Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 16:49:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1327031 puta)
Clan u razvoju

"ViSeStiditeSvojePlime,ADrugiSeStideSvojeOseke"

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava BiH/RS/Gradiska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson k800i
Raja pa vi niste norm sta sve korisitite, i nemojte govoriti da nema kontra efekta i da ti nista nece biti naravno zavisi sta i koliko dugo to koristis !!!!!! NE zelite valjda biti jedni od onih likova cija je jetra umrla 3 god. prije njega samog !!!!!!!!
 Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Video sam par nesto starijih likova (30-35god) koji idu "100 godina" u teretanu i rade serije (6-8 ponavljanja) sa 100-110kg.

Falzone mora da si video ratne vojne invalide...
Ko god ide u teretanu godinu dana trebao bi da uradi seriju od 100kg, bez steroida i ostalih "dodataka"...
Ja sam UKUPNO isao 6 meseci, od novembra do kraja juna sa pauzama od po 7 do 15 dana (raspust, selo) i podigao sam 100kg osam puta, 110kg jednom... Nisam se gubio sa programima iskrane, kada da se**m, da ne trcim i slicne idiotske izvale... Ima naravno uticaja kada sta da radis... Cak je dizanje tegova po mojoj proceni 30-40% od rezultata... Ali mozes da jedes i slaninu pa da imas misice...

Ovi su daleko od ratnih vojnih invalida,sve mrga do mrge samo sto ne uzimaju nista... Pre ce biti da si ti neki naturale "specijalac" Smile ili ti je neko sipao drogu u heroin Smile

Zezam se,naravno. Ne znam,isao sam u dve teretane i stvarno sam se svega nagledao. Najjace mi je kad vidim mrcinu od nekih 120kg kako radi bench sa ~100-120kg a posle njega dodje deckonja sa 80 i radi sa 150 Smile Ja,recimo,mogu da radim cucnjeve sa solidnom kilazom (zadnji put kad sam bio - 140kg - 8 ponavljanja,dubokih) ali bench ne mrdam sa 75. Kad sam radio kod druga uspeo sam da podignem 5 onih dzakova cementa po 25kg,i to onako laganeze,setao po kuci sa njima ali bench ne mrdam sa 75 Smile Malo me jebu i (krivi) zglobovi na rukama ali jednostavno nemam snage na benchu i to je to. 

A to sto kazes da bi svako ko ide u teretanu trebao da radi serije sa 100kg,bez uzimanja bilo cega,iz posmatrackog iskustva ti mogu reci - tesko...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Samsung i900
Pazi kolega... Kako radis serije???
Uzmes steznike za zgolbove ako te oni bole... Stegnes kao stoka, odradis seriju, pa popustis steznike...
Tako bar ja radim... 80-90kg u serijama radim 6-8x6-8 zavisi od raspolozenja, koliko sam spavao, da li me boli nesto drugo...  Smile Nisam isao ceo letnji raspust u teretanu.. Nekih 3 meseca... I posle mesec dana rada (tacno danas ima mesec dana) vracam se plako u formu... Digao sam 100 dva puta... Do kraja ovog meseca planiram da se vratim na 100x8... Do Zime bar 110x8 puta... Jer dzaba idem ako ne mogu da dignem 100kg..
Moja preporuka ti je da radis manje ponavljanja vise kilograma...
Tako sam dogurao ja do 90kg u serijama....

Cucnjeve ne radim sa tegovima... Znam da ne mozes da sjebes kicmu ako pravilno radis... Ali ne rizikujem ja ni onih nekoliko posto kada je kicma u pitanju...   Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 13:03:23 od therkon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma sve je individualno, ja treniram sa deckom koji moze sve vise od mene sem benca, zgibove, ramena, ma sve a grudi su mu nerazvijene i nema sanse da predje 85 kg... ja sam 75 mogao prvi put kad sam usao u teretanu ali zato me ramena ubijaju, tu skoro uopste ne napredujem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Samsung i900
To si dobro rekao... Sve je individualno...

