Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 14:46:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 553 554 556 557 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1338473 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Pa ok je to ali ja nikad nisam vezbao skok i bilo sta sto je povezano sa noznim misicima.Ne treniram nista ali svako vece igram basket jedno 2h i tu se dobro iskacem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Molim Vas stisnite "Reset" dugme!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6120
ma znam da je stomak najtezi, ali i kada se sredi drugo sve lepše izgleda, dođe do izražaja.......mrzi me raditi stomak...moram se motivisati......i ja koristim ponekad guaranu jer ona pospešuje organizam na rad......lekše je vežbati.....nikada ne koristim šumeće tablete jer nisu ok za želudac.....koristim tablete i pijem...provereni proizvođač....."švaba".....što se tiče bicikle više volim koristiti vožnju u prirodi nego zatvoreni prostor....moje opredelelje......

Što se tiče stomaka, isti se u suštini i ne mora forsirati jer se stomačni mišići koriste gotovo u svim vežbama za stabilizaciju položaja tela tako da i oni rade doduše ne tako intenzivno kao kad izoluješ samo njih ali ipak rade tako da ako radiš vežbe za veće mišićne grupe time topiš masti i 6 pack abs dolaze više do izražaja nego da ih direktno vežbaš...
I ja volim vožnju u prirodi ali ne kad pada kiša napolju ili još gore kad pada kiša i duva vetar ili još gore kad ima 20 santima snega Smiley onda bi radije da verglam u sobi Smiley
IP sačuvana
social share
I kad si blizu i kad si daleko,
na tebe uvek misli neko.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
pozdrav bilderi  Smile

imam jedno pitanje.... bolje reci trazim savet, imam 17 god (uskoro punim) i malo se zamlacujem sa tim aktivnostima....

ovako, dnevno radim 135 zgibova, 44 obicna (4x11) onda 32 na stranu (jebem li ga kako da objasnim.... obe ruke jedna do druge, ali prsti mi nisu na istoj strani sipke kao obicno vec na razlicitoj, 4x8), pa onda 5x7 sirokih i 4x6 ledjnih..... radim i 200 sklekova, 4 serije po 50 i jos trbusnjake i malo dizem noge.... ali to nema veze

znaci glavna fora mi je sad da nabildujem malo gornji deo tela, ruke i misice koji se zove " greator pectoral" odnosno ovi koji dosta sluze sa sklekove..... koje zgibove da radim?? da li neke da izbacim i koje su jos dobre kucne vezbe za te misice (ove sise  Smile )

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung i5700 + D880
Za razvoj gornjeg dela radi te iste vezbe ali ti je malo 135 zgibova.. moras minimum 136 komada, ne pitaj me zasto.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Apple iPhone 7
uvek kad misliš da ne možeš više uradiš barem još jedan do pola i padneš i to je to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple Iphone 13
imam jednu molbu........drugari i ja pravimo za nas desetak teretanu i polako smo skupili opremu ali nam fale one slike sa vezbama tacnije kako se rade vezbe za odredjene grupe misica.....ako neko moze da mi da neki link ka tim slikama tj semama da to skinem.....hvala u napred!!!!
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Za razvoj gornjeg dela radi te iste vezbe ali ti je malo 135 zgibova.. moras minimum 136 komada, ne pitaj me zasto.
zasto? hehe salim se, znam zasto  Smile

uvek kad misliš da ne možeš više uradiš barem još jedan do pola i padneš i to je to  Smile
ma radim toliko ali mogu i vise, mislim da bih mogao da izguram sigurica 150 i to svaki dan ali ako budem radio maximum zar necu imati upalu misica?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Sad bih ti rekla da ti je protiv upale misica dobro istezanje, ali sikanirali bi me  Smile

A mozes i andol, po kratkom postupku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
135 zgibova je mozda mnogo, nema mase od toliko zgibova..ali opet sve zavisi od konstitucije, tezine, utreniranosti, etc...

5,6 serija sa 8-12, ako radis jednu vrstu zgibova ili oko 8 serija, ako radis 2 vrste.
Treci vezba zgibova na jednom treningu je vec mnogo, svi zgibovi pogadjaju jednu istu grupu misica.
Od tih sklekova koje mozes u seriji po 50 da uradis takodje neces dobiti masu.
Koliko ja vidim, tebi treba teretana, tegovi i masine, jer ti sopstvena tezina nije dovoljna.

Istezanje je za devojcice, upala se upalom izbija.  Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
krenite da se bockate u donja ledja, bolje to nego da kukate svaki sek, ne valja ono, ne valja ono, boli me i slicno...
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 553 554 556 557 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 14:46:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.