Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 23:33:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Filozofija prevare :D  (Pročitano 28168 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
Nokia Luvmya 520
da l bi mogao ovo da objasniš? kako borba za opstanak nema uticaja na druga živa bića?
Tebi, koji biljke naziva zivim bicima, nikako.
Citat: Makros_Crni
- Da tvrdim da ne može da postoji. U svakom stadu   će uvek biti neka crna ovca koja ċe ugrožavati ostale.
Sta je dokaz da nesto ne moze da postoji ? Sta je dokaz da ce negde uvek biti neko takav ?
Da li si ti uopste svestan da iznosis " tvrdnje " sopstvene imaginacije ?
Citat
- Neke stvari su koje su postojale ranije, postoje i danas. Zabrana ubistva npr. postoji u najstarijim zakonima a i danas je svuda prihvaćena.
Ovo je vec urnebes. Sada tvrdis kako je covek stvoren sa zakonom u dzepu.
abenaz ( kao izvor odvala ) je za tebe " deciji vrtic ".
Citat
- Kazneni sistemi se menjaju. Postignuti su značajni rezultati u vezi otkrivanja uzročnosti krivičnih dela. Pojedini učinioci nisu bili uračunljivi, nekima je moguće odgovarajućim tretmanima pomoći. Ipak neuračunljivi počinioci čine mali postotak učinioca. Društvena osuda postoji za one koji su u stanju da shvate značaj svojih postupaka. Takvi su većina, uvek bili i uvek će biti. Stoga će zabrana uvek da postoji.
Pa gde se izgubila ta tvrdnja od malo pre da je " zakon ubistva svuda prihvacen " ?!?
Ozbiljno si smesan sa svojim tvrdnjama kako ce bilo sta " uvek da postoji ".
Citat
- Ne tvrdim da svet mora postajati u obliku koji se meni sviđa (šta više stanje stvari mi se naš i ne sviđa). Svet je onakav kakvim ga ljudi stvore. Tvrdim da društvena osuda mora da postoji u svakom uređenom društvu. Vrednosti koje se štite nisu bitne.
Da svet mora biti ovakav i nikakav drugačiji,  proizilazi iz tvog stava o predodređenosti svega. Kod tebe postoji samo mora, za može nema mesta.
Stvarno si potpuno odvojen od shvatanja sta ti ovde pises.
Iznosis nebulozne tvrdnje kako nesto " ne moze da postoji " ili da " Svet mora da bude ovakav ili onakav "
pa onda kazes kako ti " ne tvrdis to sto si tvrdio ". Nisam ja mislo da se tebi svidja Svet ovakav kakav je, nego da se tebi svidjaju tvoje nebulozne tvrdnje.

Pa ajde genije objasni svima kada se desilo bilo sta sto je " moglo da se desi ", objasni kako to uzrok nije morao da proizvede posledicu ?!?
Kada se desilo nesto sto nije moralo da se desi ? sta je dokaz " ne moranja " ?
Citat
-"Teoretičari mog kalibra" (mada sam u stvari praktičar), primećuju da život mladunaca antilope koju juri lav direkno zavise od njene borbe za opstanak.

- Šta je uzrok prirodnog zakona za praktičare nije važno. Neka se time bave fizika, metafizika ili neko drugi. Za nas nije bitno da znamo šta stvari suštinski jesu, već kako funkcionišu (Makijaveli)
Pa zar lav ( ili bilo koje drugo zivo bice ) jede SVE i time argumentuje verbalno povracanje
" svi protiv svih " ?
Da li bi mogao da das bar jedan primer funkcionisanja bilo cega sto ne znas sta je ?
Citat
-Teško da neko ko poseduje slobodnu volju može da shvati, šta znači njeno ne postojanje.
A dokaz postojanja / posedovanja " slobodne volje " je sta ? ( Ako si vec izneo argumente i dokaze gore navedena pitanja o " moglo je da se desi, a nije moralo " zanemari ovo posto se radi o istoj stvari.... )

Stvarno mi je izuzetno zabavno da dolazim ovde i uzivam u ovakvim tvrdnjama ali kupio sam ovo tehnolosko cudoviste http://gaming.logitech.com/en-gb/product/driving-force-gt-gaming-wheel  koje se svidja i prijateljicama i prijateljima i neopevana je uzivancija za ljubitelje ozbiljne simulacije, pa je vrl0o moguce da necu blagovremeno odgovarati na bisere.....
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 
- Dokaz da nešto ne može da postoji je zdrav razum. Da li može postojati krava koja leti?

