Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:14:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 709 710 712 713 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1323803 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
Citat
maltodextrina ili jos bolje sa 30g carbslama
na ovo sam mislio

Citat
samo treba neko da ti pokaze kako pravilno da konkrahujes misice
upravo tako ... sd sam bio na nekoj pauzi 10-15 dana iako nisam to zeleo ... i danas trebalo krenem al me nesto ledja zajebavaju ... pa sad cim nastavim pokusacu da nadjem nekog ko stvarno zna da mi pokaze, a planiram i teretanu da promenim

Citat
I jos jedna jako bitna stvar ne razumem kako ocekujete rezultate u misicnoj za 2-3 meseca vezbanja, masa se dobija godinama a salo mozes da izgubis za par meseci.
nigde nisam naveo da to ocekujem ... naprotiv pitao sam koliko bi odprilike trebalo za efekat sa slike ...

Citat
Uz besprekornu ishranu i full suplementaciju ne mozes da dobijes vise od 1kg misica mesecno, govorim o cistom misicu bez sala, sta vise neka optimalna tezina je oko 0.5kg misica mesecno!
upamtio prosli put jos Smiley

@domnick heh nije mi do takve stednje ... vec kazem da tipa za kombinovanje vise proizvoda sada ne bih imao da izdvojim ...

sad sam gledao nasao sam
http://www.exyu-fitness.com/shop/proteini/80-proteina/prostar-whey-4-5-kg.html
http://www.exyu-fitness.com/shop/proteini/80-proteina/elite-whey-protein-isolate-4-5-kg.html
http://www.exyu-fitness.com/shop/proteini/80-proteina/100-whey-protein-gold-standard-2-3-kg.html
nekih 90-100e za 2 meseca bi bilo ok ...

znaci nesto od ta 3? to je pod kategorijom 80%  Smile  Smile

edit: nasao sam sta je carbslam ... i nije toliko skup ... o toj kombinaciji bih i mogao da razmislim 2.7kg moze trajati 3 meseca uz 1 mericu dnevno (30g)
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 01:40:45 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
malltodextrin i carbslam su prosti seceri maltodextrin je dosta jeftin oko 200 din pola kilograma mozda i manje nisam siguran carbslam je oko 2000din za 3kg ali je mnogo bolji zbog velike molekulske mase skroba pa brze prolazi kroz zid zeluca ali je zato i skup, malto radi posao super Smile
znaci 2merice proteina i 30g maltoa pomesas i popijes odmah posle treninga i to ti je to.

da to su ta 3, to su upravo ti proteini na koje sam mislio ni sa jednim od njih neces pogresiti!

a za razultate sa one slike trebace nekoliko godina sigurno!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
za pocetak cilj mi je da izgubim jos 3kg salca ... uz ocuvanje i naprdovanje misica ... kao sto kazes to se moze relativno brzo uraditi ... a posle za popunjavanje cemo videti kako ide ...
prvu promenu ocekujem do jula, avgusta ...

a onda posle lagano nastavljam ... nije mi cilj neki bb u zivotu specijalno ... cisto te neke nedostatke da popunim ... tako da mislim da nece biti toliko problema ... a o slici srecno ostalima Smile

btw ako je maltodextrin toliko jeftin ne vidim razlog sto ga ne bih ukombinovao ... prvo sam mislio cak i carb ... ali ako kazes da je ok ... videcu kako bude sa kesom i sa treningom ... pa cu napraviti neki balans ...

hvala puno na konsultacijama ... videcemo kako ide kad pocnem da ih koristim a do tada imam taman jos nekih 15ak dana da zbacim jedno kg mozda i nesto vise ... a naravno polovinom jula javljam rezultate ako budu dobri mozda i slike heheh  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
@Fman
neznam sta da kazem ..iso xp sad je na lageru samo u verziji 1kg (greska dobavljaca) ...tako da mozes recimo njega da pazaris  jer je ipak cena/kvalitet za razliku od dymatize.i mnogo se lakse muti nego dymatize i nema grudvica  Smile
ili da uzmes gainer ..pa lepo da nabacis masu pa posle clen ili E/C/A u sake i definicija Smiley a i taman bi imao novca i za kreatin  Smile ili gutamin . Smile

