Jedini koji ima pravo na povlastice su admini, mi ostali mozemo samo da se okrenemo prema njima i da im se klanjamo sto imaju zivaca da se svaki dan bakcu oko ove kante od servera... prema tome
A nije server kanta, nego jednostavno ne moze... za razliku od onog proslog, ovaj je mnogo mnogo jaci ali to nije dovoljno
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ćao svima evo i ja da vas malo smaram i postavljam irtirajuća pitanja
@sf svaka čast na trudu i na svemu sto si napravio ovde,vidim da imaš neke svoje principe i da ne odstupas od njih i to je dobro,ali me interesuje da li si razmišljao o uvodjenju neke simbolične članarine koja stvarnim ljubiteljima bureka ne bi predstavljala problem a tebi omogućila da nam i dalje pružeš zadovoljstvo da uživamo na bureku...da li je tako nešto uopšte moguće?
ja sam nov na bureku ali od kako sam se prvi put pojavio ne prodje dan da ne pogledam šta se dešava..esad ako je meni stalo mogu misliti kako je ostalim članovima koji su sa tobom od početka...
"Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa sa ludoscu vecine." - Beket "Uz velikog coveka cesto idu i velike greske." - Man "Prava pravda je savest." - Igo
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
"Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa sa ludoscu vecine." - Beket "Uz velikog coveka cesto idu i velike greske." - Man "Prava pravda je savest." - Igo
ako treba pay pal nalog mogu da pozajmim moj,pa ako se sakupi neka lova moze uvek po nekome da se posalje. Greota da se gasi burek.Pa i on je zivo bice
Edit by canelane: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika! Razocarali ste me Linkovao sam jednu humanitarnu akciju i vi ste sklonili link... vama na cast