Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:00:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 862 863 865 866 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1327796 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Pa da dodam jedno 15 kg...za pocetak...tu do stotke da naguram...

Mislim ja i ne znam kako to ide...ali kontam da prvo moras da sipas gorivo pa da vozis... Smile

E sad...ono ranije...ja sam pio ovo...ali bez nekog efekta...posto nisam vezbao nesto preterano...

Duga prica... Smile

E sad osim toga jel treba jos nesto da uzmem...verovatno da treba...i kakav zivot treba voditi...posto ja zivim dosta "neuredno"...spavam kad stignem jedem kad stignem...i tako to... Smile

A hteo bih sve to da promenim...imam neke svoje razloge...i tako...

Mislim,...svaka pomoc je dobrodosla...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia N73
Pazi najbitnije je da ti shvatis da nista ne mozes preko noci,moras mnogo vise da paznje posvetis tom nacinu zivota.Znaci trening,ishrana,odmor - to su ti 3 najvaznije stvari.Najbitnija ti je ishrana,ona ti je 90 % svega,vjerovatno neces moci skroz da je sredis ali gledaj u sto vecoj mjeri da to odradis.Za povecanje misicne mase treba da unosis oko 2g po kilazi proteina,znaci ako imas 65 onda 130 grama dnevno proteina najmanje da uneses.Od toga oko 50 mozes kroz protein kao napitak a ostalo preko ishrane (meso,riba,jaja itd)...Takodje mozes oko 1,5 g po kilazi ugljenih hidrata (krompir,riza,povrce itd),ali gledaj da izbacis hljeb sto vise,ili ako ne mozes jedi razeni,psenicni ili koji vec imaju od tih zitarica.Ako nisi ranije trenirao nesto posebno,kreni prvo par dana sve sprave u teretani isprobaj da ti se upale svi misici,i kada prodje upala nadji sebi neki program i pici po tome.Radi pravilno vjezbe.Sto se tice preparata moj ti je savjet da za pocetak prvi mjesec,dva krenes na suvo znaci nista da ne pijes i da vidis kako ti ide,ako se budes pridrzavao ishrane trebalo bi da bude rezultata.Nakon toga mozes krenuti sa nekim dobrim proteinom i mozda nekim pre work aut suplementom za snagu.

Ishrana neka ti bude rasporedjene na jedno 5 obroka dnevno,kako ide vece smanji unos ugljenih hidrata.To ti je ukratko e sad ako imas neka posebna pitanja reci  Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Vidi...ja sam to probao...imam jako brz metabolizam...i mogu da nabacim 3-4kg tako....za relativno dug vremenski period...znaci treba da jedem kao zivotinja...da bih dodao toliko...

To je skoro bez vezbanja... Smile

Mogu da klopam skoro bilo sta...jel mi je blizu tu restoran...pa mogu da mi spreme skoro sve...

Ali trebace neka hemija...sigurno....znaci nesto sto cu da uzimam da sredi taj metabolizam...ili kako se to vec kaze...

E sad...recimo kad nabacim to do neke kilaze...tih par kilograma...prvo izgubim apetit,e sad to je moguce da je zbog nedostatka fizicke aktivnosti...cim prestanem da jedem redovno...u roku od mesec danas se vratim na staru kilazu...mislim...cak i minimalno nepridrzavanje tog nekog urednog zivota...

Kao da je programirano na tu tezinu...

Covece...cime se mi bavimo....ljudi sanjaju da imaju takav metabolizam da se ne goje... Smile

Mislim ne smeta to meni...preterano...niti bilo sta...mogu ovako jos sto godina...ali ono...hteo bih da probam...eto...nista vise... Smile

Znaci...mislim da ce morati neka hemija odmah da startuje...jel ocigledno da ne mogu to da unesem samo preko redovne ishrane...

Pa ako mozes nesto da preporucis ...nije lose...i sta mu je taj suplement za snagu...mislim...kako ja to da trazim u prodavnici...

Nije to ovde kod mene preterano skupo... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia N73
Pa znas kako moraces da se jednostavno naviknes na taj nacin ishrane i da redovno treniras.Sto se tice suplemenata uzmi whey protein,kreatin,to ti je osnova pa vidi kako ide.Kreatin ce te malo naduvati posto uzima vodu iz organizma i dobices snage.Nisam ni ja ekspert u tim preparatima tako da ne znam bas sta da ti preporucim,za cistu masu mozes neki gener ili hyper masu uzeti.Ovo pre work aut ti je ovo mnogo dobra stvar:

http://www.bodybuilding.com/store/bsn/xplode.html
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Znaci taj kreatin gainer...to je ovo sto sam pio...i to da eksplodiram... Smile

To je to...tri stvari... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia N73
Ma ja krenes sa time pa vidis kako ide,samo polako  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
OK...ja cu to uzeti za par dana...pa da mi objasnis kako se pije...

Valjda nije neki sranje ukus.... Smile

E i ne mogu da pijem ako nije cokolada....ako je ukus jagode ...ili tako nesto ...ne mogu...tuzno mi bude... Smile

Kako izgleda taj kreatin...jel su to one super tablete...ja se uvek pitao kako to neko proguta... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia N73
« Poslednja izmena: 10. Jul 2013, 21:31:20 od One and only »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Nema to ovde kod mene po teretanama...samo u prodavnicama koje prodaju takve stvari... Smile

Gledao sam ja nije to puno skupo.... Smile

`Ok...hvala ti...ja kad uzmem to ...javim se da mi objasnis kako da eksplodiram... Smile

Do tada ...ima sladoled ...ako hoces... Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia N73
Moze sad je ljeto da se malo opusti  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 862 863 865 866 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:00:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.