Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 13:04:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1329555 puta)
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
E,sad,treba mi neki dobar program sa jednom grupom misica dnevno,ovaj moj me smorio. U pocetku cu raditi onako laganeze,dok ne uzmem neke mutogene. Od hrane nema 'leba,sve sto je bilo kvalitetno sam vec poj'o Smile
Probaj ovo - Shack-ov 'super' program za masu:
Biceps/Triceps
Leđa
Noge
Grudi
Ramena

Ako ti ovo ne odgovara... Imaš na AnimalPak sajtu 11 različitih programa; volim njihov surov pristup vežbanju, a i najviše gutam njihove proizvode:
AnimalPak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
@Falzone: sto 6x nedeljno u teretanu. dovoljno je 3-4 puta, ovako neces kvalitetno raditi jer misicima treba odmora.
kombinuj:
pon: ruke, grudi
sre: noge
cet: ruke, ledja
pet: grudi, noge

naravno ubacis posle vezbanja 20-30 min kardio
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung i5700 + D880
Ne znam da li mi verujes ali se vise odmorim kad idem 6 dana sa jednom grupom misica nego 3-4 sa po dve grupe + se obicno raspadnem posle prve grupe pa posle ne mogu da radim kako treba Smile I ne znam sta podrazumevas pod "kardio" ali tesko da toga ima ovde... Teretana je raspad ali je i cena bedna tako da mi odgovara Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
Pločice na stomaku

Kada se uveče skinete i pogledate svoj odraz u ogledalu, šta vidite? Da li je u blizini vašeg pupka gomila sala koja čini da izgledate kao da imate 40 u dvadeset i drugoj godini, ili se možda vidi svaki trbušni mišić koji ste s vremenom brižljivo izvajali brojnim odlascima u teretanu?

Ukoliko primećujete ovo drugo, vi ste zaista čovek koji vodi računa o svom telu, a ukoliko ne možete da zakopčate pantalone pošto ne vidite šlic od stomaka, vreme je da uradite nešto povodom toga. Kako se otarasiti stomaka i usredsrediti se na dobijanje ravnog i zategnutog, onakvog kakav ste oduvek želeli da imate? Pod jedan: nedoumicu u koju ste upali nipošto nemojte rešavati pivom. Zato vas stomak i pozdravlja svakog jutra čim se probudite.

Drugo: postanite što pre svesni toga da je vežba najbolje rešenje. Pravilnim vežbanjem promena će s vremenom postati očigledna, a vežbe, ako ih budete obavljali redovno, neće biti problem već rutinska stvar. Dakle, lezite na pod, stavite ruke iza glave, savijte noge u kolenima i pokušajte da se podignete ne odvajajući stopala od poda.

Ako se ranije niste bavili aktivnostima koje su u narodu poznatije pod nazivom trbušnjaci, vrlo je verovatno da u prvom trenutku nećete moći da uradite više od deset komada. No, to ne treba da vas zabrinjava. Ukoliko ustalite vežbu kao nešto što se mora svakodnevno raditi, serija vežbi povećavaće se iz nedelje u nedelju i na kraju će sve to rezultovati izgledom koji će vas učiniti zadovoljnim. Pre svakog vežbanja obavezno se zagrejte, a kada završite sa "trbušnjacima", obavezno ponovite vežbe kako bi vam se mišići stomaka opustili. Čim vam vežba postane mučna, prekinite je, makar to bilo i posle prvog pokušaja. Već sledećeg dana biće bolje - nema potrebe da dobijete upalu mišića.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
kardio ti je trcanje, voznja bajsa, steper, vijaca i sve tog tipa sto odrzava i/ili povecava kondiciju.

ps: ovi sa krstarice su tantusi... salo na stomaku se "trbusnjacima" nece otopiti.... preko njih se "samo" ojacavaju trbusni misici  Smile
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 13:04:41 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung galaxys I9000
@Falzone: sto 6x nedeljno u teretanu. dovoljno je 3-4 puta, ovako neces kvalitetno raditi jer misicima treba odmora.
kombinuj:
pon: ruke, grudi
sre: noge
cet: ruke, ledja
pet: grudi, noge

naravno ubacis posle vezbanja 20-30 min kardio

Zaboravio si ovde ramena
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung i5700 + D880
kardio ti je trcanje, voznja bajsa, steper, vijaca i sve tog tipa sto odrzava i/ili povecava kondiciju.

Na trcanje sam krenuo pa stao jer mi je drug penzija a trulo mi je da trcim sam. Valjda cemo se opet aktivirati uskoro Smiley Bajs u teretani je sjeban,steper ne postoji,vijacu mi je isto trulo da preskacem posto nikog nisam video da to radi... Znaci,kardio my ass Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Jel neko moze da kaze kakvi su efekti treninga naprimer nekih 20tak dana svaki dan po 40-50 minuta, sa bucicama tj sa malim tegovima na obe ruke, vezbAnje kombinacija udaraca dranja garda, eskivaze i slicno , naravno posle odredjenog vremena bi povecao tezinu e sada kakve to ima efekte od raznih ljudi sam cuo drugacije... jedni kazu da ti to sklanja osecaj iz ruku i da gotovo nista ne vredi, sto se tice misica i izgleda (ovo mi nije bitno) da se samo ruke sire bez ikakvog dobijanja misica, a cuo sam takodje da se povecava brzina ruku i snaga udarca itd itd itd... moze neko da kaze nesto vise?...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
e jbg, ako se radi samo zato sto je "u fazonu" onda....  Smile nego nadji mi onaj efedrin Smile

@mrly: po nekoj logici samo se tu brzina udaranja povecava, snaga tesko Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
kako mogu da na najbolji nacin skinem salo sa stomaka, redovno vezbam u teretani, ali ne iz razloga da imam lepo telo, nego je za moj sport potrebno dosta snage, a ja ocu da skinem to salo sa stomaka (ima ga dosta Smile ) koje mi ide na zivce   Smile Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 13:04:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.