Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 00:14:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 769 770 772 773 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1339630 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Jaooo Kukuruzzziiii  Smile  Smile Jebo sve... Kukuruzi su keva...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung i5700 + D880
Roleri su totalno gej, nije to za muskarce... ali totalno, i tu nema diskusije Smile Dakle, manite se toga. Sto se tice mrsavljenja, evo vam ovaj link pa citajte, mnogo dobro je objasnjeno:

Link
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ugojio sam se od avgusta 5 kila  Smile i vec 2 meseca govorim sebi od sutra nema,idemo isto samo lagano,bez ikakvih obaveza,treninga,samo izbaci hleb i ubaci belo meso i ela sir...Ali nikako  Smile danas sam mislio da cu uspeti,nisam jeo nista ceo dan(nesvesno naravno cim sam ustao odma u skolu  Smile) vraito se pojeo neke male kiflice sto je keva napravila,medjutim daleko od toga da sam se najeo...Popio 3 case pepsija sa 3 kocke leda,cepao posle Vodu-Vodu...i odem sad sa namerom da jedem ela sir i utolim glad...Medjutim sve se zavrsilo tako sto je evakuisana pasteta od 50 grama,jedno 30-40 grama margarina(25% manje masti margarin i isto toliko pasteta  Smile) kao i pola malog belog leba i izmedju po i litre jogurta(Somboled,rascepao sam onaj od litru i po,ostalo mi od koji dan jedno 2 decija to sam popio 3.2 masnoce i onaj 0.5 masnoce jedno pola litre na flasu) i posle sam uzeo 2 kocke cokolade za kuvanje sto su ostale od slave,pojeo sam jednu druga mi je ispala iz ruke  Smile pa sam se nadrkao jer nisam nasao 4 bananice koje je keva sakrila  Smile i sad idem da legnem...

eh sta ti je neodgovoran zivot...Svi mi zavide,a ja pocinjem da ga mrzim  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung S4
Ugojio sam se od avgusta 5 kila  Smile i vec 2 meseca govorim sebi od sutra nema,idemo isto samo lagano,bez ikakvih obaveza,treninga,samo izbaci hleb i ubaci belo meso i ela sir...Ali nikako  Smile danas sam mislio da cu uspeti,nisam jeo nista ceo dan(nesvesno naravno cim sam ustao odma u skolu  Smile) vraito se pojeo neke male kiflice sto je keva napravila,medjutim daleko od toga da sam se najeo...Popio 3 case pepsija sa 3 kocke leda,cepao posle Vodu-Vodu...i odem sad sa namerom da jedem ela sir i utolim glad...Medjutim sve se zavrsilo tako sto je evakuisana pasteta od 50 grama,jedno 30-40 grama margarina(25% manje masti margarin i isto toliko pasteta  Smile) kao i pola malog belog leba i izmedju po i litre jogurta(Somboled,rascepao sam onaj od litru i po,ostalo mi od koji dan jedno 2 decija to sam popio 3.2 masnoce i onaj 0.5 masnoce jedno pola litre na flasu) i posle sam uzeo 2 kocke cokolade za kuvanje sto su ostale od slave,pojeo sam jednu druga mi je ispala iz ruke  Smile pa sam se nadrkao jer nisam nasao 4 bananice koje je keva sakrila  Smile i sad idem da legnem...

eh sta ti je neodgovoran zivot...Svi mi zavide,a ja pocinjem da ga mrzim  Smile

Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2010, 11:01:40 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
HTC Sensation
Ма све на страну,али 3 коцке леда  Smiley 1 Smile

Ти се дечко баш играш са животом...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Odlican link... Ovo svi procitajte....

Ма све на страну,али 3 коцке леда  Smiley 1 Smile

Ти се дечко баш играш са животом...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 
Jbg meni su roleri nekako pederski  Smile Vise volim bajs, al od kako su mi ukrali cepam samo trcanje.... Ja sam bio bolesnik za snjake, medjutim kada izvalim da je 90% ishrana onda batalim...

I vise od 90 %.
Ja sam godinama skidala 3 cm u struku i nikakvim vezbama i tviterima nisam mogla skinuti mast na tom delu. Kad sam promenila ishranu samo je spalo, i sada imam strukic samo takav, a i mnogo ravniji stomak. Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
To je od coveka do coveka, mene u vezi toga jedino fizicka aktivnost spasava, ishrana koliko god da mi je clean ne radi za mene ako nema nekog pokreta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 

Mozes da vezbas koliko hoces ali ako se pogresno hranis, onda moras sve vise da pojacavs trening ne bi li sagorio smece koje pojedes. Najbolje je umereno trenirati i kvalitetno se hraniti, to kod vecine ljudi daje najbolje rezultate.
Sve se na kraju svodi na ishranu.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Sve se na kraju svodi na ishranu.

Kao sto rekoh..Individualno, znam po sebi ali mrzi me da kucam sada, nema poente.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 769 770 772 773 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 00:14:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.