Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 08:13:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 847 848 850 851 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1321642 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61

Jedino so treba izbegavati jer vezuje salo u stomaku.

Smile Smile Smile Smile Smile so vezuje vodu .. ne salo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Sa koliko mislite da bi trebalo da se krene sa vezbanjem u teretani ?

17 godina Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Nokia 6220

Jedino so treba izbegavati jer vezuje salo u stomaku.

Smile Smile Smile Smile Smile so vezuje vodu .. ne salo  Smile
Da, ali kad veze vodu onda se i salo teze sagoreva.
Sa koliko mislite da bi trebalo da se krene sa vezbanjem u teretani ?
Zavisi od tebe, ako si radio neke vezbe i malo ocvrsnuo zglobove, ligamente itd, moze i sa 17, kao sto rece kolega.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Motorola 
Pozdrav da li neko zna sta bi mogao biti problem sto mi slabo idu zgibovi. Evo vec dve godine mogu maksimum 4 zgiba i to ona laksa verzija(chin up) dok sklekove uske mogu bar 30? Imam kriva ledja da li je do toga? Takodje kako poboljsati sklek na jednoj ruci i zatvorski sklek(hand stand push ups) to isto mogu samo do pola nesto kilavo nemogu ni jedan pravilan sklek na jednoj ruci i zatvorski sklek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
steroidi brate .. steroidi ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Motorola 
Sta ce mi steroidi za zgibove? Da li znas u cemu je problem i kako da ih povecam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
a zasto bi ih povecavao?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Pozdrav da li neko zna sta bi mogao biti problem sto mi slabo idu zgibovi. Evo vec dve godine mogu maksimum 4 zgiba i to ona laksa verzija(chin up) dok sklekove uske mogu bar 30? Imam kriva ledja da li je do toga? Takodje kako poboljsati sklek na jednoj ruci i zatvorski sklek(hand stand push ups) to isto mogu samo do pola nesto kilavo nemogu ni jedan pravilan sklek na jednoj ruci i zatvorski sklek.

Mislim da ti ne trebaju nikakvi dizajnerski pregibi ili sklekovi ,takve stvari samo vode do povrede ,
ukoliko nisi vec u dobroj fizickoj kondiciji.
 Drzi se najobicnijeg bokserskog recepta Dzon Kalzagija ili Rokija Marcana ,
 za pocetak prvih godinu dana ; 300 sklekova ,400 pregiba , trcanje 30 minuta  i preskakanje konopca 30 minuta .

Koliko ce ti vremena uzeti nije vazno ,koliko ce ti setova uzeti nije vazno ,koliko ces imati ponavljanja u setu nije vazno ,koliko ces se odmarati izmedju nije vazno . Jedino je vazno da ovo uradis u toku jednog dana i svakog dana .Sa vremenom grupacije ce biti sve manje ,za godinu dana bi trebao da budes sposoban da uradis svaku vezbu u jednom setu .

Jednom kad je tvoje telo naviklo na brzo sagorevanje ,uvedi u program dvorucne tegove tegove i bench press
ni jedna ti sprava ili masina osim toga ne treba .

Za perfektni rez Drzi se pecinske dijete  ; povrce ,voce ,seme,nuts  , meso ,riba ,jaja jedino extra dodaj sireve i yogurt ili kiselo mleko.

Nisko kalorijska Energetska pica pre treninga  ,Relentles ili Monster ,nemoj da ih pijes posle 15:00 sati ,

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 701
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Ako ides u teretanu onda radi ledja na lat masini tako ces tako ces ih ojacati i imati vece sanse da radis zgibove sa sirokim hvatom.a ako ne ides onda ti preporucujem da nadjes neku sipku kao kad radis zgibove koja je u visini kukova da se provuces ispod nje i onda da se dizes.naravno noge da ti budu na podu.sto se tice sklekova na jedoj ruci njih radi tako sto ces rasiriti noge sto vise mozes zbog ravnoteze.ali ni tada ne ocekuj rezultate odmah posto su dosta teski i treba ih dugo raditi da bi dostigao neki zavidan broj ponavljanja.a ove sklekove na stoju na rukama nemoj da radis odmah.prvo radi skekove sa naslonenjim nogama na stolicu pa kada tu ojacas onda stavljas noge na neku visu poziciju recimo sto.tako vise radis ramena koja su ti vazna za taj zatvorski sklek.
Nadam se da sam ti pomogao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Motorola 
Ako ides u teretanu onda radi ledja na lat masini tako ces tako ces ih ojacati i imati vece sanse da radis zgibove sa sirokim hvatom.a ako ne ides onda ti preporucujem da nadjes neku sipku kao kad radis zgibove koja je u visini kukova da se provuces ispod nje i onda da se dizes.naravno noge da ti budu na podu.sto se tice sklekova na jedoj ruci njih radi tako sto ces rasiriti noge sto vise mozes zbog ravnoteze.ali ni tada ne ocekuj rezultate odmah posto su dosta teski i treba ih dugo raditi da bi dostigao neki zavidan broj ponavljanja.a ove sklekove na stoju na rukama nemoj da radis odmah.prvo radi skekove sa naslonenjim nogama na stolicu pa kada tu ojacas onda stavljas noge na neku visu poziciju recimo sto.tako vise radis ramena koja su ti vazna za taj zatvorski sklek.
Nadam se da sam ti pomogao

Hvala svima ali i hvala i tebi jakov pomogao si mi. To za zgibove si u pravu naci cu neku sipku gde mogu kolena da spustim na pod,takodje pomazu i one sipke sto ima na adi i u drugim parkovima tj.majmunske vezbe ono kad se veru majmuni po granama tako nesto samo ides od jedne do druge sipke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 847 848 850 851 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 08:13:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.