Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 09:07:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1428540 puta)
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung D820
Ono sto sam ti napisao za protein, to sam procitao na kutiji proteina! Da sadrzi i mleko i soju, a zasto bi oni mesali onda WHEY i mleko i preporucili da se pije sa mlekom i jogurtom, kad to ne valja!! Mozda je tvoja teorija bolja od njihove...? 
Citao sam jos od ne znam koje stranice sta si pisao i cini mi se da si naj pametniji  i vidim da imas odgovor i komentar na bilo sta, sto je neko napisao...znaci bolje da se ne dopisujemo jer ces nas sve ti ispraviti!! A ako imas whey gajbi procitaj sta su napisali na ambalazi!!!
@Apolon84 Necemo da se prepiremo
Od sada samo kacim slike, posto nemam pojma i od sada cu da radim definiciju sa velikim tezinama 2 ponavljanja! pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ono sto sam ti napisao za protein, to sam procitao na kutiji proteina! Da sadrzi i mleko i soju, a zasto bi oni mesali onda WHEY i mleko i preporucili da se pije sa mlekom i jogurtom, kad to ne valja!! Mozda je tvoja teorija bolja od njihove...? 
Citao sam jos od ne znam koje stranice sta si pisao i cini mi se da si naj pametniji  i vidim da imas odgovor i komentar na bilo sta, sto je neko napisao...znaci bolje da se ne dopisujemo jer ces nas sve ti ispraviti!! A ako imas whey gajbi procitaj sta su napisali na ambalazi!!!
@Apolon84 Necemo da se prepiremo
Od sada samo kacim slike, posto nemam pojma i od sada cu da radim definiciju sa velikim tezinama 2 ponavljanja! pozz

ajde napisi tacno sta pise na kutiji za suplemente , ako sadrzi mleko a nemoze da sadrzi mleko jer je mleko vecinom voda , a sto se tice soje mozda u tragovima kod nekih ,  sto se tice ovoga sto pise da se pije sa mlekom to je zato sto u SAD whey piju svi i oni koji ne treniraju tj. piju ga kao dijeteski proizvod , kao dodatak nekim dijetam ili ishrani kako bi uneli potrebnu kolicinu proteina , u razvijenim zemljama vecina ljudi uzima dodatke ishrani bilo da se bave sportom ili ne , e sada posto tvoji drugovi vezbaju sa tegovima oni ne bi trebalo da unose whey sa mlekom POSLE TRENINGA  , kao zamena za obrok moze sa mlekom , a zasto ne posle treninga sa mlekom vec sam vise puta objasnio , i pored vode sa dekstrozom

jos nesto oko ovog tvog argumenta pise na kutiji , vise od polovine a 80% suplementa u prodaji kod nas nema ono sto pise na kutiji , jedino Dymatize i Labrada ostalo tesko  , a sto se tice upotrebe i dejstva suplementa u sportu 90% njih je bacanje para tj. ne deluju uopste 

tako da je bolje da se ne obrazujes preko ambalaza vec da procitas nesto , ja ucim od Sarceva i Poliquina pre svega a onda i ostalih jer su njih dvoje svetski vrh

drugo ti nemozes da se svadjas , diskutujes ,samnom jer  nemas pojma , ja sam objasnio i zasto ne whey sa mlekom i zasto ne veliki broj ponavljanja na definiciji  tj. kako se radi definicija   a ti sta si objasnio , tvoje objasnjenje za prvu temu je  pise na ambalazi   Smile  , a za drugo oko broja ponavljanja  pa i nemas objasnjenje     ja bi voleo da mi objasnis  ovo sto si rekao ja sam na svako tvoje pitanje odgovorio i objasnio detaljno zasto kao i za svoje tvrdnje odgovorio na pitanje zasto a ti kada ces da odgovoris

evo posto ti znas ali krijes ja necu vise da odgovaram i dajem savete pa ih ti deli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung D820
Brate kao prvo, ne moze se pise odvojeno ( tripujes se kao da si doktor nauka, a ne znas da pises) bez uvrede, nista licno!!! Necu da smorimo ovu temu "Fitnes i bodibilding" sa nasim raspravama i tvojim naucnim istrazivanjima od Sarceva i ostalih neandrtalaca! Imam vise od 5 kutija proteina i na svima pise da sadrze da sadrze produkte mleka i soje i da ne pije ko je alergican na njih!! To sam hteo da ti saopstim, a ti ako hoces napusavaj, ja ti necu odgovarati na prozivke!Pozz...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
hahaaha Sarcev neandretalac , pa covek je pocasni doktor nauka i to na vise univerziteta , trenutno najbolji trener i nutricionista na svetu , zajedno sa Poliquinom , ma ti ne znas ni ko su oni , ja znam sta pise na deklaracijama jer sam radio nesto u vezi sa tim , da ne objsasnjavam sada , to sto pise da sadrze produkte mleka , pa naravno whey je protein iz mleka tj, surutke  , a soja neki proteini imaju u sebi i protein iz soje , znaci ne pise da sadrzi mleko vec produkte mleka a to ne znaci da moze da se pije sa mlekom posle treninga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung D820
hahaaha Sarcev neandretalac , pa covek je pocasni doktor nauka i to na vise univerziteta , trenutno najbolji trener i nutricionista na svetu , zajedno sa Poliquinom , ma ti ne znas ni ko su oni , ja znam sta pise na deklaracijama jer sam radio nesto u vezi sa tim , da ne objsasnjavam sada , to sto pise da sadrze produkte mleka , pa naravno whey je protein iz mleka tj, surutke  , a soja neki proteini imaju u sebi i protein iz soje , znaci ne pise da sadrzi mleko vec produkte mleka a to ne znaci da moze da se pije sa mlekom posle treninga
Bravo, Super!!! Ja mislim da bi ti i ja trebali da se nadjemo da mi ti objasnis ko su njih dvojica i ja tebi da objasnim nesto! A ako ti to ne odgovara, sto naravno nece, mozemo da se cujemo, rado cu ti dati br.!!! Pozdravi Sarceva magistra!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung D820
Nepoznati doktor nauka, uzor mnogima ili mozda nekima, prvi put ga sad vidimo i ne znamo ko je on!! A ko zna i odakle vuce poreklo?? Mozda iz neke nepoznate zemlje?? Jel tako??

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
ms27up.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung D820
Mozda svi "doktori nauka" ne znaju da pisu kao neki??  BLOK 1 KONZA!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 911
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Поздрав.
Набавио сам таблице са вредностима колико која намирница има чега па не знам да ли то има већ негде,а ако нема ја бих то скенирао па послао.Нисам бројао али чини ми се да има преко 300 намирница што хране што пића
Ви реците јел има вајде од тога,па ако хоћете ја би то урадио за који дан.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC one s
@pochetnik posalji slobodno, meni ne smeta, ja znam o cemu je rec. ako te ne mrzi posalji slobodno.

ako moze neki moderator nekako da ukloni par poruka iznad koje nemaju veze sa temom. nekako kvare utisak o celoj temi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung D820
Malo slika

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
96817Jay.jpg (0 KB)
*
Arnold.jpg (0 KB)
*
Cutler.jpg (0 KB)
*
PLATZ.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 09:07:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.