http://www.exyu-fitness.com/shop/gaineri/mammoth-2500.html
http://www.exyu-fitness.com/shop/gaineri/mucle-juice.html
http://www.exyu-fitness.com/shop/gaineri/hi-protein-mega-gainer.html
http://www.exyu-fitness.com/shop/gaineri/serious-mass.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
 Smile ne svidja mi se ta kombinacija nikako Smile idem kako smo gore rekli pa cemo videti Smile

btw nigde nisam nasao konkretno koji mogu biti nezeljeni efekti sagorevaca ... cisto info ... recimo animal cuts-a kao koliko sam video najpoznatijeg i najkoriscenijeg ... ili sta ima od ostalih ... samo bez steroida Smile prica mi ortak za winstrol dza bu ja reko to je nesto kao cuts ili slicno i slucajno naleteo na net-u procitao ... reko dal je normalan Smile ne svidjaju mi se takve stvarcice uopste Smile
Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kazu da je meltdown rame uz rame sa AC... nisam ga probao, ali dosta pozitivnih utisaka od strane ljudi.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Smile ne svidja mi se ta kombinacija nikako Smile idem kako smo gore rekli pa cemo videti Smile

btw nigde nisam nasao konkretno koji mogu biti nezeljeni efekti sagorevaca ... cisto info ... recimo animal cuts-a kao koliko sam video najpoznatijeg i najkoriscenijeg ... ili sta ima od ostalih ... samo bez steroida Smile prica mi ortak za winstrol dza bu ja reko to je nesto kao cuts ili slicno i slucajno naleteo na net-u procitao ... reko dal je normalan Smile ne svidjaju mi se takve stvarcice uopste Smile
 Smile

nezeljeni efekti sagorevaca mogu biti samo : nesanica,i gubitak apetita i znojenje...a od winstrola bezi ko djavo od krsta...clen ne spada u steroide ali je zabranjen ...a i nema nezeljena dejstva kao recimo efedrin jedino sto mora da pazis kako doziras i posle moras da radis ciscenje receptora jedno 2 nedelje sa nekim biljnim sirupom(ima da se kupi u apoteci) i samo josh nesto ..clen ne baca telo u katabolizam kao ef.mada moze da sse desi da te "pojede" ako ne doziras kako treba i ne igras po pravilima igre...tj ne pridrzavas se uputstva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Kazu da je meltdown rame uz rame sa AC... nisam ga probao, ali dosta pozitivnih utisaka od strane ljudi.
Uzmi meltdown ja sam pio i prezadovoljan sam sa njim ... (ac) je stari proizvod a i ne gutaju mi se 18-20 tabsa dnevno Smile Smile e sad ima jedno ZLO a to je ripped adrenaline znaci ...przi salo a i mnogo je jak ..sad njega koristim i topim se ko cvarak na vatri  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ripped adrenaline... ne znam za to... gde si savatao? gledam sad i pan i x , nema... da pogledam sastav malo Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
nezeljeni efekti sagorevaca mogu biti samo : nesanica,i gubitak apetita i znojenje...
hm nesanica ne verujem da moze da me pogodi Smile gubitak apetita takodje jako tesko Smile mada opet donekle to je ok Smile a znojenje moze da mi pomogne samo jer se jako tesko znojim  Smile ko zna mozda jednog dana probam ovo Smile

btw imam jedno pitanje ne vezano za same suplemente ... da li kod profesionalnog nutricioniste mogu dobiti dijetu (rezim ishrane) ... koji se ovde stalno spominje kao dobar ... takodje predstaviti ciljeve reci za suplementaciju ... kako bi sve uzeo u obzir i dao mi najbolje ... sam mogu da odredim i da se konrolisem ... kontrola od hrane mi je najmanji problem ... ali koliko god citao oko ovoga i kupio znanja ne mogu pohvatati sve sitnice ... mogu od prilike al mislim da nije to to ... ovako bih imao tacno kad sta i kako i u kojim kolicinama sto mi je najbitnije ...

i sta mislite o onom testu sto se tice tolerancije na hranu ... na osnovu krvi ... kad se izbace neke stvari koje pojedincu neodgovaraju a koriste se druge u kazu bilo kojim kolicinama s tim sto naravno pazilo bi se na kolicine ... cuo sam samo pozitivna iskustva ...

Smile

npr. u spartancu cini mi se ima dobar nutricionista ... koji radi pri samoj teretani ... a to mi je i relativno blizu ... a cena je cini mi se negde oko 2-3000  Smile
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 15:01:34 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 709 710 712 713 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:14:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.