Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 00:38:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 699 700 702 703 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1321060 puta)
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
I ja znam momka koji je pio kreatin, nabacio je bio masu za kratko vreme,
pomocu redovnog vezbanja u teretani i kvalitetne ishrane (cisti proteini iz mesa, razni sejkovi  Smile ),
ali se posle nekog vremena opet osusio.

Prosto mi nije jasno kako neko ne moze da nabaci masu i bez tih napitaka   Smile
On je sav zgoljav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
pa postoje razna tumacenja oko toga ...jedno je sigurno....ne jede kako bi trebao da jede ..odnosno ne unosi dovoljno "dobrigh" kalorija u sebe ili nezna da vezba (mora da ima program za masu) kako vezbe tako i hrana ..tj ishranu...e onda stizu rezultati... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
meni je pomogao sto se snage tice,zato sam ga i uzeo...nisam imao volje da treniram dao 25 eura i volja se vratila  Smile sto se mase tice tesko da ces nesto samo s kreatinom uraditi,mozes cisto za plazu malo evo ljeto ce,ima ovih lezilebovica ovdje..uzmu kanticu napune se vodom ko sundjeri i setkaju plazom  Smile kreatin je vrh sa glutaminom i wheyom u kombinaciji,sam kreatin glupost.za 2 sedmice se ispumpas lagano pogotovo ako ne uzimas vode dovoljno..a posle onih 4 litra dnevno sto si uzimao nista nije dovoljno  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Za par dana kupujem patike za trcanje, jeeeej  Smile

Inace, neko je bio postavio ovaj clanak :

http://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/Idemo-trcanje.aspx

Zanima me, je'l dobar? Misim, kontam da je skroz ok, pogotovo za ljude koji se nisu nikad ozbiljnije bavili time i koji ne znaju kako da trce, medjutim...9 nedelja jbt... Smile Je'l se trosi uopste nesto ovim trckaranjem?!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 1800
Pa, principi koje postavljaju na tom sajtu su ok, al što se tiče nekih brojki tu su malo preterali sa detaljisanjem...

Zavisi od osobe do osobe. Ali, da, ako nisi ništa radila potrebne su ti pripreme.  Smile

Što se rasporeda i samih treninga tiče, tu su baš preterali sa specifilčnošću... Mislim, ne samo da zavisi od osobe do osobe, već i od toga kako se osećaš taj dan, raspoloženje, volja, dal pada kiša, dal si već pre treninga provela 2 sata stojeći u prevozu i tako  Smile

I da se razumemo, šta ti želiš da dobiješ od trčanja? Kondiciju ili mršavljenje?
Ili čisto onako zato što je zdravo?  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
U kom smislu rasporeda i treninga i koja specificnost?  Smile Pazi, u principu, ne bih ja se bas...u minut pridrzavala svega sto su oni pisali, naravno. Ali neki principi i osnove i... cisto otprilike neko vreme koje trebam da utrosim na to...

Jer, ja znam sebe...Ja bih zapela i istrosila bih se i vise nego sto mogu, jebiga, uvek se preforsiram, nemam osecaj da treba da stanem na vreme, pre nego sto mi dusa zavrsi u nosu  Smile

I da se razumemo, šta ti želiš da dobiješ od trčanja? Kondiciju ili mršavljenje?
Ili čisto onako zato što je zdravo? Smile

Paaaam...U principu najvise bih volela sve to  Smile Ali trenutno mi je najrealniji i najpotrebniji cilj..kondicija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 1800
U kom smislu rasporeda i treninga i koja specificnost?

U smislu da se princip treninga sa tog sajta svodi na tu neku promenu trčanje-hodanje, što je ok. A specifičnosti tipa sekundi ili metri koliko treba da se trči/hoda su malo nepraktični... Aj da su rekli (lupam): "naizmenično trčite i hodajte tako da vam hodanje vremenski zauzima 1/4 treninga, a da trčanje bude lagani džog"... nego su naveli tačno metre i sekunde... Što je po meni van svake pameti.

Nekad se može upotrebiti takva tačnost, recimo kad se rade izotonične ili izometrične vežbe (to je ono kad je mišić sve vreme stegnut, to jest radi, a ne menja tonus) pa se kaže "koliko radiš toliko odmaraš, 6 sekundi mišići rade, pa 6 sekundi odmaraju''... Na primer.

Paaaam...U principu najvise bih volela sve to  Smile Ali trenutno mi je najrealniji i najpotrebniji cilj..kondicija  Smile

Ako je kondicija onda ok, al ako ti je baš cilj da smršaš onda nema leka za tebe, problem je u glavi  Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2010, 21:48:49 od qcko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Apple iPhone 7
Danas sam na fakultet išao od Miljakovca (moje zgrade) peške  Smile bilo je lepo iskustvo savladati banjičku uzbrdicu, ali smorih se... sat i 40 minuta do Ekonomskog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 1800
Ja danas čim sam se vratio sa faxa prionuo na rad... Kardio + trbušnjaci + neke vežbe za ispravljanje kičme  Smile

I ceo dan hasam ko lud  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Danas sam se malo opustio ali dobro

Ustajanje 06:45

Obrok 1 06:55-07:05

Ovsene pahuljice u jogurtu,zatim ovsene pahuljice u vodi

Skola,ubijanje fizicko fudbal,trcanje Box to Box promasio 4 zicera dao 1 gol glavom...Pretrcao sigurno nekih 3 KM,setnja od kuce do skole isto nekih 3 KM,plus psovao pa me profesor terao i radio sam 50 cucnjeva...

Obrok 2 14:00

Riblja corba(samo tecnost),zatim pola parceta leba,peceni pomfrit(jebiga bio sam sa caletom u ribljem restoranu),tartar sos,peceni som u brasnu(Pojeo pola porcije pola doneo kuci)

Stigao kuci,15:15

Spavanje od 17:00-20:30

Obrok 3 20:35

Druga polovina obroka 2(dono kuci,ovog puta ni pola parceta hleba)

21:30 Obrok 4(jebiga tad je keva dosla)

Donela je 6 palacinki,ostao sam jak i jos uvek sam nisam pipnuo,sad sam tek jeo ono sta sam trebao za rucak,spanac i kuvana jaja u njemu...Pola parceta crnog intergralnog hleba

Nadam se da nisam preterao,sutra krecem sa ortakom u teretanu icicemo 2-3-4 puta nedeljno zavisi kako kad...

Jel bi mogao neko da mi kaze nesto o toj sipci za zgibove?To ima u svakoj sportskoj radnji?Kako se to namesta na vrata?Posto je?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 699 700 702 703 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 00:38:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.422 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.