Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 13:26:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1329571 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Cucanj guras lozom a mrtvo vuces kicmom, pa ti vidi koja je razlika, jebem li ga, kad loza ode i oporavi se, a kad kicma strada, to je belaj.

Evo da ja dam svoje misljenje o temi "ko zasto ide u teretanu".

Valjda se ide zato da bi se dobro osjecao. Neko se osjeca dobro sto dobro izgleda, neko zato sto je uradio nesto sto je zarctao (da npr. izbaci 150 kila) a neko se osjeca dobro samo zbog fizickog napora (ja, npr.).
To ti je isti stos kao i sa casual voznjom automobila, neko se lozi da vozi dvjesta pedeset na sat, neko zato sto ima dobro i lijepo auto pa hoce da ga vide, a neko jednostavno uziva u voznji.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson k500i
Hm. Meni su noge slabe,ja radim cucnjeve sa 70,mada mogu i sa vise,recimo 80 Smile to serije,naravno.
A mrtvo dizanje 100kg,radio sam 2 serije po 8,a ostale sa 90 i 80 kg. To bas lepo zna da odradi donji deo ledja.
IP sačuvana
social share
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC one s
Cucanj guras lozom a mrtvo vuces kicmom, pa ti vidi koja je razlika, jebem li ga, kad loza ode i oporavi se, a kad kicma strada, to je belaj.

bravo za komentar, pravi komentar Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
kada radis cucanj pre svega radi kvadriceps , ako si na njega mislio odnosno ako si mislio na prednju lozu ako nisi onda ti forma cucnja nije dobra , drugo kod cucnja se aktivira oko 70 % misica i zato je cucanj kralj svih vezbi ,ako mrtvo dizes kicmom onda ga ne radis dobro odnosno nije ti forma dobra  a mrtvim dizanjem se takodje aktivira ista kolicina misica a pre svega donja ledja i zadnja loza

i jos nesto svaka vezba je opasna ako se ne izvodi pravilno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Dobro, zavisi koji cucanj, ako radis onaj duboki, ok, on aktivira i zadnju lozu,poluduboki aktivira malo vise prednju. A ovo kad sam rekao kicmom, naravno da nisam mislio kicmom, kicma je kost, a ne misic, mislio sam na ledjne misice  Smile
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC one s
ja nikada ne radim duboki cucanj, uvek se spustam toliko da mi listovi i butine budu pod uglom od 90 stepeni,
i uvek stavim nesto pod pete, zbog ravnoteze i lakse mi je malo, ali mrtvo dizanje me ubija, tu se najvise preznojim, nigde kao tu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
kada kazem cucanj mislim na duboki cucanj jer jedino taj valja , radi i zadnja loza ali najpre prednja loza
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Duboki cucanj je mnogo dobra vezba.Jes' da malo vise stradaju kolena,ali isplati se na kraju.

Kad sam radio noge,picio sam prvo cucnjeve,2 serije zagrevanja sa po 50kg,pa 3 serije sa 90kg,2 sa 110kg po 8-10 ponavljanja,onda stavim 130 pa gurnem 2x5-6 pon. i na kraju opet jednu seriju sa 90.Posle radim onu vezbu za butine,neki to zovu sutiranje,(mada ne kontam sta se sutira Smile ),najbolje svakom nogom posebno,pa listovi i to je to.

A bench otprilike s duplo manjim tezinama Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ta vezba koju zoves sutiranje je opsasnija za kolena nego cucanj u pravilnoj formi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Duboki cucanj je mnogo dobra vezba.Jes' da malo vise stradaju kolena,ali isplati se na kraju.
Smile
ne razumem kako moze da se isplati to sto ti stradaju kolena Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 13:26:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.