Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 23:01:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 257 258 260 261 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1431108 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia e51
ja znam neke i koji ih ne uzimaju i imaju gasove po ceo dan  Smile
znam i ja  Smile

ja ih pijem 2 dana... Prvi dan kad sam ih pio sa mlekom imao sam gasove, a danas sam ih pio sa vodom i nema problema uopste Smiley
samo sto je sa vodom jako gadno, ali jbg Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
sa mlecnim proizvodima se whey pije pred spavanje uvece( sa posnim sirom ili jogurtom, moze i mlekom, ali minimum % mm) a u toku dana sa vodom iskljucivo...
razlog: laktoza usporava proces sinteze proteina, sto je za nas organizam znacajno u toku noci kada ne jedemo, dok u toku dana nam je cilj da nam proteini sto pre dodju tamo gde im je i mesto, te nema svrhe usporavati to Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia e51
sa mlecnim proizvodima se whey pije pred spavanje uvece( sa posnim sirom ili jogurtom, moze i mlekom, ali minimum % mm) a u toku dana sa vodom iskljucivo...
razlog: laktoza usporava proces sinteze proteina, sto je za nas organizam znacajno u toku noci kada ne jedemo, dok u toku dana nam je cilj da nam proteini sto pre dodju tamo gde im je i mesto, te nema svrhe usporavati to Wink

znam, znam... zato sam i poceo da ih pijem sa vodom a pijem ih i uvece sa vodom svaki drugi dan kad imam trening isto cugnem sa vodom zato sto mislim i da mi onda treba 'brz' protein, a kada nemam trening uvece onda sa mlekom... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
whey se pije i kad ne treniras, tj misic ne "raste" dok ga vezbas nego dok "odmara". Posle treninga se whey pije u kombinaciji sa dextrozom kako bi podigao nivo insulina i vezao sto pre proteine za misic, i time iskljucio katabolizam...( poznatije kao PWM - post workout meal, mogu se dodati jos neki suplementi pwm-u, recimo glutamin, bcaa, kreatin, c vitamin i sl. ) kao zamena za dex, mogu se koristiti suve grozdjice, nekih 20-ak min pred kraj treninga. (dex se uzima cca 0,8-1gr po kg tezina, dok se za grozdjice obicno uzima polovina te kolicine, znaci recimo ako se uzima 100gr dex-a, zamena je 50gr grozdjica).

ps: tvoj odgovor:

Citat
a pijem ih i uvece sa vodom svaki drugi dan

moj komentar pre toga:

Citat
sa mlecnim proizvodima se whey pije pred spavanje uvece

« Poslednja izmena: 20. Dec 2007, 20:42:22 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia e51
whey se pije i kad ne treniras, tj misic ne "raste" dok ga vezbas nego dok "odmara". Posle treninga se whey pije u kombinaciji sa dextrozom kako bi podigao nivo insulina i vezao sto pre proteine za misic, i time iskljucio katabolizam...( poznatije kao PWM - post workout meal, mogu se dodati jos neki suplementi pwm-u, recimo glutamin, bcaa, kreatin, c vitamin i sl. ) kao zamena za dex, mogu se koristiti suve grozdjice, nekih 20-ak min pred kraj treninga. (dex se uzima cca 0,8-1gr po kg tezina, dok se za grozdjice obicno uzima polovina te kolicine, znaci recimo ako se uzima 100gr dex-a, zamena je 50gr grozdjica).

