Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 21:20:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1432036 puta)
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Siemens c 45
nameravam, ovih dana....
čisto da znam čega sve treba da se odreknem...
moj savet ti je da se batalis kreatina i da koristis proteine
Hah pa zasto da ga batali ?
Kreatin je dobar.
Inace alkohol bi morao da batalish dok pijes kreatin jer jedno svojstvo kreatina je da vuce vodu u misice a nece biti puno vode ako pijes Smile

Tako da batali alkohol i povecaj unos vode!
Naravno sad ce neko reci kreatin samo navlaci vodu i nista vishe... Ne zaboravimo da je misic 70% voda Wink
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

prashtati moramo,zaboraviti ne smemo

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Naravno da cu to reci i reci cu da mu je mnogo pametnije da kupi neki kvalitetniji whey nego da baca pare na kreatin ali ako hoce da ga pije onda ne sme ni gazirano,ni alkohol,ni kafu.U svakom slucaju protein kao gradivna materija misica mislim da je mnogo bolja da se uzima od kreatina  Smile .Naravno uz pravilnu ishranu postici ce se sjajni rezultati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Siemens c 45
Pa dobro u principu mozhe on skoro sve da jede i pije naravno osim alkohola i gaziranog ali to sto si nabrojo su diuretici dakle izvlace vodu iz organizma naravno to se mozhe nadoknaditi naravno pijenjem jos vishe vode koja je (iako ne izgleda tako) mnogo zdrava.

Kreatin mozhe biti bolji izbor u tom trenutku sve zavisi od coveka do coveka.
Pogotovo za prvi put kreatin odradi lep rezultat koji se ponovnim uzimanjem tesko ponovi ali naravno opet radi.

Naravno whey jeste osnova ali ne moze da uradi to sto i kreatin ,a i  mnogi tragaju za sto brzhim resenjem Smiley
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
I kreatin i protein? Smile Samo,zna da ozeze po dzepu,jebiga...

Nego,krecem sa punjenjem oko 1-og marta.E,sad,ovako su mi neki rekli: ujutru 15-ak minuta pre dorucka 5 grama prvi put i neposredno posle treninga drugi put 5 grama,i tako nekih 7 dana.Mene sad zanima sta da radim onim danima kad ne idem u teretanu? Idem 3-4 puta nedeljno...

Posle samo jednom dnevno 2 grama i to sam mislio posle treninga.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
pa mozsete uzeti preko neta tako ispada jeftinije ali morate uzimati na vise   evo jedna ponuda koja traje do kraja februara , firma je iz SAD a popust koji daju je 50% popusta na shiping , a ako uzimate vece tezine , par kg , to vam je usteda od 40-50 $ na shipingu a da ne govorimo o odnosu cena tamo i ovde   http://www.nutraplanet.com/

druga verzija po meni sigurnija je     http://www.prosport.net/   , firma iz slovenije  , cene su niske a sto je najbolje transport je fiksan za Srbiju i iznosi 9eura  , zatim jos jedna povoljnost je sto imaju svoju liniju , tj. oni kupuju ciste sirovine bez kojekakvih dodataka i pakuju ih tako da imaju nisku cenu  , PROFORCE ,  imaju izolat koji je 27 eura 2kg  , imaju glutamin , BCAA ,  kreatin i druge amino kiseline , pojedinacene po veoma veoma povoljnim cenama   , naravno imaju i druge firme po povoljnim cenama i naravno imaju Vitargo  koji je bas jeftin u odnosu na cenu kod nas a tamo mu je cena 5kg Vitarga je 45 eura  a kod nas je  900g vitarga i to od sciteca  2200 din a to je 27 eura  a 5 kg kod nas bi ispalo oko 140 eura

ja jos nisam probao proizvode firme proforce ali nameravam da uzmem izolat proforce i  vitargo cim im stigne , a rekli su da stize do kraja nedelje , kako sam racunao  2kg izolata i 5kg vitarga mi ispadne sa sve prevozom , carinom i porezom malo vise od 100 eura  , a kod nas bi me ovako kostalo , da kazem da izolat izadje oko 4200 din  a vitargo 5kg kod nas pa ajde da kazem 100 eura (a ispadne u stvarnosti  140 eura )  u najboljem slucaju kod nas ispadne 150 eura  (190 eura ako racunamo maloprodajne cene vitarga kod nas )   znaci ustedim 50-90 eura   ,a jos dobijem i par besplatnih sitnica , kao sto shakeri , testeri , casopis   a i stize za 7 dana , mozda i brze u zavisnosti od carine

eto za one koji hoce da ustede , pre je bilo bolje dok nisu ukinuli ogranicenje , ali i sada se ustedi , sto vise narucis vise ustedis pre svega jer je kada se narucuje od prosporta transport fiksan 
« Poslednja izmena: 21. Feb 2007, 23:03:20 od Uboje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

I'm gonn slam dunk you!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson k700i
DANAS SAM BIO U JEDNOJ PRODAVNICI ILI APOTECI NE ZNAM STA JE TACNO ZENA KOJA JE RADILA TAMO NAM JE PRICALA DA ISHRANA IMA VEZE SA KRVNOM GRUPOM I BILA JE TAMO TABELA KOME VISE STA ODGOVARA ZA A GRUPU B  0 .... AKO ZNA NEKO NESTO O TOME ILI AKO IMA TABELU NEK MI ODGOVORI TREBA MI          HVALA UNAPRED  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
 Smile velikim slovima
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

I'm gonn slam dunk you!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson k700i
ovo mi je prva poruka u ovom forumu pa ne znam ni pravila bas kako treba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

I'm gonn slam dunk you!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson k700i
mislio sam na onu sa velikim slovima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
 Smile 2 posta za redom
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 21:20:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.