- Čovek nije stvoren, već je nastao. A uređena društvena zajednica je bazirana na nekim normama. Ili ako više voliš, stvorena sa zakonom u džepu.

- Nigde se nije igubila moja tvrdnja. Otvori bilo koj krivični zakon na svetu i potraži krivično delo ubistvo, pa se sam uveri.

- Opet pitam da li može postojati leteća krava?

- Lav pojede antilopu i njeni mladunci umru gladni, je odgovor na tvoje pitanje kako nečija borba za opstanak utiče na život drugih živih bića.
Što se borbe svih protiv svih tiče, ako hoćeš pojašnjenje pronađi šta su Džon Lok ( ne onaj iz Losta), Tomas Hobs i Ruso pisali o društvenom ugovoru. Pretpostavljam da su teoretičari zadovoljavajućeg kalibra. Kad završiš to javi se uputiću te na još teorije iz oblasti države i prava.

- Da odgovorim pitanjem na pitanje, dokaz predodređenosti je? Dokaži da sam morao de skrenem levo kod Lajkovca.

Do sledećeg viđenja uživaj u simulacijama.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.74
mob
Ericsson jeste
Citat
Tebi, koji biljke naziva zivim bicima, nikako.
kada i gde sam ja nazivao biljke-živim bićima?!?
a sada ćemo da vidimo šta moderatori misle o tome što si me nazvao ''dečjim vrtićem''....
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
Nokia Luvmya 520
- Dokaz da nešto ne može da postoji je zdrav razum. Da li može postojati krava koja leti?

- Čovek nije stvoren, već je nastao. A uređena društvena zajednica je bazirana na nekim normama. Ili ako više voliš, stvorena sa zakonom u džepu.

- Nigde se nije igubila moja tvrdnja. Otvori bilo koj krivični zakon na svetu i potraži krivično delo ubistvo, pa se sam uveri.

- Lav pojede antilopu i njeni mladunci umru gladni, je odgovor na tvoje pitanje kako nečija borba za opstanak utiče na život drugih živih bića.
Što se borbe svih protiv svih tiče, ako hoćeš pojašnjenje pronađi šta su Džon Lok ( ne onaj iz Losta), Tomas Hobs i Ruso pisali o društvenom ugovoru. Pretpostavljam da su teoretičari zadovoljavajućeg kalibra. Kad završiš to javi se uputiću te na još teorije iz oblasti države i prava.

- Da odgovorim pitanjem na pitanje, dokaz predodređenosti je? Dokaži da sam morao de skrenem levo kod Lajkovca.

Pitanja koja si potpuno ignorisao :
Sta je dokaz da nesto ne moze da postoji ? Sta je dokaz da ce negde uvek biti neko takav ?
Pa ajde genije objasni svima kada se desilo bilo sta sto je " moglo da se desi ", objasni kako to uzrok nije morao da proizvede posledicu ?!?

Da li bi mogao da das bar jedan primer funkcionisanja bilo cega sto ne znas sta je ?
A dokaz postojanja / posedovanja " slobodne volje " je sta ?

Zdrav razum je dokaz postojanja zdravog razuma i niceg vise. Covek koji govori samo o onome sto postoji jeste dokaz postojanja zdravog razuma. Zato sam i naveo podelu covecanstva u kojoj covek ili govori o onome sto postoji ili ne ( sto sam naveo kao " inteligencija " i " lazni bog " ). u svakom momentu jedan isti covek moze da bude ili na strani inteligencije ili na strani neinteligencije ( laznih bogova " ). Ti recimo mozes jednog momenta da shvatas sta postoji a drugog da verujes u " slobodnu volju " ( lazni bog ) ....

Stvoren / Kreiran = Nastao / Dosao u postojanje

Nastao je prvi covek, pa je poceo da se razmnozava i postepeno je nastajala zajednica....
Znaci SVE sto je nastalo ( na ovoj Planeti ) nije postojalo pre toga.

Rekao sam da je " svi protiv svih " - laz, i da ima zivih bica koja ne ugrozavaju bilo koje drugo zivo bice da bi opstali....

Zdrav razum se ne bavi postojanjem izmisljotina tipa " letece krave ", " leteca spageti neman " ili " leteci jevrejin zvani Isus Hrist " time se bavi iracionalni " razum ".

