Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:26:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 860 861 863 864 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1325131 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Nadam se da ce svi primetiti koliko si glup sa svojim komentarom i kako ne umes i neznas da razmisljas sam sa svojom glavom ,
Ne interesuje me da li  mi verujes jer nisam u nekom procesu ubedjivanja i dokazivanja vec samo delim svoje iskustvo .
Ono sto sam hteo da kazem i poruku koju sam pokusao da prenesem je da trebas sam pripremati svoja jela,
dopusti da ti dam primer zbog cega sam to rekao ;
Ako jedes u restoranu predjelo ,glavno jelo sa salatom i hlebom i dezert na kraju ili ako ti mama spremi
pilecu supicu sa testeninom za predjelo  ,pasulj sa rebarcima i srpsku salatu za rucak i pojedes jabuku za dezert,
Ti nikada neces imati 8 pak trbusnjake .
Da ti objasnim ;
-Prvo , nemas tacno merenu kolicinu sastojaka dakle ne mozes da izracunas njihovu kaloricnu vrednost tacno .
Ti ne znas koliko ce neko da stavi ulja ili soli u neko jelo u toku pripremanja ,
-Drugo ,Za predjelo imas na primer meze u kom imas kuvana jaja ,u zumancetu ti je 99.5 % masnoce i cholesterola dok u belancetu je samo 0.5 .
Dva tanka parceta hleba imaju 27 carbs ,to ti ne treba hleba goji to su nepotrebnih 140 kalorija ,
U srpskoj salati je svez krastavac malo kalorija ali u 150 grama imas 19,5 carbs ,opet nepotrebno ,
Testenina i masnoca u supi je pogubna za nekog ko hoce da trenira ozbiljno.
A najgore od svega je mesanje nekih produkta i grupa za vreme istog jela koje imaju razlicite vrednosti .
Jabuka je dobra posle treninga jer Fiber pomaze gradnji pocepanih vlakana u tvojim misicima.
Ako nisi striktan sa onim sto unosis ne mozes da imas dobar krajnji rezultat samo ces da rastes kao bilmez ,
bices veci i jaci ali neces da imas lepo izvajano telo ,kazem ti iz licnog iskustva .
Fitnes instruktori po teretanama ohrabruju ljude da jedu sve grupe ,
Moto je "Nema Lose Hrane ili Ni jedna Hrana nije losa samo ako je u moderaciji "
Ovo definitivno ne vazi kad budes zeleo da izgubis zadnjih 3- 4 kilograma pre mora i imas perfektni cut .

Evo za kraj jedan moj domaci recept koji ima Visoki protein i Niski Carbs ,
U isto vreme
Uprzi u Woku 400 grama sviskog mlevenog mesa od ciste krtine sa dva sitno seckana luka ,jednom crvenom ljutom papricicom ,aleva paprika ,vegeta,crni biber i so sa niskim sodijumom ,12 ml maslinovog ulja,dodaj casu vode . 10 minuta.
Nadrugoj strani napravi ,iseckaj na sitne kockice
Jedan plavi patlidzan200g ,Jednu tikvicu200g ,Pecurke 200g, Celer 100 g spremi u elektricnom tiganju gde se ulje ne koristi . 10 minuta.
Pomesaj obadva jela u veliki meatalni ili stakleni sud i narendaj 100 g kackavalja ,
I zaprzi u pregrejanoj rerni sporeta 15- 20 minuta .

Ljuta hrana povecava metabolizam ,a masnoca kontrolise insulin i balansira glad ,fazon je da prevars telo da pocne da gori tvrdoglavu masnocu u tvom telu kojase vrlo tesko skida .
Imas mali milion ljudi koji treniraju svakog dana vrlo intezivno i smatraju da sa povecanjem Kardio vezbi da dobiju rezultat koji zele kad ono umesto velikih misica na kojima su radili odjedanput postaju sve manji ,
Tajna je Visoki protein i niski carbs .

A i necu vise da komentarisem , vidim da sve vec znate, samo slabo nesto ima fotografija po ovim profilima.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2013, 14:56:58 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
to sto si ti napisao je low carb dijeta, a svi znamo da je ketogena sto puta bolja kad zelis da izgubis poslednjih nekoliko kila masnoce i da dodjes ne oko 6,7 % bf.

