Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2026, 21:37:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 321 322 324 325 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1472918 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Meni se dva puta u zivotu desila ista stvar kao i tebi. Potpuno ista! Ne jedem, ne jede mi se. Nagli gubitak tezine + rast. I ja lepo smrsam, ali... Nekoliko puta sam padao u nesvest. Kako ustanem, zamanta mi se. I tako stalno, moram da se hvatam za stvari po kuci... Jednom sam cak glavu razbio i zatvorio oko... Licio sam, pitaj boga na sta... Sve je to psiha, sad kad razmisljam, ja sam kriv. Slabo jedem par dana, a na to se nadoveze da treba da skinem par kila i kad se to smucka... ZLO  Delimicna je i tvoja krivica. Ja kad vidim sta sam mogao od sebe da napravim, nema sanse da mi se vise tako nesto desi...
« Poslednja izmena: 19. Mar 2008, 23:56:56 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
Meni se to jednom desilo,i vise nikada........... Nemoj vise to da radis,da prestajes da jedes,videces kako je mucno kada naglo gubis kilograme i kada ti se nista ne jede............. Ja sam imala tezi oblik anoreksije od tebe........ Roditelji su me molili da jedem nesto............ Hvala bogu,ozdravela sam........... Ali da ne idemo vise u off.............  Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Ma nije off...  Smile  Naravno da necu vise raditi to...  Smile   Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Linux
Browser
Mozilla (Debian-2.0.0.3-1
mob
Nokia 1800
Citat
Kako ustanem, zamanta mi se. I tako stalno, moram da se hvatam za stvari po kuci...

I meni se to desavalo (samo nisam bas pao u nesvest). Prvo sam mislio da sam malokrvan ali uradio sam analize i potpuno mi je normalna krv....  Smile jos uvek ne znam do cega je to ali, iako sam mrsav, mislim da  nije do toga jer jedem vise nego neki koji su podeblji. Znam samo da otkad vezbam to mi se ne desava vise.  Smile

Jel zna neko mozda koja je najbolja vezba za lepezu (verovatno propadanje al reko da proverim  Smile ) i sta se bilduje skijaskim trcanjem (i skijanjem uopste) ?  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6303
За лепезу ради згибове пре свега,и све вежбе које погађају леђа. Пропадања ти не погађају баш лепезу,то је више за груди  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Linux
Browser
Mozilla (Debian-2.0.0.3-1
mob
Nokia 1800
a, da,da,da,da...  Smile pomesao sam nesto... a kako se zove ono sto se rasteze rukama, kao neki jak lastish sa drskama?
i kolko kosta? Cuo sam da je do jaja pa ako imate neko misljnje ili iskustvo s tim.
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e51
aj da malo ozivim temu 4 dana niko nije pisao...

koji protein koristite i koji vam je najbolji, ali po principu cena/kvalitet?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
koristio  TN, UN, Elite, ON Classic whey  a u zadnje 2 ture koristim ON 100% Whey Gold Standard , koji mi je svakako dosad bez premca Wink

a po odnosu cena-kvalitet ON Classic whey  Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Macka na poklon!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung x510
Citat
Kako ustanem, zamanta mi se. I tako stalno, moram da se hvatam za stvari po kuci...

I meni se to desavalo (samo nisam bas pao u nesvest). Prvo sam mislio da sam malokrvan ali uradio sam analize i potpuno mi je normalna krv.... Smile jos uvek ne znam do cega je to ali, iako sam mrsav, mislim da nije do toga jer jedem vise nego neki koji su podeblji. Znam samo da otkad vezbam to mi se ne desava vise. Smile

Jel zna neko mozda koja je najbolja vezba za lepezu (verovatno propadanje al reko da proverim Smile ) i sta se bilduje skijaskim trcanjem (i skijanjem uopste) ? Smile
Za "lepezu" ti je najbolje veslanje i plivanje. Skijanje pogadja misice prednje i zadnje loze buta i gluteuse, a rade i primicaci.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2008, 17:51:42 od lukkka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 321 322 324 325 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2026, 21:37:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.