Citat

moj komentar pre toga:

Citat

svestan sam ja svega toga sto si ti rekao Smiley
ali mi sad nije jasno posto sam citao da posle treninga obavezno pijem sa vodom, a ja svaki drugi dan imam trening kik box uvece, pa da li je onda bolje da popijem odmah sa vodom posle tog vecernjeg treninga ili da popijem sa mlekom kad dodjem kuci, tj 30min posle treninga...  Smile i sta su ti grozdjice? suvo grozdje ili sta????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC HD2
samo jedno pitanjce od mene mada ne znam dal je na pravom mestu al evo : dok sam u skoli ili setam, sa mob. telefonom u pantalonama ili trenerci cesto osetim kako me cimne struja na tom mestu na kom je telefon... jel to do fona ili ima i neke veze sa mislicima  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 397
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa moguce je ako si predhodno odradio jak trening za noge,jos ako je tel na vibraciju onda malo osjetis misic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Citat

moj komentar pre toga:

Citat

ali mi sad nije jasno posto sam citao da posle treninga obavezno pijem sa vodom, a ja svaki drugi dan imam trening kik box uvece, pa da li je onda bolje da popijem odmah sa vodom posle tog vecernjeg treninga ili da popijem sa mlekom kad dodjem kuci, tj 30min posle treninga...  Smile i sta su ti grozdjice? suvo grozdje ili sta????

oba, tj ovo popijes odmah nakon treninga, jer ce odmah, tj u roku od max 40 min da se distribuira gde treba, a pred spavanje "drugi kontigent", koji te drzi u toku noci...

nije mi jasno kako ne mozete da shvatite, dok se radi trening, misici "trose" svoja vlakna za rad, odnosno telo prelazi u katabolizam, sto se nulira i anabolizuje ubacivanjem proteina u organizam...e sad, zasto se koristi dex(jos bolja varijanta vitargo ), koristi se da bi ti u roku od par min podigao nivu insulina i kako bi se ti proteini sto brze vezali za misic, kako misic ne bi kao sto vec rekoh bio dugo vremena u katabolizmu. uvece, tj nocu mi ne unosimo hranu u organizam( ne racunam eventualne nocne posete frizideru  Smile ) te je potrebno i taj dovod proteina usporiti i odrzati ga sto duze aktivnim i tokom noci, zbog toga se whey konzumira sa nekim mlecnim proizvodom....

ovo je sve najlaickije objasnjeno sta i kako, bitno je da se shvati poenta Wink

Citat
samo jedno pitanjce od mene mada ne znam dal je na pravom mestu al evo : dok sam u skoli ili setam, sa mob. telefonom u pantalonama ili trenerci cesto osetim kako me cimne struja na tom mestu na kom je telefon... jel to do fona ili ima i neke veze sa mislicima

probaj da ne drzis mob tu, pa vidi kako ce biti  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia e51

Citat

moj komentar pre toga:

Citat

oba, tj ovo popijes odmah nakon treninga, jer ce odmah, tj u roku od max 40 min da se distribuira gde treba, a pred spavanje "drugi kontigent", koji te drzi u toku noci...

nije mi jasno kako ne mozete da shvatite, dok se radi trening, misici "trose" svoja vlakna za rad, odnosno telo prelazi u katabolizam, sto se nulira i anabolizuje ubacivanjem proteina u organizam...e sad, zasto se koristi dex(jos bolja varijanta vitargo ), koristi se da bi ti u roku od par min podigao nivu insulina i kako bi se ti proteini sto brze vezali za misic, kako misic ne bi kao sto vec rekoh bio dugo vremena u katabolizmu. uvece, tj nocu mi ne unosimo hranu u organizam( ne racunam eventualne nocne posete frizideru  Smile ) te je potrebno i taj dovod proteina usporiti i odrzati ga sto duze aktivnim i tokom noci, zbog toga se whey konzumira sa nekim mlecnim proizvodom....

ovo je sve najlaickije objasnjeno sta i kako, bitno je da se shvati poenta Wink

Citat
samo jedno pitanjce od mene mada ne znam dal je na pravom mestu al evo : dok sam u skoli ili setam, sa mob. telefonom u pantalonama ili trenerci cesto osetim kako me cimne struja na tom mestu na kom je telefon... jel to do fona ili ima i neke veze sa mislicima

probaj da ne drzis mob tu, pa vidi kako ce biti  Smile Smile

ok.. Hvala  Smile
samo mi nisi rekao sta su grozdjice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
suvo grozdje... mogao si i majku da pitas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 257 258 260 261 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 23:01:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.