Znam lika koji je pio i po celu tablu za trening ( 8 komada valjda) pa i nije bio nesto agresivan ali je na kraju doziveo adrenalinski sok. Ne znam ciji je bio taj efedrin, mislim da nije bio turski. Svi koji su i bili agresivniji su bili agresivni od steroida koje su uzimali a ne od efedrina koji su koristili za dodatak na treningu, narocito ako rade definiciju.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 14:25:53 od alantin »
Znam lika koji je pio i po celu tablu za trening ( 8 komada valjda) pa i nije bio nesto agresivan ali je na kraju doziveo adrenalinski sok. Ne znam ciji je bio taj efedrin, mislim da nije bio turski.
ALO od 8 tableta efedrina je zagarantovan trenutni infarkt, pa bi te zamolio da ne dajes tako neodgovorne izjave!
Efedrin je sredstvo za ubrzavanje metabolizma..Do pre 2-3 godine se nalazio u skoro svakom sredstvu za mrshavljenje. Od efedrina ne postajesh agresivan, ako nisi prirodno takav..Sredstvo te naprosto podize nekoliko puta u stanju u kojem si trenutno..Koristim ga s vremena na vreme, uglavnom kada spremam ispit. Uspevao sam da uchim i po 10 sati bez pauze kada ga popijem. A turski je, tako da sigurno ne deluje na agresivnost jer sam tada ustao sa stolice tek kada su mi izashli shuljevi ..A da ne valja piti vishe od 1 tablete odjednom, bash ne valja
Na mene jedino deluje kad mi se neko najebe majke,to nema da omane.To je magicna recenica za agresivnost Doduse,nisam probao steroide i efedrine ali cenim da ni to ne bi delovalo jer sam dobar u dusi najstrasnije Mada,ne volim ni kad neko hoce da me izroka za pare
Dakle,moj savet ti je da svaki dan nadjes nekoga koga ces toliko iznervirati da ce ti u jednom momentu opsovati neku clanicu blize familije i odma' ces postati agresivan.E,sad,kako ces proci dalje to ne znam,tarot mi nije trenutno pri ruci.
sto se teretana tice...imate na vidikovcu teretanu "kod slavka" za 400 budjona svaki dan ja treniram za 1200 budjona 12 termina....a kako neko rece moze da se trenira i sa sarcevim za 350e....
Decko planira da pocne da vezba ovaj program za povecavanje odraza pa me pitao da vezbam sa njim. E sad, meni ne treba nikakvo povecavanje odraza, vec samo zatezanje listova i butina (povece), ali ne znam da li je ovaj program mozda previse naporan za zensko, ne u smislu tezak, vec opterecujuc za telo. Nisam u kondiciji uopste. Decko mi kaze da je to bolje od teretane jer se ne koriste nikakvi tegovi vec se radi sa svojom tezinom. Da li neko malo iskusniji moze da mi kaze da li treba ili ne treba da radim ove vezbe? I da li cu njima, ukoliko ih budem radila, uspeti da zategnem noge? Hvala unapred