Predodredjenost je SVE sto se desava, ako skreces levo kod Lajkovca, onda je to dokaz da je to skretanje bilo predodredjeno, ako produzis pravo onda je to dokaz da je to kretanje bilo predodredjeno...

Citat: abenaz
a sada ćemo da vidimo šta moderatori misle o tome što si me nazvao ''dečjim vrtićem''....
jedanaestog januara dve hiljade petnaeste oko sest ujutro na temi " da li smrt ima svrhu ? " :

" forma života=biće
sve su to sinonimi
jel znaš šta je sinonim "

Ti kompliment da ni blizu ne odvaljujes kao Makros smatras uvredom ?!?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
eh ti ljudi..stvarno su mi ponekad smjesni....

ljudski rod je sebe precijenio....a oistatak zivog sveta podcjenio..
covjek je sam sebe prevario....sa mislju..da je on...covjek... i samim tim da je mocan i jak...jer ima
dovoljno razvijen mozak da  umije visestrano da ga koristi...

covjek je mocan i jak..i superioran je samo u urbanim sredinama...i pod okolnostima koje moze da kontrolise...
cim kroci...u carstvo prirode...kontrola mu izmice...
i  tada je veoma ranjiv i slab....

covjek je zivotinja..kao i konj..i magarac i vuk i zmija...
i bori se da opstane na planeti...

jedina prijtenja covjeku nije sam covjek..nego pririoda,...
zato se toliko ..podsvjesno i boiri protiv nje...
zeli da je unisti u sto vecem obimu...i da zagoispodari s njom...

ali cim zadje pod skute majke prirode...
moze da ga ubije..i jedan obicni trn ...bezazlene biljke....koju ne smatra zivim bicem...
trn.,.s kojim se ta ista biljka..stiti i bori za zivot....kao sto to radi i covjek sa svojim mozgom...

bit prevare je u tome..da su prevare ljudska potreba...
s prevarama izlaze iz svojih programiranih zivota...u potrazi za uzbudjenjem...

nebitno...ljudi su uglavnom govna...  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 11. Mar 2015, 12:08:30 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 

Pitanja koja si potpuno ignorisao :

A dokaz postojanja / posedovanja " slobodne volje " je sta ?

Zdrav razum je dokaz postojanja zdravog razuma i niceg vise. Covek koji govori samo o onome sto postoji jeste dokaz postojanja zdravog razuma. Zato sam i naveo podelu covecanstva u kojoj covek ili govori o onome sto postoji ili ne ( sto sam naveo kao " inteligencija " i " lazni bog " ). u svakom momentu jedan isti covek moze da bude ili na strani inteligencije ili na strani neinteligencije ( laznih bogova " ). Ti recimo mozes jednog momenta da shvatas sta postoji a drugog da verujes u " slobodnu volju " ( lazni bog ) ....

Stvoren / Kreiran = Nastao / Dosao u postojanje

Nastao je prvi covek, pa je poceo da se razmnozava i postepeno je nastajala zajednica....
Znaci SVE sto je nastalo ( na ovoj Planeti ) nije postojalo pre toga.

Rekao sam da je " svi protiv svih " - laz, i da ima zivih bica koja ne ugrozavaju bilo koje drugo zivo bice da bi opstali....

Zdrav razum se ne bavi postojanjem izmisljotina tipa " letece krave ", " leteca spageti neman " ili " leteci jevrejin zvani Isus Hrist " time se bavi iracionalni " razum ".

Predodredjenost je SVE sto se desava, ako skreces levo kod Lajkovca, onda je to dokaz da je to skretanje bilo predodredjeno, ako produzis pravo onda je to dokaz da je to kretanje bilo predodredjeno...

jedanaestog januara dve hiljade petnaeste oko sest ujutro na temi " da li smrt ima svrhu ? " :

" forma života=biće
sve su to sinonimi

- Nisam ignorisao ništa. Dokaz je zdrav razum. Da li može da postoji leteća krava. Svako ko je video kravu, zna da ne. Isto tako svako ko je proučavao društvo zna da organizovana zajednica ne može pistojati bez normi.
Imaginacija je suprotno, verovati da će krava mižda poleteti ili da je moguća zajednica ljudi koji će živeti bez ikakvih pravila u međusobnim odnosima.

