Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 14:50:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 555 556 558 559 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1338475 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
ja imam odlicne trbusnjake.... radim vec duze vreme (ni sam ne znam tacno koliko), pre sam radio 300 dnevno pa onda 500 dnevno.... ali napravio pauzu pa sad radim 220 dnevno ali teze (ne radim na podu ili krevetu vec radim tako da se spustam i vise od 180 stepeni)..... bolje da radis recimo 5 serija po 20 u pocetku ako si tek poceo

500? Ma idi u kurac  Smile

Salim se, hvala.  Drago  mi je da neko konkretno da kaze pa nek je i 500.

E kolko radis dizanje tijela, koliko dizanje nogu (na krevetu). Procentualno od svih..

I koji jos tipovi vjezbi postoje? Ako ti nije problem preporuci mi  kako da napredujem, povecavam za bar je 20 dana...

@milkec

hvala, al nemam ja puno sala na tijelu. I odem ponekad na trcanje. Kazem stomak nije veliki al je bez oblika.
« Poslednja izmena: 24. Sep 2009, 14:26:36 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
imam jednu molbu........drugari i ja pravimo za nas desetak teretanu i polako smo skupili opremu ali nam fale one slike sa vezbama tacnije kako se rade vezbe za odredjene grupe misica.....ako neko moze da mi da neki link ka tim slikama tj semama da to skinem.....hvala u napred!!!!

http://rapidshare.com/files/137416659/Strength_Training_Anatomy_2nd_Edition.rar

preporuka svakome
ko ce citat knjigu sad  Smile Smile  Smile

salim se, pogledacu malo na brzinu

ja imam odlicne trbusnjake.... radim vec duze vreme (ni sam ne znam tacno koliko), pre sam radio 300 dnevno pa onda 500 dnevno.... ali napravio pauzu pa sad radim 220 dnevno ali teze (ne radim na podu ili krevetu vec radim tako da se spustam i vise od 180 stepeni)..... bolje da radis recimo 5 serija po 20 u pocetku ako si tek poceo

500? Ma idi u kurac  Smile

Salim se, hvala.  Drago  mi je da neko konkretno da kaze pa nek je i 500.

E kolko radis dizanje tijela, koliko dizanje nogu (na krevetu). Procentualno od svih..

I koji jos tipovi vjezbi postoje? Ako ti nije problem preporuci mi  kako da napredujem, povecavam za bar je 20 dana...

@milkec

hvala, al nemam ja puno sala na tijelu. I odem ponekad na trcanje. Kazem stomak nije veliki al je bez oblika.
ma pazi ovako, ja bih ti savetovao recimo da pocnes 2 serije po 25, pa onda posle 5,6 dana da podignes na 3 po 25, pa posle nedelju dana na 4 po 25.... a onda polako (svake nedelje) da dizes broj trbusnjaka ( i dalje da radis 4 serije) do nekih 4*50 pa onda da podignes na 3*70 pa tako polako.... mada cekaj da ti i drugi odgovore, mozda ovo ne valja, nem pojma

ali i trci, ja trcim svaki dan na treningu ili na fudbalu, ne mora to nesto previse, nego da ne bi imao salo, ni malo

sto se tice ovoga podebljanog, radim trenutno trbusnjake (ne na krevetu, vec tako da mi je telo non stop u vazduhu pa se spustam ispod 180 stepeni) i dizem noge - sednem na stolicu, bulja na ivici  Smile i onda dizem brzo a polako spustam.... ne kapiram ovo za procente?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
neces se razocarati frenki ; )

nego, jel koristi neko vitamine b kompleksa? to bi trebalo biti cool
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
lepa knjizica, najlepse sto ima dosta slika pa ne moram nista da citam  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
E hvala.

Mislio sam koliko u vjezbama radis klasicnih trbusnjaka, koliko sa dizanjem nogu.
Procentualno mislim da li odradis 2-3 vjezbe prvih, pa onda 1-2 drugih, ili kako.

E za vitamine cisto medicinski, oni ne ispoljavaju nikakvo posebno dejstvo kad se ekstra unose.

Samo u manjku ne valja (avitaminoze)

Vitamini su dobri, ali ne treba davati neke ekstra pare za one bocice firmi za suplemente.
Kupis sumecu u apoteci i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 1800
Knjiga je  Smile vrh brate  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
E hvala.

Mislio sam koliko u vjezbama radis klasicnih trbusnjaka, koliko sa dizanjem nogu.
Procentualno mislim da li odradis 2-3 vjezbe prvih, pa onda 1-2 drugih, ili kako.

.....
pre dok sam radio klasicne trbusnjake radio sam prvo 100 u seriji pa onda 2 po 150 i na kraju 2 po 250.... inace oni trbusnjaci da dizes i noge i telo (kako li se vec zovu) nisu losi, pre sam radio po 30 u seriji ali ne bih ti preporucio na samom pocetku jer su teski

sad radim one teze pa radim 4 po 25, ne mucim se previse, samo da ih odrzim ovakvim kakvi mi jesu a dizem noge (brzo dizem, polako spustam) 4 puta po 30
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
radio propadanja.... 5 serija po 5, jesu teska, ali nisam se previse umorio.... verovatno cu dizat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson W810i
Da li je bolje teretana pa kardio ili kardio pa teretana? Koliko puta sedmicno treba raditi kardio trening i u koje doba dana?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
gvozdje pa kardio... mozes da ga radis svaki dan. najbolje je ujutru na prazan stomak
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 555 556 558 559 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 14:50:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.