Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:20:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 618 619 621 622 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1322734 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
i mislim da i sam znas da nema regionalnog topljenja masti sto je naucno dokazano jos odavno.

Управо.
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Zar nije lik rekao da ima problem sa vecom misicnom masom a ne salom na nogama? Ili sam ja to drugacije shvatila?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
HTC Sensation

...e sad to sto imas te pantalone ne znaci da ces skidati salo samo na nogama i zadnjici vec ti to pomaze da se vise znojis( a samim tim skidas salo) generalno...

Ovde sam naveo to da ne postoji regionalno topljenje masti.... Smile
Sto se tice nekih posledica usled nosenja pantalona na testise i prostatu,to sve stoji,ali sam to predlozio ukoliko zeli da krene sa topljenjem sada na zimu kada nam treba dosta vise napora da se oznojimo...naravno da su te pantalone apsolutno nepreporucljive leti na +30 stepeni... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
e to je i kod mene problem noge ....dole samo misici a gore salo.....ali pravilnom vezbom sve se dovede u red....samo ti vezbaj celo telo i sve ce doci na svoje mesto....

nisi me ukapirao.....meni ruke,ramena,stomak kao da imam 85 kg......ali su mi noge i zadnjica kao kod nekoga ko ima 105kg.......nemam ja sala gore vec sam slab i samo sam hteo da se malo zategnem a da dole skinem ali sad vidim da je to nemoguce  Smile

Скидање мишића није ништа пуно другачије него скидање сала.
Једино правило у оба случаја је да мораш уносити мање енергије кроз храну од оне коју потрошиш и то током дужег временског периода. Уколико овај услов није испуњен никаква тренинг, ниједна вежба или препарат неће довести до смањења телесне масе.

Такође неопходно је да имаш неку физичку активност.
Немој радити вежбе са оптерећењем за ноге, у обзир долазе бицикла, трчање, брзо ходање, од њих нећеш добити нову масу на ногама, али нећеш је ни скинути само са ногу, већ са целог тела и то по правилу прво отуда где је највише има. За горњи део тела можеш радити тренинг за масу (тегови и машине), како би га што више изједначио са доњим делом.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Kakve veze znojenje ima sa topljenjem masti...covek najvise energije trosi da bi mu se telo zagrejalo i da bi se ta temperatura odrzavala...tako da ces u praksi vise kalorija potrositi dzogirajuci na 5 stepeni jer ce ti telo mnogo energije tj kalorija trositi da se zagreje nego dzogirajuci na 30 stepeni ...a te pantalone i ostale gluposti nikako ne preporucujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N97
Ma kakve vruce pantalone, kupite svi ono shto drma trbushnjake strujom - "gledajte TV i budite manekeni, six pack je iza ugla"  Smile Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6860
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple Iphone 13
vidim da ima razlicitih misljenja......e sad cisto da napomenem da ja idem u teretanu nekih 7 meseci i radim samo vezbe za gornji deo tela i iskreno poceo sam malo da dobijam konturu,mada jos mnogooo moram da radim....protivnik sam hemije pa je ne koristim i nemam nameru.....noge ne radim,jedino sto sam od skoro poceo da preskacem vijacu jer mi se ne trci na ovom minusu.....svake godine kad dodje prolece krecem sa trcanjem.....ne trcim na vreme vec na kilometrazu tako da sam prosle godine trcao 11km bez prestanka....posto sada vremenski uslovi nisu povoljni zato i pravim pauzu.....i opet da ponovim,ne zelim da budem isctran vec samo da se malo zategnem i izgledam kao mlad covek a ne kao neki clan saveza (jagnjeca brigada)  Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
sve ono sto sam uspela da bodibidujem je salo :shock: ali volim da se puvam medju drugaricama kako sam spustila nekoliko kila i uspela da svedem na 125kg!!! :weirdface: nego volim da pricam o bodi bildingu!mada ako bi samo  mogla jos malo da se ugojim :-k. e da i probala sam ono sto se trese pa ti pravi trbusnjak al nije mogao da stane.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2010, 18:31:50 od Milenka.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
you go girl !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
 Smile Smile Smile tebi keto dijeta ne gine  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 618 619 621 622 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:20:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.