Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:28:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 619 620 622 623 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1322735 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation XL
Poceo sam p90x da radim, ali nisam uspeo da odgonetnem koju suplementaciju da koristim...tj. nisam razumio koja se koristi uz dati program...
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
oni insistiraju na tom nekom njihovom recovery drinku, ali koliko sam skontao.. whey se podrazumeva, i kreatin za ozbiljnije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
ma zjbite suplemente samo vitamine ako bas morate i dosta uz p90x  Smile koji ce mi djao dodatni protein ako ocu da maknem salce,jer drasticnije mase svakako neces dobit za 3 mjeseca,jedino ako nista u zivotu tako nisi  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
 suplementi sluze ne samo za dobijanje misicne mase nego i za zadrzavanje postojece,to je posebno znacajno ako se radi neka definicija uz teske treninge,iz iskustva znam da se moze desiti da pored salceta izgubis i misice i onda izgledas gore nego ranije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

ShMeKeReE :DD

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
SonyEricsson K610i
pa dobro kako oces nego jes mnogo si mlad sa tako nesto ali nema veze...... samo da neposegnes u 15 godina na AAS.....to ce biti zajbano...

ma neee Smile
kakvi steroidi meni su bilderi odvratni Smile
nego radim definiciju i radim da budem sto zilaviji i jaci jer igram pivota,mora se (=
IP sačuvana
social share
.. Kad sam bio mali prvo loptu su mi dali reko swima necu kriti,LOPTA ce mi zivot biti...! ♥✔
.
. Za loptu vezan kao beba za mamu.....!!! ♥ ✔

...Moja prva ljubav,LOPTU tretiram kao sveticu....!!! ♥✔
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation XL
Cek jeste sigurni za whey i creatin...?
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
ma zjbite suplemente samo vitamine ako bas morate i dosta uz p90x  Smile koji ce mi djao dodatni protein ako ocu da maknem salce,jer drasticnije mase svakako neces dobit za 3 mjeseca,jedino ako nista u zivotu tako nisi  Smile
da li si ti svestan koju si glupost odvalio?

Kad se skida salo smanjuju se ugljeni hidrati dok se obrnuto proporcionalno tome povecavaju proteini Smile

oni insistiraju na tom nekom njihovom recovery drinku, ali koliko sam skontao.. whey se podrazumeva, i kreatin za ozbiljnije
Ko ide na definiciju i nije mu potreban kreatin, on je mnogo izvikan preparat postoje ljudi koji su NONresponderi na njega, tako da mogu da uzimaju i po 50-100g dnevno i nista, kreatin je jako diskutabilna stvar!

Sto se tice suplemenata koji preporucuju to je manje vise sada nebitno, bitna je ishrana koje ca da prati ceo ovaj program ja sam skinuo diskove i odgledao sve ovo zajedno je jedno tesko sranje, ali dobro da vam ne rusim mitove i relikvije verujte u ovaj super program i radite kako znate.
Recovery drink njihov nije nista drugo do neko energetsko pice kao isotonic ili tako nesto slicno, ima secera i vestacke boje i ukuse to je ne znam, ja to ne bih nikad pio, bacanje para po meni.
Sto se tice suplemenata whey je neophodan e sad posto njima whey menja obrok, onda je to u pitanju whey blend koji ima mesavinu koncentrata. isolata, i caseina za one koji ne znaju to je matrix raznih vrsta proteina brzih i sporih cistijih i manje cistijih i ima i veci procenat UH od standardnog wheya, pa tako sluzi kao zamena za obrok, ili brzi obrok.
Sto se tice daljih suplemananta pored vitamina i minerala koji su po meni ispred wheya, slede neke EAA, odnosno esencijalne amino kiseline, i eventualno omega3, mozda i neki laksi sagorevaci L-carnitin(koji i nije sagorevac), srednji sagorevaci na bazi bele vrbe djumbira, kofeina zensen caja itd, i tezi termogeni sagorevaci....
Ovim i ovakvim sistemom treninga menjanjem naizmenicno zgibova i sklekova mesano sa aerobikom je cist odlazak u katabolizam, da bi se sprecio odlazak u katabolizam na ovom treningu potreban je vagon suplementacije, kao sto vidite svi su oni samo zilavi bez misicnog tonusa, sto je po meni totalno bez veze ali to je ipak samo moje misljenje!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310

Kad se skida salo smanjuju se ugljeni hidrati dok se obrnuto proporcionalno tome povecavaju proteini Smile

Bitno da si me ti ispravio  Smile Napisao sam dodatni protein,pri tome mislio na dodatak u vidu suplementa a nisam rekao da treba da prestane da jede il da smanji unos visokoproteinskih namirnica...Jer dovoljno moze da unese na taj nacin ako defku radi...il sam se ja zjbao?
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E

Bitno da si me ti ispravio  Smile Napisao sam dodatni protein,pri tome mislio na dodatak u vidu suplementa a nisam rekao da treba da prestane da jede il da smanji unos visokoproteinskih namirnica...Jer dovoljno moze da unese na taj nacin ako defku radi...il sam se ja zjbao?
ne moze da unese dovoljno kvalitetnih proteina koji ce mu speciti katabolizam prilikom vezbanja za definiciju kroz ishranu, ima debele razlike izmedju proteina iz piletine, iz ribe, iz sira i onog iz kantice.
Sta vise taj iz kantice mu je neophodan vise na definiociji nego na masi a ima i razloga zasto!
Protein koji se ne ugradi prilikom vezbanja pretvara se u sta? Skladisti se kao visak energije, pa ga organizam cuva kao mast!
Posto su UH gorivo i pokretacka snaga, kada su u dnevnom deficitu zbog potrebe konacnog cilja vezbaca kalorijski unos mora biti nadoknadjen proteinima i mastima!
Uziamnje brzih proteina(iz kantice) pre i nakon treninga koliko toliko ce zastititi organizam od katabolizma!
« Poslednja izmena: 02. Feb 2010, 18:02:56 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
znaci ako uzmem 3-4 puta hill sprint da radim mogu gubit misicnu masu?:/
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 619 620 622 623 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:28:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.