Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 10:31:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1428561 puta)
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N-shurnaest
proteini... kreatin... Smile "Pliloda" je chudo !!!
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ne nosi u teretanu,pije co'ek kad dodje kuci Smiley

A,vidis,nisam znao da mleko usporava absorpciju...Mada,ja bih pre usporenu absorpciju nego nikakvu,a ako je protein sa vodom odvratan,ne mogu ni da ga pijem Smile Ovaj Optimumov je 4 300 dinara za 2.25kg,i vredi toliko,ako nista,zbog ukusa.Kad se umuti s mlekom - fantazija,pa makar grama ne dobio Smile

Casein?  Smile
predji na kozije mleko
ono se vari 30 min
a kravlje 2h

i kozije ima casein tako da ne a mislim da bi mu ukus bio gori nego sa vodom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC one s
e znaci ziveo sam u zabludi. jos meni svi govore da pijem protein sa mlekom, a kreatin sa gustim sokom. lagali me ljudi...
sada pred zimu uzimam opet protein i kreatin pa cu da pijem kako Uboje kaze. drug i ja smo nabavili 4,5kg proteina (optimum) za 3400din. dzak bio probusen pa bilo nesto jeftinije od realne cene, mislim da cu tako uzeti i ovaj put
a jel ima razlike u kreatinu (mislim na prah i na pilule) osim sto mi je lepsi ovaj u pilulama, jel postoji jos neka razlika? ja sam se opasno nesto istripovao da sam vise napredovao od ovog u pilulama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
ja monohidrat u prahu uzimam , postoji dosta verzija kreatina , skoro svaka kompanija ima neko svoje cudo ali ja se drzim monohidrata i to mikronizovanog , dobri su Labrada , Dymatize , Ultimate , Prolab
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

YO!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N95
da li ima kupiti se i gdje obicni proteini? da li ima stetnih posljedica i kako ga treba uzimati?
IP sačuvana
social share
Sve sto je lijepo kratko traje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung D820
pozzz svima, vidim fino ste se raspricali...
evo i mene od sad ponovo sa vama... sjebao sam ruku tako da cu imati dosta slobodnog vremena biti tu s vama, jer sad ne mogu ni u teretanu a taman sam poceo dobijati i mase i misica... Smile Smile Smile
bogme, nikako mi se ne da, i iako nisam htio, bice protein i kreatin uskoro... Smile

@Apolon
reci mi koji si mi ono protein i kreatin preporucio i jel idu sa mlijekom ili sa vodom...???

@Uboje
kako borj ponavljanja nema veze??? naravno da ima...svi znamo da je veci broj ponavljanja sa manjom masu za definiciju a veca kilaza i manji broj ponavljanja za masu...to je tako i ne mozes reci da nema veze.... Smile Smile

ajde objasni mi u cemu je razlika zasto je veci broj ponavljanja za definiciju , ja kazem da definicija nema nikakve veze sa brojem ponavljanja a narocito da ne treba raditi veliki broj ponavljanja , objasni koliki je to broj ponavljanja i sta se desava  usled treninga sa tim brojem ponavljanja da dolazi do definicije  , aj da vidimo objasni malo
Ajde onda ti nama brate objasni kako se radi definicija i da li u tvom slucaju ona i postoji!!! Nadji nekog ortaka tvojih dimenzija i on neka radi mnogo ponavljanja sa manjim tezinama, a ti radi 6 ponavljanja sa max tezinama, pa da vidimo sta ce se desiti???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung D820
e znaci ziveo sam u zabludi. jos meni svi govore da pijem protein sa mlekom, a kreatin sa gustim sokom. lagali me ljudi...
sada pred zimu uzimam opet protein i kreatin pa cu da pijem kako Uboje kaze. drug i ja smo nabavili 4,5kg proteina (optimum) za 3400din. dzak bio probusen pa bilo nesto jeftinije od realne cene, mislim da cu tako uzeti i ovaj put
a jel ima razlike u kreatinu (mislim na prah i na pilule) osim sto mi je lepsi ovaj u pilulama, jel postoji jos neka razlika? ja sam se opasno nesto istripovao da sam vise napredovao od ovog u pilulama
Pa na svakoj kutiji proteina pise  da se pije sa mlekom, jogurtom, vodom... a i pise da sadrzi mleko i soju!! Tako da ne znam sta prica Uboje?? Ali svako koga ja znam pije sa mlekom!! Tako da nemojte da se opterecujete sa glupostima koje vam plasiraju!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
pozzz svima, vidim fino ste se raspricali...
evo i mene od sad ponovo sa vama... sjebao sam ruku tako da cu imati dosta slobodnog vremena biti tu s vama, jer sad ne mogu ni u teretanu a taman sam poceo dobijati i mase i misica... Smile Smile Smile
bogme, nikako mi se ne da, i iako nisam htio, bice protein i kreatin uskoro... Smile

@Apolon
reci mi koji si mi ono protein i kreatin preporucio i jel idu sa mlijekom ili sa vodom...???

