Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 01:19:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1333412 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Nepoznat
Browser
Samsung-SPHM500 AU-MIC-M5
Jona
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson P910
doruchkovao sam burek s jogurtom.
Juche sam ruchao sarme,danas neku chorbu.
Juche sam vecherao pavlaku i prshute, danas shpagete

Mozes da pocnes tako sto ces podeliti ishranu na 6 obroka u toku dana:
otprilike:
ujutru cim se probudis ovsene sa mlekom ili musli
oko 10 dorucak (sendvic sa mesom - pilece belo, tunjevina, teletina)
rucak - normalno kao do sada
uzina - sendvic sa mesom
vecera - normalno kao do sada
pred spavanje mix posnog ela sira, 2-3 belanca i mleka ili jogurta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pozdrav svima. Posto imam dialup konekciju i ograniceno internet vreme, uspeo sam da pregledam samo oko 10% ovog dela foruma. Izvinjavam se ako je bilo vec pisano o ovome, imam dva pitanja zasad(poceo sam da treniram u teretani, imam 19 godina, 177 cm, 76 kg):

1. cuo sam od jednog lika koji je u udruzenju neke sportske organizacije, da je najbolje dok se trenira u teretani, da se jedu proteini odvojeno od ugljenih hidrata u hrani. Tj. na primer ako jedes meso, bolje je da ga ne jedes sa hlebom ako zelic vecu iskoriscenost proteina. Proteini i ugljeni hidrati zajedno se iskoriscavaju u potpunosti samo u obliku koncentrata, tj preko suplemenata. Dakle, pitanje za malo bolje upucene ovde je, da li je to tacno?Smile

2.Da li iko ima prevedeno (moze i na engleskom) sa neta "fat loss'' tipove,, ili sa nekog domaceg sajta ili knjige sa nacinima kako skinuti salo, a ne izgubiti misicnu masu. Bio bih mu jako zahvalan, da objavi ovde, ili da mi posalje p.p.

Ovo pod brojem 2 me interesuje jer iako na pogled izgleda da imam idealnu tezinu, ja ipak imam 4-6 kg viska koje bih trebao skinuti.
Hvala unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pozdrav svima. Posto imam dialup konekciju i ograniceno internet vreme, uspeo sam da pregledam samo oko 10% ovog dela foruma. Izvinjavam se ako je bilo vec pisano o ovome, imam dva pitanja zasad(poceo sam da treniram u teretani, imam 19 godina, 177 cm, 76 kg):

1. cuo sam od jednog lika koji je u udruzenju neke sportske organizacije, da je najbolje dok se trenira u teretani, da se jedu proteini odvojeno od ugljenih hidrata u hrani. Tj. na primer ako jedes meso, bolje je da ga ne jedes sa hlebom ako zelic vecu iskoriscenost proteina. Proteini i ugljeni hidrati zajedno se iskoriscavaju u potpunosti samo u obliku koncentrata, tj preko suplemenata. Dakle, pitanje za malo bolje upucene ovde je, da li je to tacno?Smile

2.Da li iko ima prevedeno (moze i na engleskom) sa neta "fat loss'' tipove,, ili sa nekog domaceg sajta ili knjige sa nacinima kako skinuti salo, a ne izgubiti misicnu masu. Bio bih mu jako zahvalan, da objavi ovde, ili da mi posalje p.p.

Ovo pod brojem 2 me interesuje jer iako na pogled izgleda da imam idealnu tezinu, ja ipak imam 4-6 kg viska koje bih trebao skinuti.
Hvala unapred  Smile

1. treba jesti ugljene hidrate i proteine , tj. hranu bogatu proteinima i hranu bogatu ugljenim hidratima , ali ne svaki obrok , pre svega takvi obroci treba da budu ujutru i nakon treninga .  hrana je najbolji izvor svega medjutim zbog varenja tj. hitno potrebnog izvora proteina nakon treninga se uzima whey protein ili ono sto ti zoves koncentratom  i glukoza koja podize insulin i pomaze obnovi glikogena nakon treninga

2. fat loss je gubljenje sala, mrsavljenje ,to sto ti mislis da je idealna tezina jeste idealna tezina sa stanovista nekih medicinskih tablica ali to nema veze sa vezom neko moze da ima 180cm a tezak 90kg a da je sve misic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
U pravu si. A gde mogu da nadjem te fat loss tipove(nasao sam na netu nesto malo, ali ako oces detaljnije moras da platis!), pa ako mozes ti ili bilo ko ako ima da mi pusti na p.p.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ne znam sta su to fat losse tipovi , imas tipove ljudi , endomorf , ektomorf , mezomorf , ako se nesto nisam zajebo u pisanju naziva , ajde daj da vidim link gde si to nasao pa da vidim na sa mislis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
evo sad sam video ovaj:
http://www.caloriesperhour.com/tips.html
znaci treba mi nesto na foru tog, ali obimnije(ali bez gluposti ko sto se mogu tu naci), i po mogucstvu na srpskom. Imaju preko neta da se kupe knjige(verovatno postoje i electonic books u .pdf formatu). Pa ako ima neko nesto(trazio sam i preko torenta nista nisam nasao), mozda je piraterija, ali ce svima biti od koristi. Da ponovim jos jednom, to su saveti kako istopiti salo a ne izgubiti m.masu, tj. pocev od ishrane, aero(kardio) treninga i ostalih stvari sto je potrebno znati da bi se sto pre na brz i zdrav nacin istopio visak masti iz tela.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
evo ti trening za skidanje sala a da ne izgubis misice , nema trcanja

http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=724381

a za ishranu je lako jedes vlaknasto povrce i meso , kelj , karfiol , brokoli , spanac , kupus i slicno i posno meso , belo meso , curece meso i riba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Hvala Uboje. pokusacu s tim programom, vozicu bajs pre i posle tegova, potrudicu se da jedem izmedju ostalog i to sto si napisao, i verujem da rezultati nece izostati. Ako budem imo jos pitanja, pitacu. Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
evo i ja da postavim pitanje:
imam 18 godina i idem u teretanu mesec i po dana. Ne znam da li je to problem, ali ja imam isturene zglobove na rukama. Kapirate sta mislim, ko da su iskocili. Na banchu dizem samo 60 kg, verovatno bas zbog tih zglobova i kad radim banch shake mi se spuste unazad. Jedan ortak mi reko da stavim zavoje dok mi ne ojacaju zglobovi, ali nisam bas siguran da ce ojacati od treninga(plasim se da mogu da puknu, jer sam tri puta lomio desnu ruku bas u predelu zgloba), dok mi u prodavnici sportske opreme kazu da uzmem gurtne(one rukavice). Ne znam sta mi moze pomoci, zavoji ili gurtne ili nesto trece. Ako neko zna nesto o ovome molim da mi odgovori. Unapred zahvalan!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 01:19:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.374 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.