Ne razumeš. Suština je da budućnost nije određena Postoji bezbroj potencijalnih budućnosti. Uvek kada napravimo izbor, ostvari se jedna od onih koje su mogle da se ostvare. Ostale mogućnosti ne postanu realnost (osim u slučaju nekog si fi scenarija u kojem postoji bezbroj univerzuma) Jedan uzrok potencijalno može da proizvede različite posledice. Ako je kiša uzrok, potencijalne posledice mogu biti različite. Koja će od njih nastupiti je ponekad stvar tvog izbora. Možeš pokisnuti u želji da prisustvuješ utakmici i sa tribina bodriti svoj klub zbog čega kasnije zaradiš upalu pluća ili da meč pratiš preko tv kući ili kafuću i ostaneš zdrav. Stvar tvog izbora, nikakvog moranja. U kom pravcu će život da pođe zavisi od tvog izbora. Mogo si umreti od komlikacija zbog bolesti ili u kafiću upoznati buduću suprugu. Dakle, kiša jedne subote u 3, može biti potencijalni uzrok tvoje smrti ili braka, zavisno od tvog izbora. Sami izbori su stvar slobodne volje a ne nekakvog moranja. Nikad ne znaš šta će život baciti na tebe, neke stvari ne možeš da kintrolišeš (kišu npr.) Ali to kako ćeš odreagovati je stvar tvog izbora. Mogućnost da biraš činiti te odgovornim za izbore. Nisi primoran da ga zavučeš koleginici posla, to he stvar tvoje odluke joja je manifestacija tvoje slobodne volje.

- Stvoren- kreiran podrazumeva postojanje svesnog kreatora. Nastati se može i slučajno. Stvoren je komjuter, nastalo je prirodno jezero.

- Nastali ljudi, razmnožili se i odmah uspostavili poredak u kome je vladao najjači. Bez poretka nema zajednice. Prva zajednica je nastala na zakonu jačeg.

- Živih bića da, ali ljudi ne spadaju u tu grupu živih bića.

- Isto tako se zdrav razum ne bavi uređenim ljudskim zajednicama vez normi, jer su one u kategoriju letećih ktava.

- Skrenuti levi lajkovca nije ništa do dokaz da sam napravio izbor.
« Poslednja izmena: 11. Mar 2015, 13:37:11 od Makros_Crni »
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.74
mob
Ericsson jeste
Citat
" forma života=biće
sve su to sinonimi
i gde ti ovde rođo vidiš da sam ja nazvao biljke živim bićima?!
Citat
kada i gde sam ja rekao da to smatram uvredom?!? tvoje halucinacije o onome što nisam rekao se nastavljaju....
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
Nokia Luvmya 520
- Nisam ignorisao ništa. Dokaz je zdrav razum. Da li može da postoji leteća krava. Svako ko je video kravu, zna da ne. Isto tako svako ko je proučavao društvo zna da organizovana zajednica ne može pistojati bez normi.
Imaginacija je suprotno, verovati da će krava mižda poleteti ili da je moguća zajednica ljudi koji će živeti bez ikakvih pravila u međusobnim odnosima.
Na pitanje sta je dokaz nepostojanja tvoj odgovor je " zdrav razum ", a zdrav razum je samo dokaz postojanja istog.
Zdrav razum se ne bavi izmisljanjem nepostojeceg i pitanjima " da li ta izmisljotina postoji ? " .
Nema coveka koji zna da postoji Isus Hrist, ali to nije dokaz da on ne postoji.
Isto vazi i za zivot coveka koji se jos nije desio, niko nema dokaz kakav ce on biti.
Citat
Ne razumeš. Suština je da budućnost nije određena Postoji bezbroj potencijalnih budućnosti. Uvek kada napravimo izbor, ostvari se jedna od onih koje su mogle da se ostvare. Ostale mogućnosti ne postanu realnost (osim u slučaju nekog si fi scenarija u kojem postoji bezbroj univerzuma) Jedan uzrok potencijalno može da proizvede različite posledice. Ako je kiša uzrok, potencijalne posledice mogu biti različite. Koja će od njih nastupiti je ponekad stvar tvog izbora. Možeš pokisnuti u želji da prisustvuješ utakmici i sa tribina bodriti svoj klub zbog čega kasnije zaradiš upalu pluća ili da meč pratiš preko tv kući ili kafuću i ostaneš zdrav. Stvar tvog izbora, nikakvog moranja. U kom pravcu će život da pođe zavisi od tvog izbora. Mogo si umreti od komlikacija zbog bolesti ili u kafiću upoznati buduću suprugu. Dakle, kiša jedne subote u 3, može biti potencijalni uzrok tvoje smrti ili braka, zavisno od tvog izbora. Sami izbori su stvar slobodne volje a ne nekakvog moranja. Nikad ne znaš šta će život baciti na tebe, neke stvari ne možeš da kintrolišeš (kišu npr.) Ali to kako ćeš odreagovati je stvar tvog izbora. Mogućnost da biraš činiti te odgovornim za izbore. Nisi primoran da ga zavučeš koleginici posla, to he stvar tvoje odluke joja je manifestacija tvoje slobodne volje.
Ti nemas mogucnost da razumes da postoji samo ono sto je moralo da se desi.
Ne postoje " potencijalna desavanja " nego samo desavanja. Ne postoji bilo sta sto covek pretpostavlja da moze da se desi, nego samo ono sto se stvarno desava.
Kisa nije uzrok nego posledica, bas kao i sve sto covekova svest moze da prepozna. Da li ce neko pokisnuti ili nece nije posledica kise nego stanja svesti te osobe koje takodje nije uzrok, nego posledica.
Ne postoji " izbor ' / " slobodna volja " nego reakcija predodredjena stanjem svesti. Kao sto sam naveo vec mnogo puta, a niko to nije negirao, desava se samo ono sto je moralo da se desi.
" Izbor " / " slobodna volja " je samo zabluda ljuskog uma bazirana na verovanju da je " moglo da se desi nesto drugo ".
Ti ne znas nista o zivotu, to je tvoja stvar. Ja odlicno znam da mi se desilo i da ce mi se desiti tacno to sto mi se desilo i sto ce morati da mi se desi. Radim tacno to sto moram, svi drugi rade tacno to sto moraju i svima ce se desiti tacno ono sto ce da se desi.
Tvoja je stvar tvoja halucinacija da bilo ko ima " izbor " i odgovornost i nikome ti to neces naturiti kao stvarnost.
Je tebi ne naturam cinjenicu da bilo ko nema " izbor ", zaslugu ili odgovornost, samo ti navodim neoborive argumente da je to tako.
Ti si potpuno slep za cinjenicu da svi ljudski zakoni natureni i da se menjaju posto ljudi uvidjaju da je to tako i nalaze nacine da ih promene
Citat
- Stvoren- kreiran podrazumeva postojanje svesnog kreatora. Nastati se može i slučajno. Stvoren je komjuter, nastalo je prirodno jezero.

