Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2026, 16:59:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 492 493 495 496 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1469633 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
spoiler:

hodaj na rukama  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iPhone 7
ne hodate na prstima par kilometara  Smile

Pa je'l ti hodas na petama ili hodas prsti-peta?  Smile

ja zagazim prvo petom pa onda na ostatak stopala tako i ovo više guraš petom u odnosu na ostatak stopala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iNat
Ovo je jedan od najbrutalnijih programa za grudi koji sam ikada radio, ako neko zeli da ga proba, super je za definiciju. Da bi se nakon ovakve rutine izbegao katabolizam, obavezno treba pojesti 6 obroka dnevno...  Ali o tome smo vec pricali.

1. Pullover bucicom (15, 15, 12)

2. Potisak na ravnoj klupi (15, 12, 8, 8, 6)

3. Potisak na kosoj klupi (15, 10, 10)

4. Razvlacenje na kontra-kosoj klupi, moze i sa bucicama (15, 12, 10, 10)

5. Leptir (10, 10, 10, 10)

6. Razvlacenje na cross-u (10, 10, 10)

7. Prijatelj zove prvu pomoc.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia e51
22 serije za grudi  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
@Sle Jr
Cak i ako si na ozbiljnoj definiciji 30 min pre i posle treninga  kardia je previse,a ako zelis neku misicnu masu i snagu tesko ce to da ide sa tolikim kardiom,cak ces izgubiti dosta misica koje imas.Za skidanje sala kardio je mnogo manje bitan od ishrane,sredi ishranu i 30 min kardia posle treninga sa tegovima ce bi dovoljno
A sto se kvadiricepsa tice kardio masine su prvenstveno za podizanje pulsa i odrzavanje tog pulsa  radi skidanja masnih naslaga a ne za jacanje i izgradnju miscne mase,a za jacanje misica su mnogo efektivniji tegovi
uf ja sam skinuo srkroz drugu pricu . . .

To sa pulsom i jeste poenta. . na 140 je max skidanja masti , zato i gledam na da na bajsu guram oko 140. . .
Al takodje sam cuo da masti krenu da se tope tek posle 20 minuta voznje. . .

sa druge strane kvadriceps nisam znao da je za dizanje pulsa, mislio sam bas obrnuto . . ako je tako kao sto pricas onda je to savrsena sprava za mene. . . kolko minuta po treningu bih trebao to da picim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam sta je cilj ovog programa sto si postavio???za jacanje misca grudi dovoljne su i 4 vezbe po 4 serije a za definiciju kardio i ishrana.Evo nacicemo neki jos brutalniji program za grudi sa 10 vezbi po 8 ponavljanja,ali rezultat toga bi bio umor i ko zna sta jos.I u treningu sa tegovima nema velike razlike izmedju mase i definicije,razlika je u kardiu i ishrani.
@Sle Jr
Nismo se razumeli sto se kvadripcesa tice.Za jacanje kvadricepsa i celih nogu cucnjevi su keva,ali u zavisnosti od genetike noge mogu dobro da ojacaju i od ucestalog kardia(trcanja).Napisi sta su ti ciljevi odlaska u teretanu,koliko bi kg zeleo da dobijes-izgubis kg...pa cu ti dati neki savet
« Poslednja izmena: 01. Mar 2009, 17:26:52 od maliaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ne znam sta je cilj ovog programa sto si postavio???za jacanje misca grudi dovoljne su i 4 vezbe po 4 serije a za definiciju kardio i ishrana.Evo nacicemo neki jos brutalniji program za grudi sa 10 vezbi po 8 ponavljanja,ali rezultat toga bi bio umor i ko zna sta jos.I u treningu sa tegovima nema velike razlike izmedju mase i definicije,razlika je u kardiu i ishrani.
@Sle Jr
Nismo se razumeli sto se kvadripcesa tice.Za jacanje kvadricepsa i celih nogu cucnjevi su keva,ali u zavisnosti od genetike noge mogu dobro da ojacaju i od ucestalog kardia(trcanja).Napisi sta su ti ciljevi odlaska u teretanu,koliko bi kg zeleo da dobijes-izgubis kg...pa cu ti dati neki savet
visok 186,187 nisam siguran. . a tezina varira od 85 do 88. . .
glavni cilj je da skinem donji stomak ,znaci nekih 81 kg recimo, al pocinjem da mislim da ne mozes protiv metabolizma nista. . .
Drugi cilj, malo mase na ramenima i grudi i to je to . . .