@Uboje
kako borj ponavljanja nema veze??? naravno da ima...svi znamo da je veci broj ponavljanja sa manjom masu za definiciju a veca kilaza i manji broj ponavljanja za masu...to je tako i ne mozes reci da nema veze.... Smile Smile

ajde objasni mi u cemu je razlika zasto je veci broj ponavljanja za definiciju , ja kazem da definicija nema nikakve veze sa brojem ponavljanja a narocito da ne treba raditi veliki broj ponavljanja , objasni koliki je to broj ponavljanja i sta se desava  usled treninga sa tim brojem ponavljanja da dolazi do definicije  , aj da vidimo objasni malo
Ajde onda ti nama brate objasni kako se radi definicija i da li u tvom slucaju ona i postoji!!! Nadji nekog ortaka tvojih dimenzija i on neka radi mnogo ponavljanja sa manjim tezinama, a ti radi 6 ponavljanja sa max tezinama, pa da vidimo sta ce se desiti???

znaci ne znas

evo ja da objasnim , definicija zavisi od procenta masti a ne od ponavljanja moze on da radi 100 ponavjanja nece dobiti nikakvu definiciju , prvo i najvaznije je ishrana , dosta proteina i mnogo mnogo vlaknastih ugljenih hidrata , skrobaste svesti na minimum , proste secere svesti na misinmum tj. samo posle treninga i to dekstroza da bude , zatim kardio i on se uvek radi kada su glikogenske rezeve sto manje  a to je ujutru kada se ustane ili odmah nakon treninga u teretani , dobro je pre jutarnjeg kardia uzeti neki antikatabolik nakon kardia whey , zatim rad sa tegovima - cilj je postici hipertrofiju kako bi sacuvali postojece misice znaci maksimum do 12 ponavljanja u seriji u zavisnosti od nacina treninga , sistema najbolje je od 3-8 ponavljanja  na taj nacin stimulisemo IIb i IIa misicna vlakna a pre svega IIb koja imaju najveci potencijala za rast , hipertrofiju sto je nas cilj u ovom slucaju ,  e sada duletu da objasnim sta se desava kada se radi sa vecim brojem ponavljanja , kod veceg broja ponavljanja dolazi do sarkoplazmicne hipertrofije tj. ukratko dolazi do vece prokrvljenosti misica koja ima neke svoje benificije da ne duzim , i povecanja broja mitihindrija , znas zasto one sluze ,  zatim sarkoplazmicnom hipertrofijom stimulisemo I misicna vlakna delom i IIa ali ta vlakna nemaju neki potencijal za rast

eto objasnio , broj ponavljanja nema veze sa definicijom , veci broj ponavljanja moze dovesti do PUMP ali PUMP nije nista drugo do povecan dotok krvi u misic i to privremen i to nema neku vrednost za misic , jedina vrednost veceg broja ponavljanja je povecanje sinteze proteina i smanjenje degradacije proteina ali to nema veze sa definicijom , kada ste na definiciji treba isto raditi kao na masi , mozda dodati neku izolacionu vezbu ali nista vise , jer kao i na masi i na definiciji osnovni cilj je ostvariti hipertrofiju , sto se tice rada sa tegovima

evo ja sam objasnio aj sada ti objasni zasto raditi veci broj ponavljanja kada smo na definiciji ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Pa na svakoj kutiji proteina pise  da se pije sa mlekom, jogurtom, vodom... a i pise da sadrzi mleko i soju!! Tako da ne znam sta prica Uboje?? Ali svako koga ja znam pije sa mlekom!! Tako da nemojte da se opterecujete sa glupostima koje vam plasiraju!!!!

ti mozes da ga pijes sa mlekom ali kao zamenu za neki obrok a to je po meni bez veze jer sto bi kada mogu jesti ,  ali nikako posle treninga , vec sam objasnio zasto , i jos nesto whey se nakon treninga obavezno pije sa vodom i dekstrozom

ajde dule objasni zasto piti whey sa mlekom a ne sa vodom posle treninga , ja sam objasnio zasto ne jer se absorpcija wheya usporava  zbog kazeina koji se nalazi u mleku

ajde posto ja neznam objasni ti makar nesto , ti koje ti znas da piju sa mlekom nemaju blage veze , ili kako ja cesto kazem nemaju pojma svi koji iole nesto znaju , znaci minimalno znanje o suplementaciji piju  whey , dekstorzu i vodu nakon treninga , to je minimum znanja o suplementaciji jer je whey osnova suplementacije i ako neznaju kako se to pije onda nemaju pojma o suplementaciji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC one s
@nedo99 pogledaj prethodne strane, imas price i o kreatinu i o proteinu(kako ga piti i sve ostalo), mrzi me da ponavljam
a mozes ga uzeti u svakoj boljoj radnji sa preparatina, ne smem da reklamiram  Smile

@uboje
zajebi brate prepiranje, ok je sve Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 10:31:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.