Gotova jela mogu da ti dobro koriste ako znas sta jedes, primer tunjevina.
Kucno spremljena jela, ovde po tebi ispada da nista ne smem da spremam kuci i da to posle pojedem. Lepo se izrazi kad pises nesto i precizno navedi sta hoces da kazes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Mislim i nadam se da sam lepo objasnio ali vidim da je bilo doslo do nerazumevanja ,

Tunjevinu uopste ne smatram gotovim jelom to je samo riba i cist zdrav protein .
Ali zato Indijsku ,Kinesku hranu,Mc Donald ili Kentaki Fried Chicken ili Pizzu smatram gotovom brzom hranom.
Sve je tu puno testenine i sodijum glutaminata po nekoliko puta iznad normale a meso je kuvano u dubokom ulju .

Kucna jela su u redu ukoliko meris sve namernice i znas sta je u jelu ,
Komentar se odnosio na ljude koji zive sa roditeljima ili suprugom i koji u kuhinju ulaze samo da jedu
vec pripremljenu hranu i koji neznaju sta je sve unutra ili koje je kaloricne ili druge vrednosti.

Let baygone's be baygone's ,u svako slucaju ,ne vredi rasprave ,zaboravi.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2013, 15:12:12 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
2. 4 belanca 100 g starog sira 140 g pecurki i deset crnih maslinki ,
Dakle uglavnom visoki protein , 360 kalorija , 10 g masnoce ,0.8 Carbs .

Cime se ti zamlacujes   Uzivaj u hrani, sta te briga koliko ima kalorija i ostalih kuraca palaca, ne moze ti nista faliti sve dok jedes umjereno i redovno treniras...
IP sačuvana
social share
Ajde da se drogiramo nek se oči sjaje
Svršavam na silikone od Nikolić Maje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Aj što se smara brojkama nego danju "gladuje" a za večeru se čašćava  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Apple 
2. 4 belanca 100 g starog sira 140 g pecurki i deset crnih maslinki ,
Dakle uglavnom visoki protein , 360 kalorija , 10 g masnoce ,0.8 Carbs .

Cime se ti zamlacujes   Uzivaj u hrani, sta te briga koliko ima kalorija i ostalih kuraca palaca, ne moze ti nista faliti sve dok jedes umjereno i redovno treniras...

Ne budi smesan!

Naravno da uzivam u hrani , neizbezno je da izadjes u restoran sa porodicom I prijateljima na veceru bar dva puta mesecno,I svake nedelje narucimo bar jedanput par pizza ili kinesku hranu kod kuce ,
To je jeftinije nego da spremas hranu kod kuce , plus u buffetima poput "Cosma" gde platis jednu cenu od 10 evra
mozes da se posluzujes I jedes koliko zelis dok ne puknes ,sve vrste kuhinja su tu zastupljene tai,indian,chinese,mongolian,japanise . Sve je to lepo I ukusno I jeftino ..Ali nije u tome fazon .

Sve zavisi sta zelis da postignes sa svojim treningom ,
To sto ti pricas vazi za nekog tinejdzera koji se jos razvija poput moje dece ,
ali za 45 godisnjaka poput mene takav savet bi bio poguban ,dovoljno mi je da pogledam 90% svojih vrsnjaka,
Ne znam kakva ti je fizionomija ,svaki covek je prica za sebe,
Ali Shvati ti nikada neces imati trbusnjake ako redovno cepas gibanicu I burek  ,
Lakse je ukomponovati  pihtije ,cvarke I pecenje u ishranu tokom treninga nego bilo kakvu vrstu testenine ili peciva.

Aj što se smara brojkama nego danju "gladuje" a za večeru se čašćava  Smile

Kakvo bre gladovanje ?

Ja sam jasno naveo da moras da imas bar 6 obroka dnevno da bi uvek drzao metabolizam na maksimalnom nivou .
Tri jela I tri sejka ,
Imas preko 50 vrsta povrca ,zelenisa I salata koje mozes da jedes u velikim kolicinama ,
Piletinu ,Ribu I Govedinu ,jaja ,100 vrsta raznog sira.
Sto se tice Whey proteina imas 6 razlicitih ukusa ,jedan skup ti je oko 250 kal sa svim mogucim neophodnim vitaminima I mineralima .
Tome dodaj semenke I malo voca I braon pirinac I oats I imas perfektno zdravu ishranu .

U video primeru ispod imas takmicenje ljudi od 20 - 50 godina starosti iz svih kategorija zivota od vojnika ,elektricara ,frizera ,bankara , apotekara  a najvise je studenata ,
Fizionomija svakog od njih je razlicita ,ali tacno po njoj mozes da vidis ko je na kakvoj ishrani ,ko sta trenira ,
I ko je zanemario na primer noge u odnosu na gornji deo tela a takodje I ko nema dobru genetiku,
 Vecina ovih ljudi je prvi put na takmicenju.