U sustini samo oblikovanje, smanjivanje struka i malo prosirivanje ramena. . .

Na moru ja recimo smrsam do 80, al ne skine se skroz donji stomak , vec se skinu i misici. . . pa bude bzvz, uvek mi ruka prva splasne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Apple iNat
Kako to mislis , sta je cilj programa? Postavio sam ga informativno. Konkretno za ovu rutinu znam, da ju izvode mnogi profesionalni sportisti. Na primer, ja treniram hokej na ledu i kod hokejasa to je najpopularniji program za grudi sa kojim testiras granice svoje izdrzljivosti.

Zaboravio sam da pomenem, izvodi se jednom nedeljno dva puta za redom, pa nakon cetiri meseca klasicnih programa - opet...

Pullover bucicom se, kad su grudi u pitanju, radi za zagrevanje 'mini' tezinom, isto vazi i za razvlacenje na cross-u, tako da u principu imas cetiri vezbe. To je stvar koncentracije. Ko trenira vec neko vreme i zna kako da rasporedi snagu, imace koristi od ovog programa.

Ne slazem se sa tobom...
U treningu sa tegovima postoji velika razlika izmedju mase i definicije, pogotovo oko broja ponavljanja. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Totalno netacno,ajde mi  reci zasto bi neko koji je na definiciji radio npr80kg 14 ponavljanja ako moze da izvuce npr 8 ponavljanja sa 100kg.Definicija je prvenstveno ishrana tj smanjenje UH pa kardio a najbolje bi bilo kada bi vezbac u toku definicije mogao da ostane na istim  tezinama(jer poenta definicije je skinuti salo a snaga i misicna masa da ostanu isti)tako da ne razumem tvoju teoriju.Ona prica radim masu sa vecim tezinama i manje ponavljanja a definiciju sa vise ponavljanja  i manjim tezinama je jedna od najvecih zabluda BB(iskreno i ja sam tako mislio dok nisam poceo malo ozbiljnije da se bavim BB,daleko od toga da sam nesto ozbiljan ali dosta sam naucio)
Sto se programa tice ,nemoj da se ljutis odmah,mozda je taj program OK sto se hokeja tice ali ovde su uglavnom pocetnici i za tako nekog taj program je to nepotreban i sta ima onaj koji se bavi BB da trazi granice svoje izdrzljivosti(velika je razlika izmedju BB,powerliftinga...)
Uglavnom taj program moze da bude nekom od koristi ali zavisi sta su ti ciljevi,a za definiciju nisi 100% u pravu,to nisam ja izmislio to sam naucio od ljudi kojima je to posao a imas sigurno dosta togao tome i na netu

@Sle Jr
Eh taj donji stomak iskreno i mene muci,evo ja sam bas na definiciji trenutno tako da mogu da ti kazem kako ja pokusavam da resim neke stvari(krenuo sa 193cm,103 kg,za 1 mesec 4 kg manje i 3 cm manje u struku..ruka,grudi,ramena ostala ista).Prva i najvaznija stvar ishrana!!!Uh uzimam samo ujutru  60 gr ovsenih i otprilike isto toliko prvom krutom obroku posle treninga(krompir,pirinac...)Proteine iz piletine,posnog sira uglavnom,masti iz badema...Znaci smanji unos UH.E sad tu su i suplementi ali to je vec neka ozbiljnija prica.Ja ih uzimam tj whey i dex i uskoro i BCAA,to su stvari koje kada se uzmu u pravo vreme mogu mnogo da pomognu da ne izgubis misicnu masu...ali iskreno ti ne bi trebao da ides odmah na neku strogu definiciju nego vidi da uradis ovo sto sam ti rekao oko ishrane i bice rezultata sigurno.Za pocetak izbaci totalno slatkise,sokove,sve od belog brasna..trudi se da jedes nemasno mesto:piletinu,curetinu,tunu..nemoj odmah na neku prestrogu dijetu jer sigurno neces izdrzati ako ranije nisi bio na low carbs ishrani
« Poslednja izmena: 02. Mar 2009, 00:55:48 od maliaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
dada pa ja i jesam na nekoj regulisanoj ishrani al popustam . .  .

Od sutra totalno bez slatkog , i sl . . . al kako ne piti sok ?  picu onaj juice 100% priroda i te fore pa kud pukne. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 492 493 495 496 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2026, 16:59:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.