Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Okt 2025, 01:06:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 531 532 534 535 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1342883 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Citat
Pa to je onaj fazon da radis samo negativnu fazu pokreta ili kako se to vec kaze... i onda vremenom, kad ojacas, radis kompletne zgibove... Ja nisam radio tako, meni je drug pridrzavao noge dok nisam dosao dotle da sam mogao solo da uradim 4-5 komada a kasnije sam dogurao do max. 15-ak.

Au  Smile Nedostatak seoskog rada  Smile... Ja sam u najslabijoj formi mogao 7. Doduše, ja sam "hardgainer" tako da mi je lakše...

E, a koja vam je omiljena sprava u teretani? Meni je ergometar, a ako nema ergometar onda ono slično samo ne znam kako se zove. Uglavnom, podseća me na veslačke dane, a i dobijam neko bolesno zadovoljstvo kad dobijem upalu leđa  Smile Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 7
qcko ne možeš ti sa nama da se ravnaš, mi praslini od 80 - ka beskonačno kila i ti od 67 kila i 185 cm  Smile
Ja što sam smršao samo pet kila pa sam mogao odmah više zgibova da uradim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Misliš da je meni lako  Smile

Ali jedan pozamašni drug mi kaže: 'Blago tebi, mož' da jedeš kolko oćeš a da se ne ugojiš'... I tako sam se ja bacio na pršut  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Pozdrav ljudi. Jel zna neko koji zgibovi najvise razvijaju srednji deo ledja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
qcko ne možeš ti sa nama da se ravnaš, mi praslini od 80 - ka beskonačno kila i ti od 67 kila i 185 cm Smile

Ih....ja dva-tri cm visi i dvaes jednu-dve-tri kila tezi.

Da imam 67kg radio bih 67 u seriji.....

Od preloma noge Smile samo sklekove radim kuci.....i to na ovoj jednoj, poluzdravoj nozi......po 50 u seriji....izrazito nepravilnih...

Pozdrav ljudi. Jel zna neko koji zgibovi najvise razvijaju srednji deo ledja?

Ne znam, reci ce ti Falzone ili Moskito....ja imam mala ledja.....nekako mi je svaki deo istih u sredini ledja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
A šta mislite o večernjem vežbanju... Nisam baš upućen u to kad je optimalno vreme u danu da se vežba...

I ne mislim za stalno već samo u sledećih nedelju i po pošto će se dešavati da po ceo dan ne budem kod kuće od jutra do večeri (a kod kuće radim vežbe) pa da li valja to noćno vežbanje...

Tek što sam se vratio u formu, neću da se unazadim...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 7
Imam i ja mala leđa, ali pošto mogu sada dosta ponavljanja da uradim, kao što rekoh pre ispravim noge da mi budu 90stepeni u odnosu na torzo i tako radim; tako uključujem znatno sve trbušnjake i lumbalni deo leđa kao i središnji koji tebi treba... I guess  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
sta mi mozete reci o Baumanovom napitku? kako se pravi, koji su sastojci, i vredi li cemu :}

hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Meni su najsmesniji bilderi sto razviju gornji deo tela do maksimuma ,a dole noge skoro kao moje  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
sta mi mozete reci o Baumanovom napitku? kako se pravi, koji su sastojci, i vredi li cemu :}

hvala

evo malo opsirnije

Citat
Izmedu obroka možete konzumirati Baumanov napitak, koji je bogat ugljenim hidratima i proteinima, a sadrži i masti. Lak je za pravljenje, možete ga piti tokom celog dana i možete ga nositi na posao.
Potrebno vam je 750 ml obranog kravljeg mleka, 75 g obranog mleka u prahu i 125 g slatke pavlake sa 20% m.m. Mikserom umutite mleko i mleko u prahu i postepeno dodajete pavlaku. Mešajte dok ne dobijete jednolicnu smesu koju možete zasladiti po ukusu šecerom, medom, vocnim sirupima, kakaom. Kod osoba kod kojih postoji intolerancija na mleko, usled nedostatka enzima laktaze, koji je zadužen za varenje laktoze, kravlje mleko treba zameniti kiselomlecnim proizvodima, a može i sojinim mlekom.

sta mislite o ovome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 531 532 534 535 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Okt 2025, 01:06:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.