Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 01:16:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1431194 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Ма идем ја у теретану нније то проблем,него би шипку да ставим чисто да одрадим коју серију кући.  Smile

Хвала вам свима на одговору  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Valja, al ne znam koliko ce ti pomoci! Nije jednostavno gutati 11 tabletica po dozi. Pola litre vode i gutaj! Smile A i nije bas jeftin.

E,da,uzeo je jedan decko sto ide u istu teretanu gde i ja - i povratio je odma' posle prve doze Smile Doduse,kaze da je pojeo dva bureka pre toga ali opet je smesno Smile

Uzecu ipak glutamin (iako ni on nije jeftin) posto ni sam ne podnosim gutanje tableta. Jel treba da trazim neku posebnu firmu ili moze bilo koji?
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 51
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
U principu moze bilo koji ali ti preporucujem Ultimate Glutapure. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
glutamin ti koristi ako si pod stresom , ako imas problema sa digestivnim traktom , pa i u oporavku ali vece kolicine , minimum 20g  serving , ako mislis da ces njime povecati sintezu proteina onda se varas , ako to hoces onda uzmi BCAA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 397
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ljudi,hitno mi treba nesto za oporavak posle treninga,ne mogu vise ovako... Idem skoro 3 nedelje i tokom i posle svakog treninga me bole svi misici i kosti,raspadam se najstrasnije. Znaci,neki vitaminsko-mineralni kompleks ili tako nesto,nista za snagu i masu. Jel onaj Animal pack valja cemu?
sto se tice animal pac-a mislim da ti on nije za oporavak misica,on ti je vise za mrsanje odnosno uklanjanje masnih naslaga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ja bih licno izbjegao stavljanje sipke za zgibove u svoju sobu,ako je zato kupujes
jer tesko da se dobar trening moze odraditi u svojoj sobi(a da se nema neka teretanica)jos je tu prasina koja u znatnoj mjeri ometa treninzni proces.

po meni najbolji trninzi padaju ispred vrtica gdje su razne vrste sipki koje omogucavaju brojne vjezbe za sve vrste misica
hmmm ja se ne slazem. . . Ako mozes da odradis kuci ,tj ako te ne mrzi dovoljni su ti 4 serije zgibova,4 serije sklekova,4 serije snjaka i da imas neke solidne bucice. . . Nista vise u zivotu ti ne treba. . . Mozes da se nagruvas ko nezdrav. . .

Ja sam sad poceo to da radim. . mada nemam bucice, al stalno menjam i sklekove i zgibove,tako da pogadja misic iz drugog ugla. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
glutamin ti koristi ako si pod stresom , ako imas problema sa digestivnim traktom , pa i u oporavku ali vece kolicine , minimum 20g  serving , ako mislis da ces njime povecati sintezu proteina onda se varas , ako to hoces onda uzmi BCAA

Prevedi mi ovo "pod stresom" i "digestivni trakt" Smile Necu da povecevam nikakvu sintezu ili sta vec,samo da me manje boli posle treninga...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 397
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja bih licno izbjegao stavljanje sipke za zgibove u svoju sobu,ako je zato kupujes
jer tesko da se dobar trening moze odraditi u svojoj sobi(a da se nema neka teretanica)jos je tu prasina koja u znatnoj mjeri ometa treninzni proces.

po meni najbolji trninzi padaju ispred vrtica gdje su razne vrste sipki koje omogucavaju brojne vjezbe za sve vrste misica
hmmm ja se ne slazem. . . Ako mozes da odradis kuci ,tj ako te ne mrzi dovoljni su ti 4 serije zgibova,4 serije sklekova,4 serije snjaka i da imas neke solidne bucice. . . Nista vise u zivotu ti ne treba. . . Mozes da se nagruvas ko nezdrav. . .

Ja sam sad poceo to da radim. . mada nemam bucice, al stalno menjam i sklekove i zgibove,tako da pogadja misic iz drugog ugla. . .
to jeste...mada od 4 serije sklekova i zgibova nemozes ne nesto posebno nagruvat
ocu rec kada si kuci,vrlo je vjerovatno da ce ti nesto odvuci paznju...barem meni se ne  moze porediti trenin u jednom sportskom ambijentu sa treningom kuci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
E to jeste tacno. . . Zato i kazem ako mozes da odradis trening kuci. . .  Smile

Ja uglavnom odradim sve na brzinu. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 51
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
@Falzone
Drzi se ti glutamina i neces imati problema Prehranice ti dobro misice (odlicno bi bilo i whey da pijes),povecati njihovu izdrzljivost i oporavak posle treninga,spreciti pretreniranost,drzati imunitet na zavidnom nivou i pomoci na dodijanju ciste misicne mase.Savrsen suplement jednom recju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 01:16:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.