Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 16:47:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 684 685 687 688 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328890 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
znaci pre 3 i bez hleba?  Smile

ostala racunica dobra?
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Воће, пасуљ, грашак, тестенина нису храна која је дозвољена у бб, поготово на дефиницији нема ни говора ни о једном од набројаних.
Могу се користити:
Месо: бело пилеће и ћуреће, посна телетина, коњетина, ослић, туна...
Извори УХ: овсене или ражане пахуљице, пиринач, кромпир...
Поврће: све врсте поврћа - з. салата, купус, краставац, броколи, карфиол... и у мањој мери шаргарепа, парадајз..
Интегралне кифле, разне назови дијеталне ђаконије, пуномасно млеко, воће, а поготово суво и прерађено, махунарке нису погодне за исхрану у бб и фитнесу.

Е, сад, то не значи да се ово не сме јести повремено, али у разумним количинама.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
i da, ne mesati u jednom obroku skrobaste i vlaknaste UH (ili u u Nenadovom postu iznad , "izvore UH" i "povrce" ) Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
 Smile

a tako volim grasak i pasulj Smile ... eheh moracemo to da promenimo  Smile ... ja i to racuno u "normalno" povce smrc Smile

mada nit zelim da budem bb  nit neka definicija bog zna kako ... jedino da topim ovo salce ... mada sam se spustio na 81 kg sa 89 ... jos jedno 2-3 kg ... a posle cu lako (naravno ne ponovo u krug Smile ) ... fino sam smrso i vratio se u neku normalu ... mada je preko svega idalje sloj salcica Smile ali polako skinucu to  valjda ...

a ukratko zasto su ove 3 biljke "nedozvoljene" ... skrob ... sta se desava konkretno sto ne bi trebalo?  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
ja i to racuno u "normalno" povce

nope

Citat
a ukratko zasto su ove 3 biljke "nedozvoljene"

spagete nisu biljka Smiley

Zbog celokupnih nutritivnih vrednosti koje imaju u sebi
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ФМан, можеш ти мршавити и без стриктног поштовања правила исхране, али до извесне границе, када све стаје... онда једноставно мора исхрана да буде сређена, иначе џабе мука и труд.

Зашто су недозвољене махунарке? Зато што имају релативно висок ГИ и простe шећерe.

Види овако, да би се губило сало (и мишићи), мора осим калоријског дефицита инсулин бити на ниском нивоу, јер је инсулин један од најјачих анаболичких хормона, који спречава разградњу масних ћелија, одн, утиче на синтезу мишићних ћелија. Када се једе храна са високим гликемијским индексом, појачано је лучење инсулина и самим тим отежана разградња масних ћелија. Хормон који је супротан инсулину и који помаже разградњу масних ћелија је глукагон, а он се лучи када се концентрација глукозе у крви смањи.

Укратко, да би се успешно губиле масти, поготову оне последње, упорне мора се спроводити режим исхране са ниским УХ и сви они морају бити ниског гликемијског индекса (то је фактор који показује колико неки УХ изазива лучење инса). Е, сад, то ниски УХ има разне варијације, цакице, дијетице итд..

Да, ја више волим јагњетину и прасетину од тих твојих махунарки.  Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
Да, ја више волим јагњетину и прасетину од тих твојих махунарки.  Smile

axaxaxaxa Smile

Citat
Види овако, да би се губило сало (и мишићи), мора осим калоријског дефицита инсулин бити на ниском нивоу, јер је инсулин један од најјачих анаболичких хормона, који спречава разградњу масних ћелија, одн, утиче на синтезу мишићних ћелија. Када се једе храна са високим гликемијским индексом, појачано је лучење инсулина и самим тим отежана разградња масних ћелија. Хормон који је супротан инсулину и који помаже разградњу масних ћелија је глукагон, а он се лучи када се концентрација глукозе у крви смањи.

ovo se zove odgovor Smile  Smile hvala Smiley   Smile

Citat
a ukratko zasto su ove 3 biljke "nedozvoljene"

spagete nisu biljka Smiley

xaaxaxaxaxa Smile haos Smile u brzini jbg  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Brate pricali smo vec nije poenta samo u kalorijama nego i u izvoru kalorija tj odnosu proteina/u.hidrata/masti koje ucestvuju u kalorijskom unosu!
Ali je kud i kamo vaznija stvar izvori proteina/u.hidrata/masti!

Nije svaki protein protein, proteina imas i u banani i u teletini, hajd malo da rezonujemo...

U.hidrata ima i u torti i u krompiru.........

Masti ima i u ulju(zejtinu) i u svinjskoj masti i u bademima.........
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
jesmo Smiley  Smile

dosta sam promenio ishranu od kad sam poceo sa tobom da pricam Smile ali ipak nisam toliko otisao da bih dosao do te ishrane koju svi spominjete Smiley ... cak mislim da mi ne bi bio toliki problem ... ali keva kuva a i ta ishrana nije bas potpuno jeftina Smile pa sam probao malo i da kombinujem al eto npr. neke stvari nisam znao kao to za pasulj recimo ...

uf Smile kad sam vec do ovde dosao pokusacu maximalno da se potrudim da pazim na vrstu iz koje uzimam energiju ... jer stvarno veoma brzo se dovedem u red ... ali to salce opet veoma tesko skidam ... a ovog puta zelim to stvarno da uradim sto je bolje moguce ...  Smile

reci te mi jos jednu stvar samo ... ako ishranom i treninzima ne uspem da dovedem to na nivo koji zelim ... inace sam skroz protiv tj ne protiv al jednostavno ne zelim da uzimam nista u tableticama i prahu Smile ... sta mislite o sagorevacima masti ...

znaci to koliko sam cuo usputno u teretani i ovako koriste dosta "masivniji" gojazniji kako god ljudi od mene ... nikako da slikam stomak  Smile tako da ne znam da li je to za mene al ako vec sve dovedem u red i samo ostane to maLo salca Smiley ...

naravno na svim proizvodima pisu prirodno ovo ono ... niko nece reci sta je lose ... ali cuo sam da su mnogi imali probleme sa raznoraznim preparatima ... da li su to "predrasude" ili? jel koristio neko od vas?  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
sagorevaci dolaze u obzir samo ako ni jedna dijeta i kardio ne odrade posao ili mogu doci kao stimulans treningu i  dijeti!
Po meni nisu ti neophodni mozes ti jos dosta "na suvo" bez sagorevaca!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 684 685 687 688 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 16:47:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.