Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 16:47:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328889 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a da bi zategla listove i butke imas  spravu u teretani za listove  a imozes kuci stanes vrhovima prstiju na neku dasku ili metal kako vec i podizes i spustas a za butku iskorak cucanjtrcanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma znam ja te vezbice, al bih nesto konkretno, programirano, bas kao sto je ovaj program, zato mi se i svidja. Ima kad se sta radi, koliko, kojim danima. Jel zna neko neki razlog zbog cega ne bi trebalo da ih radim, jer bih radila sve vezbe al duplo manji broj ponavljanja, posto sve ne verujem da bih mogla da izdrzim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ljudi moze li ko da mi kaze kojim dopingom lekom tabletom da povecam agresivnost na koji nacin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson P910
@nneemmaanjnjaa
idi spavaj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

*#06#

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
Ili je bolje da ne spava..Postace razdrazljiv i agresivan  Smile
IP sačuvana
social share
Hteo bih da budem gospodin, da izbegnem reakcije besne
Al reci cu ko pravi primitivac...Ko te kara nek ti pise pesme
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia lumia 1520
pa pazi ako se takav nisi lood netje ti ni Co**** pomoci tako da mozes ti da uzmes efedrin(a efedrin bi sam po sebi trebao da ima slicno dejsto kao co****) ali neces dobiti nista ako ti nije u prirodi da si "LUD"

kao prvo zasta ti treba agresivnost pa da ti dam savet sta da radis !?

nemos doping priroda je priroda!!! verujmi za jedno deset godina ces se debelo kajati 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia lumia 1520
Ti si bas resio da postanes agresivan Smile

Na mene jedino deluje kad mi se neko najebe majke,to nema da omane.To je magicna recenica za agresivnost Smiley Doduse,nisam probao steroide i efedrine ali cenim da ni to ne bi delovalo jer sam dobar u dusi najstrasnije Smile Mada,ne volim ni kad neko hoce da me izroka za pare Smile

Dakle,moj savet ti je da svaki dan nadjes nekoga koga ces toliko iznervirati da ce ti u jednom momentu opsovati neku clanicu blize familije i odma' ces postati agresivan.E,sad,kako ces proci dalje to ne znam,tarot mi nije trenutno pri ruci.

pa pazi ja imam problem i bez efa Smiley pogotovo ako sam nervozan Smile onda bijem i cigane koji peru soferke kod skupstine Smiley (e verujte mi filing je kada im dodje makro ) nema tog treninga za definiciju kao tog kada bijes 3-4 cigana (nisam rasista)ali nevolim nezobrazluk Smiley

Decko planira da pocne da vezba ovaj program za povecavanje odraza pa me pitao da vezbam sa njim. E sad, meni ne treba nikakvo povecavanje odraza, vec samo zatezanje listova i butina (povece), ali ne znam da li je ovaj program mozda previse naporan za zensko, ne u smislu tezak, vec opterecujuc za telo. Nisam u kondiciji uopste. Decko mi kaze da je to bolje od teretane jer se ne koriste nikakvi tegovi vec se radi sa svojom tezinom. Da li neko malo iskusniji moze da mi kaze da li treba ili ne treba da radim ove vezbe? I da li cu njima, ukoliko ih budem radila, uspeti da zategnem noge? Hvala unapred

hm povecanje odraze nece povecati velicini misica, nego gustinu  pa ces samim tim dobiti noge kao kamen tvrde i extra definisane ako radis trening za odraz, ali sto se tice odraza postoje pravila tog treninga pa ako te zanim javi se na pp  Smile

[edit by montenegrina: Koristi opciju izmeni!]
« Poslednja izmena: 14. Apr 2007, 12:34:36 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ajde napisi mi to ovde ili u pp, jer ja nikako ne mogu da nadjem opciju za pp  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
Zastava Srbija, Beograd, Dorcol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znam lika koji je pio i po celu tablu za trening ( 8 komada valjda) pa i nije bio nesto agresivan ali je na kraju doziveo adrenalinski sok. Ne znam ciji je bio taj efedrin, mislim da nije bio turski.
ALO od 8 tableta efedrina je zagarantovan trenutni infarkt, pa bi te zamolio da ne dajes tako neodgovorne izjave!

Ne kazem da treba da se uzima 8 tableta bre!!!
Rekao sam da znam lika koji je pio po celu tablu efedrina (tu valjda ima 8 komada) za trening i da je na kraju doziveo adrenalinski sok.
Ako mi ne verujes ajde da se nadjemo pa cu te upoznati sa tim likom, radi u teretani u Bg-u, Belgrade gym u Francuskoj ulici.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ljudi hocu da budem agresivan i lud pomozite mi OZBILJAN SAM Sta da gutam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 16:47:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.