Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 14:24:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Firer uhapšen u Nemačkoj  (Pročitano 4980 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Citat
a ti na RTV su pacijenti teski...

мислим да не постоји гора телевизија од рт војводине....неђо костић је измислио телевизију за њих Smile

Mene muci sto nase pare dajemo za te gluposti... ukinuti tv programe i cao, neka se snalaze kao ovi iz realty show-a...
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 23:33:32 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia ispo iz modu
Боље да су ћутали док га не испоруче да се опет не избламирају као са жабарима. Не јебе их нико ни 2% ни Давидовића неће да им испоруче.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
kakav smesan tip boze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
kakav smesan tip boze...

Hahaha...

Sta ti je on skrivio, pa ako je on smesan, onda je vlast zalosna... Smiley
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
bio je na strucnom usavrsavanju i eto uhvatise ga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ministarka pravde Snežana Malović izjavila je danas u Valjevu da postoje dobri izgledi da Goran Davidović, vođa organizacije Nacionalni stroj, koji je uhapšen u Nemačkoj, bude izručen Srbiji.

"Prema informacijama koje su mi dostupne, postoje dobri izgledi da naš zahtev upućen nadležnom ministarstvu u Nemačkoj da Goran Davidović, zvani Firer, u našoj zemlji osuđen zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti na godinu dana zatvora, bude izručen Srbiji, ali ja ne bih htela da to prejudiciram već da sačekamo da se to i dogodi", rekla je Malovićeva.

Dnevni list "Blic" piše da je moguće da Savezno ministarstvo pravde Nemačke i nadležni sud u naredna tri meseca odluče o zahtevu srpskog Ministarstva pravde da se Goran Davidović Firer, jedan od predvodnika "Nacionalnog stroja", izruči Srbij.

Nemačke institucije po zahtevima za izručenje postupaju efikasno i očekujemo da će odluku o izručenju Davidovića doneti u naredna tri meseca. Najbrži rok bi mogao teorijski da bude i mesec dana. Bitno je da Davidović ne odsluži kaznu od godinu dana po ekstradicionom pritvoru jer je već bio u takvom pritvoru u Italiji dva meseca", rekli su za "Blic" u Ministarstvu pravde Srbije.

Ministarka Malović je, u obraćanju predstavnicima pravosuđa i javnih preduzeća u Valjevu nakon potpisivanja memoranduma o saradnji u sprovođenju alternativnih sankcija sa gradonačelnikom Valjeva Zoranom Jakovljevićem, istakla da se Valjevo sa još šest gradova u Srbiji na ovaj način uključuje u sistem izvršavanja alternativnih sankcija i preuzima odgovornost za ovaj deo reforme pravosudnog sistema u Srbiji.

Prema rečima ministarke Malović, u Srbiji na izdržavanje kazne koja bi se mogla zameniti izdržavanjem alternativnih krivičnih sankcija, čeka više od 11.000 lica i za mnoge od njih za sada nema mesta u zatvorima, zbog čega se pristupilo izgradnji savremenih zatvora u Padinskoj Skeli za 500 osuđenika, koji će biti završen do kraja ove godine, a počeće gradnja još dva nova zatvora.

Od početka primene zakona o izvršavanju krivičnih sankcija do sada je u Srbiji izrečeno 95 presuda kazne rada u javnom interesu i 36 uslovnih osuda sa zaštitnim nadzorom.

"Nadam se da će ubuduće alternativne sankcije biti dominantan vid sankcija za lakša krivična dela za lica koja ova dela počine po prvi put"istakla je Malovićeva.

Prema rečima ministarke, rad u javnom interesu podrazumeva društveno koristan rad koji ne vređa ljudsko dostojanstvo i koji se ne vrši u cilju sticanja dobiti, a može se izreći kao kazna za krivična dela za koje je propisan zatvor do tri godine i novčana kazna.

U slučaju da osuđenik ne obavi deo ili celokupnu kaznu izrečenog rada u javnom interesu, sud ovu kaznu može da zameni i kaznom zatvora.

Alternativna kazna ne predstavlja ublažavanje kazne, niti aboliciju, već pre svega eliminiše negativne uticaje zatvora i otklanjaju neželjene posledice na funkcionisanje porodice.

Ujedno osuđenom nije ugrožena egzistencija, već mu se daje mogućnost da zadrži svoj posao i istovremeno izvrši kaznu.

Na ovaj način se ostvaruju i budžetske uštede jer svaki dan koji zatvorenik provede u zatvoru naša država izdvaja značajna sredstva, rekla je ministarka Malovićeva.

(MONDO/agencije)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
kakav smesan tip boze...

Hahaha...

pa smesan mi je .. meni nije licno nista skrivio, ali mu je ideologija blago lakrdijaska .. a da je vlast zalosna i to se slazem .. svi zajedno su zalosni, mogu slobodno svi u istu celiju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
kakav smesan tip boze...
Hahaha...
pa smesan mi je .. meni nije licno nista skrivio, ali mu je ideologija blago lakrdijaska .. a da je vlast zalosna i to se slazem .. svi zajedno su zalosni, mogu slobodno svi u istu celiju  Smile

ideologija koja mu nije nista razlicita od tvoje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ovaj je vodja srpskih nacista isto ko sto sam im ja vodja.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
kakav smesan tip boze...
Hahaha...

ideologija koja mu nije nista razlicita od tvoje

stvarno? pricaj mi malo o tome  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 14:24:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.