Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 19:09:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326675 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung galaxys I9000
Ma brate jede ko zivotinja a i nije menjao rezim ishrane prilikom uzimanja ova dva proteina
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
Hevi metal (hrom i molibden)

prof. fizičke kulture Aleksandar Mihailović, instruktor aerobika (Musculus Lux)

Hrom je odgovoran za regulaciju šećera u organizmu. Kroz jedinjenja u kojima se nalazi, pomaže faktorima glukozne tolerancije da "obuzdaju" šećer u krvi putem insulina. Puno obećava u tretiranju šećerne bolesti, jer je dokazano da ublažave njene simptome, mada je o lečenju još uvek prerano govoriti, iako rezultati iz laboratorija ohrabruju. Za sada nisu utvrđene neophodne ni preporučene doze u ljudskoj ishrani, ali se preporučuje uzimanje inaktivisanog kvasca, teleće džigerice, pšeničnih klica i brokolija ukoliko imate ikakvih probleme sa šećerom ili u preventivne svrhe.

Molibden je poslednji važan element u tragovima, mada ne i najmanje vredan. Njegova uloga se još uvek ispituje, ali je dokazano njegovo učešće u enzimima odgovornim za varenje belančevina, što sportistima sa pojačanim potrebama za belančevinama može biti značajno. Pasulj i žitarice sadrže molibden, a nalazi se i u mleku i mlečnim proizvodima, u nešto manjoj količini. Još nema podataka o preporučenim dnevnim dozama, niti o eventualnom štetnom dejstvu. Jedino se pouzdano zna da koncentracija molibdena u zamljištu direktno utiče na njegovu koncentraciju u pijaćoj vodi i u biljkama.

Još uvek traju istraživanja o metalima neophodnim u ljudskoj ishrani i upotpunjava se slika njihovog delovanja. Gvožđe je najduže pod lupom naučnika, ali se pored mnogo poznatih i otkrivenih činjenica traže lakši i jednostavniji načini njegovog unosa. Podrobnije proučavanje cinka dovelo je do važnih otkrića u oblasti sporta, pa su tzv. ZMA preparati postali gotovo obavezni pratilac u dizanju tegova. Bakar ulazi u dovoljnoj količini u organizam putem redovne ishrane, a njegov unos može se i pojačati, uz obavezne mere opreza. Hrom i molibden još uvek predstavljaju malu nepoznanicu, ali i njih svakako čeka svetlija budućnost.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ma brate jede ko zivotinja a i nije menjao rezim ishrane prilikom uzimanja ova dva proteina

kao sto rekoh i jedan i drugi ne valjaju , tako da to nema veze sa ovim suplementima , razlozi su drugi , nesto ne radi dobro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Jel' moze neko da mi kaze koji je protein najisplativije uzeti?  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Nesto od firme "Droga Portoroz",recimo winstrol,primobolan,deku,baku ili neki slican - nema da omanes. Cist,stoprocentni protein Smiley

Meni je cudno kako je uopste od jedne kutije proteina dobio 3cm u obimu ruke? Naravno da ne moze ocekivati da svaki put dobija po jos toliko,u pocetku je lakse...
« Poslednja izmena: 13. Sep 2007, 16:23:12 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Alcatel OT 800 Tribe
 Smile Smile Smile
Sad si ti zmaj...
« Poslednja izmena: 14. Sep 2007, 00:04:48 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Samo ti to uzmi pa ces i ti biti zmaj Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Jel' moze neko da mi kaze koji je protein najisplativije uzeti?  Smile

pa po mojoj racunici , designer whey protein 1,6kg  za  2200din , to je ono sto ja mojim ortacima uzimam kada narucujem preko neta , kako je cena za 900g 2200 din a iste klase protein a ovako se dobije 700g vise za iste pare , druga stvar koju narucujem preko net a isplativa je  cytosport complete whey protein 4,54kg za 6200 din , toliko me kosta kada sve platim  , tako da su ta dva najisplativija  koja ja znam a koja su kvalitet kao Optimum i dymatize whey
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Alcatel OT 800 Tribe
'Fala...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.51
mob
SonyEricsson k700i
svaka cast
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 19:09:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.