Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2026, 16:07:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 374 375 377 378 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1468486 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Taj fazon, meni je tako najlakse. Planiram da krenem cim zavrsim prijemni i po svemu sudeci idem po starom.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson P910
Danas sam radio ledja/biceps i, osim sto sam ostao skoro 2 sata u teretani, na bicepsu sam se totalno raspao... Znaci, 6 serija zgibova, 5 mrtvog dizanja, 4 veslanja dvorucnim tegom i 5 na lat masini - posle krenuo na biceps pregib dvorucnim tegom i jedva 7 puta sa 40kg... kad radim biceps/triceps, mogu sa 50kg, bas drasticna razlika...

Jednostavno, ne ide.

Ja radim biceps posle grudi. I malo (ako sam raspolozen) posle ledja (s tim da koristim gurtne za ledja, bez njih verovatno ne bih mogao drzati teg posle ledja Smiley , otprilike mi je isti efekat kao da sam jedan dan samo radio biceps, a ustedim jedan odlazak u teretanu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung i5700 + D880
Pa tako je vec lakse, ja se na grudima i ostalim grupama nikad ne "odvalim" kao kad radim ledja. To mi je omiljena misicna partija, verovatno zato sto mogu da radim zgibove i jer se na ostalim vezbama za ledja ne raspadam sa malim tezinama kao npr. kad radim potiske za ramena ili triceps Smile

Nego, sad sam citao na ex-yu fitnessu nesto o post workout mealu i ishrani i totalno sam zbunjen. Ajde, PWM jos i kontam, 50-ak grama dekstroze i isto toliko whey proteina (kojeg nemam), uz mozda 10-20gr glutamina i nesto kreatina (koje takodje nemam Smile ), nego se pominje da u obroku posle ne treba mesati neke skrobne i vlaknaste ugljene hidrate Smile Ja sam odma' posle treninga uglavnom jeo po bananu a procitah da to totalno ne valja vec samo eventualno pre treninga...

Koji su skrobni a koji vlaknasti, i kada koje treba unositi? Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
ne bas... bolji efekat ces imati ako misic izlazes sokovima 2x nedeljno po 3 vezbe nego jednom po 5.
Vidis ja sam radio ranije grudi-biceps, ledja-triceps, ramena-noge, pauza. PA ceo krug ponovo, s' tim sto sam trbusnjake radio svaki dan (skoro).

Identican program i ja koristim... s tim sto ubacim svaki put 10-15 minuta trcanja (ponekad i vise, ako nesto zanimljivo ima na TVu ispred  Smile )

I da, kad je vec poceo o Falzone o PWM... sta bi otprilike trebalo unositi od hrane? Znaci bas `rana, nikakve hemijice.. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
u pwm spada suplementacija Wink osim ako ne zelis da jedes piletinu sa dexom  Smile

IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 3Gs
u pwm spada suplementacija Wink osim ako ne zelis da jedes piletinu sa dexom  Smile

Onda se stidim zbog glupog pitanja Smile .. ocigledno je da sam relativno nov u ovome, a to post workout meal sam shvatio bukvalno.. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung i5700 + D880
Ma nista, to je normalno... Ja sam se kao tripovao da znam ponesto o celoj ovoj prici a svaki dan otkrivam nove momente, sto ce reci da nemam pojma i da nikad necu postati pravi nindza Smile Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Smile

elem, nisam ni procitao post iznad  Smile  Smile :

Citat
PWM jos i kontam, 50-ak grama dekstroze i isto toliko whey proteina (kojeg nemam), uz mozda 10-20gr glutamina i nesto kreatina (koje takodje nemam Smile ), nego se pominje da u obroku posle ne treba mesati neke skrobne i vlaknaste ugljene hidrate  Ja sam odma' posle treninga uglavnom jeo po bananu a procitah da to totalno ne valja vec samo eventualno pre treninga...

u pwm ide u principu ono sto imas  Smile ali ovo su neke kolicine: dex 0.8-1gr po kg (tvom). 2 merice whey-a (cca 50-60gr) 10gr glutamina, 5-10gr kreatina, 5-10gr bcaa.
Umesto dexa moze da se uzme 20-ak min pred kraj treninga cca 50gr suvog grozdja.

U skrobaste UH spadaju: krompir, riza,pasulj,testenine, hleb.... a u vlaknaste tzv "zecja hrana": kupus, zelena salata, krastavac, sargrepa.....
vlaknasti mogu da se unose u svako doba da na i u bilo kojim kolicinama, dok je preporuka mnogih da se skrobasti ne uzimaju posle cca 17-18h i kod jelovnika za skidanje kg, se radi dnevna varijacija sa istim ( recimo 150-75-0-75-150-0-0  (u gramima)). Bice uskoro tema o tome Wink
« Poslednja izmena: 19. Jun 2008, 00:26:00 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 3310
osim ako ne zelis da jedes piletinu sa dexom  Smile

ja bas uzimam 40g dekstroze i belanca ili ribu posle treninga....To ne valja???? jest da mi se ponekad povraca od toga ali valjda bi trebo da se podigne insulin posle treninga citajuci forume sam dosao na tu ideju...Moji mi ne daju whey  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
da, po ko zna koji put... dex dize insuiin...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 374 375 377 378 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2026, 16:07:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.