Ne postoji univerzalna formula,
Svako treba da napravi svoj sopstveni recept na osnovu slabosti koje ima .

« Poslednja izmena: 25. Apr 2013, 04:23:24 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Molim vas znaci trebam hitno pomoc.Imam 177 cm,55 kg. i jako sam mrsav.Hocu sad da krenem raditi, i trenutno i radim u kuci vjezbe,poput propadanja,sklekovi,cucnjevi,i jos mnogo toga,ali naravno bez teretane nista,,.. E sad,imam jedno pitanje i jedan problem.Zaista sam mrsav,visok sam mnogo a nemam mnogo kilograma pa izgledam kao kostur,a nekako me je sramota otici u teretanu gdje se ljudi bildaju itd, i mislim,kad odem u teretanu da ce me ismijavati u fazonu,, HAHA,VIDI TEBE KOSTURA,STA CES TI U TERETANI I SL.... Tako da sta mi vi predlazete i sta bih vi uradili na mom mjestu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia N73
Sta te boli briga ko ce ti sta reci,ja znam lika koji je dosao predebeo u teretanu sa naocarim,izgledao kao blento i pitao sve redom kako ce smrsati.Posle 6 mjesece koriscenja steroida postao je najpametniji na svijetu i ne smijes ga pogledati.Ides zbog sebe a ne zbog drugih,po meni ti imas prednost jer bas zato sto si mrsav mozes da sebe sredis na nacin da ne moras da razmisljas o salu i skidanju kila nego odmah da se bacis na nabijanje misicne mase (ako ti je to cilj).Kreni polako i tamo pitaj trenera da te uputi u vjezbe ako ne znas,a ako se odlucis za suplemente isto vidi sa njim ali bolje ti je da ides sve dok ne dodjes do nekog limita u snazi pa ako vec hoces onda uzmi nesto.

I svakako bez kvalitetne ishrane nista
« Poslednja izmena: 25. Maj 2013, 23:31:50 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Gle,hocu makar kilazu da nabijem na 70 kg. I da fino razvijem ruke,ledja,grudni kos,stomak.Jednostavno da nabijem na sebe mase da mi "ne vire" kosti,ali da ta masa bude fino oblikovana ...  Ko hoce da ima ogromne ruke,onako pravo nabildane,potrebno je da radi na tricepsima.Oni su najduzi misici na rukama i oni dovode do velike ruke... Ali ne znam sta mi je dobro za grudni kos.Inace preko ljeta stalno,svaki dan plivam od 8 h ujutru do 12 h. a onda odem kuci i radim vjezbe,kasnije spavanje.Ali problem je jos jedan.Imam udubljene grudi.Bukvalno imam rupu na grudima.Pa je to jos vise estetski gadno.Pa sta mi predlazete za to...  I KOJE MI VI PREDLAZETE VJEZBE ZA NABIJANJE MASE ?? Trenutno sto radim kucu jestu vjezbe sledece (napisacu vam na engleskom kako se vjezbe zovu) L-shi Holds , Table Dips,Bicep Curls,Dive-bobmer push-ups,squats,Singel Arm DB Rows ... E to su te vjezbe koje ja radim.Mozete copy imena pa pogledati na netu kako izgledaju,Vas predlog, i molim odgovorite na ovo pitanje. NAJBOLJE VJEZBE ZA NABIJANJE MASE? RJESAVANJE RUPE NA GRUDNOM KOSU,KOMENTARI NA VJEZBE KOJE JA RADIM TRENUTNO ? Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia e63
Prvo, sta te briga sta ce ko reci za tebe u teretani, i oni kad su kretali u teretanu su bili ili kosturi ili debeli niko nije bio nabildovan pre nego sto je krenuo...

Da bi nabio kilazu do 70 kg a sad imas 55 moraces mnogo da gulis da bi dosao do te kilaze, naravno tu su ti razni suplementi sa kojima mozes brze da postignes zeljenu tezinu al ko sto rece One and only bolje sacekaj malo sa uzimanjem suplemenata ( ako uopste hoces da ih uzimas ) jer tek sad kreces u teretanu..

Nemas najbolje vezbe za masu, sve vezbe su dobre, npr. za masu je dobro da radis vece tezine a manje ponavljanja, a ako radis definiciju manje tezine vise ponavljanja. Ti sad u pocetku pokusaj da radis za svaku vezbu po 10 ponavljanja i nemoj odma da ides na velike tezine, nego postepeno povecavaj..
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 860 861 863 864 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:26:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.