Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 19:07:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1428166 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
Ja verujem da bi mogli opusteno,uz prave dodatke ishrani i malo "deke",anadrola(valjda se tako zove) i ostalih,pa sve to od neke 18-te godine i eto ga Smile

Kad sam video sta uradise od onog malog pavijana Tobija Megvajera kad su ga spremali za ulogu Spajdermena sve mi je bilo jasno.Negde videh slike pre i posle(nekih 6 meseci),ono,dali mu licnog trenera,nutricionistu i taj rad(ne znam da l' i hemicara Smile ) Mislim,i dalje je on mali pavijan,ali mali lepo gradjeni pavijan Smile Nije k'o ovi ovde ni blizu,ali poenta je da se moze...Ako nadjem slike,stavljam

najbolje da  je to samo od steroida , ima milion amatera koji koriste steroide pa ne izgledaju ni priblizno profesionalcima , ja imam drugove koji su se boli ko blesavi a ja bolje izgledam od njih , tako da nije toliko do steroida , insulin i GH mogu nabaciti dobru masu prko 15kg misica ali misici nisu sastavljeni od steroida vec od proteina , dobrog bodibildera pravi ishrana i trening a ne steroidi , oni unose 500g proteina dnevno e sada izracunajte koliko je to mesa i da li mozete da pojedete , a za trening da ne pricam , steroidi su tek neka 4-5 stavka od znacaja za uspeh
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
Ово се може сврстати у дефекте а не у мишиће  Smile страшно колико је ненормално.Баш ме интересује како ће Gregg Valentinу  руке изгледати кад остари.
Valentino je zavrsio ''karijeru'', operisali su mu ruke, jer su pocele da pucaju od prevelikih doza koje je spricao!
Inace Uboje ovde je psiha u pitanju, znas i sam da je mnogo mnogo ovakvih momaka sirom sveta, pa kada se vrsilo ispitivanje po americkim teretanama preko 90% momaka je izjavilo da bi slobodno mogli da umru posle osvojene titule mr.o sto dosta govori o njihovom nacinu razmishljanja i spremnosti na sve...inace tabor se podelio na prve skladne simetricki gradjene body buildere i druge, masivna cudovista, koja su u svakom pogledu povlascena...Ako hoces da uspes, sta ces izabrati tj imas li izbora???Zato je meni jak onaj lik iz FLEX-a Milan Ristic, koji otvoreno govori o tim stvarima bez dlake na jeziku....
IP sačuvana
social share
Рeчe безумник у срцу своме: Нема Бога. Пс.(13;1)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
naravno ja sam za skladnu gradju

sto se tice ovoga oko MR.O tu si upravu isti slucaj je sa svim sportistima a ne samo sa bodibilderima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 911
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5

Интересантно баш ми је друг данас причао о Валентину (каже да је гледао на кабловској) како је сам себи бушио неке подливе на рукама па је завршио у болници,па је затим тужио болницу јер су му осакатили руке.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2006, 20:30:48 od Pochetnik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung D820
Evo jos malo slicica popularnih bodibildera

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
1.jpg (0 KB)
*
17589big_.jpg (0 KB)
*
30673rc87.jpg (0 KB)
*
47641.jpg (0 KB)
*
87381flex.JPG (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung D820
Ljudi skinite sa neta tablicu hranljivih vrednosti namirnica i tu imate koliko koja namirnica sadrzi proteina, ugljenih hidrata, masti...itd! I tako cete znati sta da jedete da izgradite misice! Mislim da je bolje tako nego sa preparatima i steroidima!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung D820
Jos neka!!!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
335531047.jpg (0 KB)
*
m490.jpg (0 KB)
*
weeep.jpg (0 KB)
*
week7_1_.jpg (0 KB)
*
xmg120.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
Brate gde cupas ove slike??
Ajde ako naletis, postavi neku od John Brown-a ja sam video samo par starih sa pocetka karijere gde je bedak mrsav. Bio je mr Universum 70-80tih. Kada sam video poster tog lika u jednoj staroj teretani, tada sam zavoleo body building.Nisam video od njega skladnije gradjenog coveka u zivotu.
IP sačuvana
social share
Рeчe безумник у срцу своме: Нема Бога. Пс.(13;1)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Qlen

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung D820
Stavicu ti John-a kasnije!! Imam ga na nekom cd-u, samo treba da ga nadjem!! To tada, evo josh neka slika!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
ala Branch ima noge , Mustafine nisu ni pola njegovih

e da ako imas mogao bi da stavis neku od John Brown i meni on ekstra izgleda a nemam ni jednnu njegovu sliku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 19:07:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.