Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:22:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1325466 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 123
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N79
Da unosis samo 100g proteina i da treniras... Recimo da ces biti kao da si se vratio iz logora! Smile salim se! Zavisi od mnogo faktora! Koliko inace jedes, kakav ti je metabolizam, sta jedes, koliko treniras, sta treniras... Mislim da je malo 100g u svakom slucaju. U principu, ako unosis manje nego sto ti je potrebno, naravno da ces smrsati. Al problem je sto ces gubiti i misicnu masu. Kupi vecu kasiku i to je to! Smile Nije sve u "praskovima"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Naravno da nije sve u praskovima... ima nesto i u tabletama i spricevima Smile

Znaci,patka...Nista onda,za koji mesec,kad doteram liniju,bicu model modne kuce 'Ausvic' za najnoviju kolekciju prolece/leto pa od zaradjenih novaca kupujem proteine.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung D820
A sta se desava kad covek ide u teretanu redovno a ne unosi ni priblizno dovoljno proteina? Bio sam u tripu da sve pare dajem na proteine i ishranu ali sam se onda nalozio da kupim satelitski tanjir + SkyStar2 karticu + rotor za gledanje sateltiskog programa preko kompjutOra,sto ce me izaci mnogo ojra,pa jos posle videh jedan ekstra mountain bike za 20 000 dindzi,tako da nece biti para za mutogene Smile

Znaci,ako idem u teretanu a unosim manje od 100 grama proteina dnevno,da li cu smrsati ili bar ostati 'na nuli' ?
Cepaj samo ugljene hidrate i cepaj velike tezine sa manje ponavljanja i bices strvina bez detalja!
Imas po radnjama genetski modifikovanu soju, koja ima 52 g proteina! Pakovanje je 150 g i kosta 60 din, pise na kutiji Soja Vita! Dosta proteina, ali ti ne bi preporucio da ga cirkas mnogo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung D820
Ovako izgeda kutija

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

sojavita_orig.jpg
(10.56 KB, 92x127)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kao prvo , šta će mu genetski modifikovana soja?
kao drugo, šta će mu UH, tako samo trpa glikogen i vodu i čim stane, pljus, gde su mi mišići
dakle, belančevine 2 g po kg telesne mase u odnosu 50: 50 biljne i životinjske(belanca, riba, meso, mleko sir, leguminoze)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung D820
kao prvo , šta će mu genetski modifikovana soja?
kao drugo, šta će mu UH, tako samo trpa glikogen i vodu i čim stane, pljus, gde su mi mišići
dakle, belančevine 2 g po kg telesne mase u odnosu 50: 50 biljne i životinjske(belanca, riba, meso, mleko sir, leguminoze)

Samo sam naveo primer, a i biljni i zivotinjski proteini se razlikuju, jer ih organizam ne iskoriscava isto! A reci mi onda koliko bi on trebao mesa dnevno da pojede da bi zadovoljio potrebe organizma, pre i posle teretane
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
200g oslića 34g bel
200g piletine 35g bel
2 jaja 14g bel
itd
plus leguminoze, plus mleko i mlečni pr...
very simple
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 123
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N79
Dule- tipican predstavnik novobeogradske skole! Smile Jesi ti glumio u 7 i po?! 'Cokoladno mleko i plazma!' Smile Mala sala! Uglj.hidrati nemaju funkciju izgradnje misica i to je to!

Dule, gde treniras?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Sestro,to sto si navela bi' jos i moglo da se sredi ali tu opet ima mozda 100 grama proteina sto je,logicno,duplo manje od zeljenih 200. Znaci,opet moram da vijam neki zestok dobitak na kladionici,nema druge Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson P910
Sestro,to sto si navela bi' jos i moglo da se sredi ali tu opet ima mozda 100 grama proteina sto je,logicno,duplo manje od zeljenih 200. Znaci,opet moram da vijam neki zestok dobitak na kladionici,nema druge Smile

Ako uzmemo racunati digitronom koliko kosta gram proteina bojim se da se svi izvori svode otprilike na isto?  Smile

Od jeftinijih izvora proteina, prvo mi pada na pamet belance, ili neznam, - posto je konjetina u odnosu na piletinu?

Ili da kupis neki jeftiniji protein koji se sporo trosi Smile  Kao na primer, Universal milk and egg:
-  ne mogu da potrosim malu kutiju vec 2 meseca Smile a usput fantasticno smiruje apetit  Smile

ps: http://www.superprotein.co.yu/   Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:22:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.