Covece kakve nebuloze Phantom of the Opera izgooglaj slobodno i ne ti ko god hoce Opera ima bugove i mozes tu da kacis 300 otvorenih tabova ja skinem pass sa Opere a sa FF ne, sta si dokazo da ne crashuje, mozda i ne crashuje kad si na bureku mrzi me sad da ti trazim linkove puko bi na dva linka a ne na 100 i nisam reko da FF nemoze da trosi vise od 20 mozda si me krivo razumeo reko sam da mozes da ga nabudzis i na 60 ajde mozes i na 300 da ga nabudzis to nije nikakav problem ali kod mene nikad nije preso 20 i nece ni preci, Opera sucks pa obaraj te kolko god ocete nebuloze ali posle nemoj da se cudis kad ti neko ishakuje komp nepricam za nikog konkretno pricam uopsteno da me krivo nerazumeju ljudi a mozda je Opera shit bas zato sto su je "napravili" Lameri, otkud znam, i ja neznam dal si Sanja Marinkovic cak ni neznam ko je ta nije ni bitno sve u svemu Opera jeste bolja slazem se ako hoces da ti neko ishakuje komp i ja nisam ta kako god se zove da kazem vau Opera je najbolja daje free blogove
Ištvan Korpa - Picuka (Senta - Ljubljana), popularni "Senćanin", branio je boje istoimenog vojvođanskog kluba do `66 kada je prešao u Ljubljansku Olimpiju. Najblistaviji deo karijere doživeo je na evropskom prvenstvu u Moskvi `70 kada ga je cela Moskovska hala propratila burnim ovacijama koje su se viorile poput talasa na uzburkanom moru "Sencha, Sencha, Sencha...!!"
Oh, look at me! I'm making people happy! I'm the Magical Man from Happy-Land, in a gumdrop house on Lollipop Lane! Oh, by the way, I was being sarcastic.
Imam krasan Nježnik, ponosim se njime, Srbi kažu Kurac, tak je grozno ime! Dapače, s`problemom moram bit na čisto, jer nježnik i kurac, nisu jedno isto. Nježnik kurcu slično, za oplodnju služi, al kurac obično bude malo duži!
Cinjenice decace, ne bajke, cinjenice. Phantoms of the Opera je zakrpljen februara 2003 godine i odnosio se na verziju 7.0 a danas je aktuelna 8.5. Ko je dovoljno sposoban moze svaki browser / program / server da izuje to uopste nije problem, a o takvim slucajevima ne pricamo. Jednu cinjenicu iznesi, potkrepi je necim. Mozemo pricati, ovako, sve ovo sto ti pricas je prazna prica nekog ko se jos uvek igra keyloggerima i hex editorima.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ufff, al ste ga zakuvali sa skoro nebitnim stvarima...Ja imam i operu i mozilu i jebeni explorer...Koristim mozilu jer je jednostavniji... Sve je u sustini bolje od explorera.... mada ......
He dobar si keyloggerima i hex editorima sam se igro u predskolskom, pa ni tad nisam bio Lamer, Phantom of the Opera je zakrpljen ali i dalje pusta ali ok vidim da ce polako preci ovo i u vredjanje ja sam ti vec jednom reko ja nikog da vredjam nepada mi napamet a ti mozes slobodno, nesmem nista da kazem da me nebi izbacili ali keylogeri su i danas za neke pojam ne upirem u nikog prstom
Ištvan Korpa - Picuka (Senta - Ljubljana), popularni "Senćanin", branio je boje istoimenog vojvođanskog kluba do `66 kada je prešao u Ljubljansku Olimpiju. Najblistaviji deo karijere doživeo je na evropskom prvenstvu u Moskvi `70 kada ga je cela Moskovska hala propratila burnim ovacijama koje su se viorile poput talasa na uzburkanom moru "Sencha, Sencha, Sencha...!!"
Oh, look at me! I'm making people happy! I'm the Magical Man from Happy-Land, in a gumdrop house on Lollipop Lane! Oh, by the way, I was being sarcastic.
Imam krasan Nježnik, ponosim se njime, Srbi kažu Kurac, tak je grozno ime! Dapače, s`problemom moram bit na čisto, jer nježnik i kurac, nisu jedno isto. Nježnik kurcu slično, za oplodnju služi, al kurac obično bude malo duži!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!