Oqist sto se tice hemije, hemija mora da steti... Par stvari ne skodi medju kojima su proteini i ugljeni hidrati... Koje naravno mozes da uneses hraneci se malo kvalitetnije... Znaci da ti u osnovi ne treba neki dodatak da bi ti misici rasli... Treba biti skroman... Bez nekih "dodataka" mozes da dignes 100-120kg iz bendza u normalnim serijama (ne 1x10serija) ... Zavisi od kilaze i visine osobe... Sve preko je barem kreatin ili genetski predodredjena osoba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Therkon, ne mozes tako generalno da govoris. Nije nikakvo merilo 100 ili vise kg.Evo, kod mene u Body Flex-u vezba lik od 2 metra, 120 kila (krupan, ali i dosta debeo) i on izbacuje 170 kg. iz bench-a. Dok sa druge strane lik 75 kg. i izbacuje 130 (bez ikakve hemije, samo je neko vreme imao pojacanu ishranu). Do jaja je kad ti izbacis 100 kg, dobra satisfakcija. Samo sam jednom izbacio 100 kg, ali sam uvideo da tehnika igra najbitniju ulogu (pogotovu kod vezbi za ledja i grudi). Dacu ti film Milosa Sarceva gde on objasnjava da je tehnika najbitnija, a njemu mora da se veruje jer je profy.  Smile
Pozz Therkon SAJ Mercedes.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung i900
Kolega pa sa tehnikom dizes vise... Necemo da se raspravljamo ovde po forumu... Idemo kod WooLF-a da raspravimo narodnu umotvorinu Fitnes bilding... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Therkon, ne mozes tako generalno da govoris. Nije nikakvo merilo 100 ili vise kg.Evo, kod mene u Body Flex-u vezba lik od 2 metra, 120 kila (krupan, ali i dosta debeo) i on izbacuje 170 kg. iz bench-a. Dok sa druge strane lik 75 kg. i izbacuje 130 (bez ikakve hemije, samo je neko vreme imao pojacanu ishranu). Do jaja je kad ti izbacis 100 kg, dobra satisfakcija. Samo sam jednom izbacio 100 kg, ali sam uvideo da tehnika igra najbitniju ulogu (pogotovu kod vezbi za ledja i grudi). Dacu ti film Milosa Sarceva gde on objasnjava da je tehnika najbitnija, a njemu mora da se veruje jer je profy.  Smile
Pozz Therkon SAJ Mercedes.  Smile

imam taj DVD , odlican je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

"ViSeStiditeSvojePlime,ADrugiSeStideSvojeOseke"

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava BiH/RS/Gradiska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson k800i
To si dobro rekao... Sve je individualno...

Oqist sto se tice hemije, hemija mora da steti... Par stvari ne skodi medju kojima su proteini i ugljeni hidrati... Koje naravno mozes da uneses hraneci se malo kvalitetnije... Znaci da ti u osnovi ne treba neki dodatak da bi ti misici rasli... Treba biti skroman... Bez nekih "dodataka" mozes da dignes 100-120kg iz bendza u normalnim serijama (ne 1x10serija) ... Zavisi od kilaze i visine osobe... Sve preko je barem kreatin ili genetski predodredjena osoba...
Sve to stoji da se moze kvalit ishranom doci do te neke forme ali stari moj dodjes do jedne granice i nemozes dalje da se udebljas barem dok treniras kada ne bi nista radio a jeo ko stoka naravno da bi se udebljao.... ja to znam jer svi u mojo ter se zale da ne mogu da nabace kile norm pa uzimaju preparete znam o cemu pricam jebote pa idem 4god u tu tere. a ti sto dizes 100 kg ne vjerujem ti jer znam momka koji 89 god 200cm i 94 kg i dize 90 kila na bendzu .....
moje iskustvo u ter mi ne dozvoljava da budem tako lakovjeran znam ja sta je 100kg..............ali neka dizes ti to ali sta se hvalis da te pitam kolko radis propadanja za tricepse sklekova i dizanja na vratilu za ledja jer u tim vjez se vidi prava snaga u vjez gde radis sa svojom kilazom sirove vjezbe ............. ali neka ti radis 110kg sa svojih 86kg .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
vazno je kako dizes a ne koliko dizes , ako se bavite amaterski bodibildingom ako se bavite amaterski powerliftingom onda je vaznije koliko dizes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 16:49:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.