Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 16:46:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328887 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
Zastava Srbija, Beograd, Dorcol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znam lika koji je pio i po celu tablu za trening ( 8 komada valjda) pa i nije bio nesto agresivan ali je na kraju doziveo adrenalinski sok. Ne znam ciji je bio taj efedrin, mislim da nije bio turski.
Svi koji su i bili agresivniji su bili agresivni od steroida koje su uzimali a ne od efedrina koji su koristili za dodatak na treningu, narocito ako rade definiciju.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 14:25:53 od alantin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Nzb,jeste aspirin treci 'sastojak',pitao sam danas.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson P910
Znam lika koji je pio i po celu tablu za trening ( 8 komada valjda) pa i nije bio nesto agresivan ali je na kraju doziveo adrenalinski sok. Ne znam ciji je bio taj efedrin, mislim da nije bio turski.

ALO od 8 tableta efedrina je zagarantovan trenutni infarkt, pa bi te zamolio da ne dajes tako neodgovorne izjave!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

*#06#

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
Efedrin je sredstvo za ubrzavanje metabolizma..Do pre 2-3 godine se nalazio u skoro svakom sredstvu za mrshavljenje. Od efedrina ne postajesh agresivan, ako nisi prirodno takav..Sredstvo te naprosto podize nekoliko puta u stanju u kojem si trenutno..Koristim ga s vremena na vreme, uglavnom kada spremam ispit. Uspevao sam da uchim i po 10 sati bez pauze kada ga popijem.  A turski je, tako da sigurno ne deluje na agresivnost jer sam tada ustao sa stolice tek kada su mi izashli shuljevi  Smile ..A da ne valja piti vishe od 1 tablete odjednom, bash ne valja
IP sačuvana
social share
Hteo bih da budem gospodin, da izbegnem reakcije besne
Al reci cu ko pravi primitivac...Ko te kara nek ti pise pesme
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
A gde se to nabavllja.....svidaj mi se ovo "ucenje od 10 sati" (to mi treba Smile)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
POZ nzb7, koje doze i koliko puta da uzmem na dan i koliko dugo dana da bi dolo do agresivnosti.Pozdrav za ostale
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Ti si bas resio da postanes agresivan Smile

Na mene jedino deluje kad mi se neko najebe majke,to nema da omane.To je magicna recenica za agresivnost Smiley Doduse,nisam probao steroide i efedrine ali cenim da ni to ne bi delovalo jer sam dobar u dusi najstrasnije Smile Mada,ne volim ni kad neko hoce da me izroka za pare Smile

Dakle,moj savet ti je da svaki dan nadjes nekoga koga ces toliko iznervirati da ce ti u jednom momentu opsovati neku clanicu blize familije i odma' ces postati agresivan.E,sad,kako ces proci dalje to ne znam,tarot mi nije trenutno pri ruci.

IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sto se teretana tice...imate na vidikovcu teretanu "kod slavka" za 400 budjona svaki dan
ja treniram za 1200 budjona 12 termina....a kako neko rece moze  da se trenira i sa sarcevim za 350e....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Decko planira da pocne da vezba ovaj program za povecavanje odraza pa me pitao da vezbam sa njim. E sad, meni ne treba nikakvo povecavanje odraza, vec samo zatezanje listova i butina (povece), ali ne znam da li je ovaj program mozda previse naporan za zensko, ne u smislu tezak, vec opterecujuc za telo. Nisam u kondiciji uopste. Decko mi kaze da je to bolje od teretane jer se ne koriste nikakvi tegovi vec se radi sa svojom tezinom. Da li neko malo iskusniji moze da mi kaze da li treba ili ne treba da radim ove vezbe? I da li cu njima, ukoliko ih budem radila, uspeti da zategnem noge? Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ljudi pomozite mi da budem lud i agresivan neki lekovi doping i slicne stvari tablete bilo sta vec .pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 16:46:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.