- Nastali ljudi, razmnožili se i odmah uspostavili poredak u kome je vladao najjači. Bez poretka nema zajednice. Prva zajednica je nastala na zakonu jačeg.

- Živih bića da, ali ljudi ne spadaju u tu grupu živih bića.

- Isto tako se zdrav razum ne bavi uređenim ljudskim zajednicama vez normi, jer su one u kategoriju letećih ktava.

- Skrenuti levi lajkovca nije ništa do dokaz da sam napravio izbor.
- Apsolutna neopevana glupost i nebuloza. Covek nema znanje sta je uzrok nastanka/stvaranja/kreacije svega sto postoji.
Da li mozes da objasnis " slucajno desavanje ", sta se to desilo a da nije uzrokovano bilo cim ?

Sve sto postoji je doslo u postojanje - kreirano je, i kompjuter i jezero, bez obzira na uzrok.

Dokaz da je kod coveka " odmah uspostavljen bilo kakav poredak " je sta " tvoje stanje svesti koje druge pita " da li postoje letece krave " ?

U koju grupu zivih bica ne spada covek ?
Kako je zivot jednog coveka vredniji od zivota bilo kog drugog zivog bica ?

A ko je rekao da postoji bilo koji oblik zivota bez normi / ogranicenja ?!?!?

Ako si skrenuo levo kod Lajkovca, onda je to dokaz da si morao da skrenes levo kod Lajkovca.
A ti samo mozes da verujes " da si mogao da nastavis pravo " i da budes slep za cinjenicu da nikada nisi uradio bilo sta " sto si mogao " .....
i gde ti ovde rođo vidiš da sam ja nazvao biljke živim bićima?!
u cinjenici da su biljke - forma zivota i da ti tvrdis da je forma zivota sinonim za zivo bice....
Citat
kada i gde sam ja rekao da to smatram uvredom?!? tvoje halucinacije o onome što nisam rekao se nastavljaju....
Poruka #72 10. Mar 2015, 00:15:46
" a sada ćemo da vidimo šta moderatori misle o tome što si me nazvao ''dečjim vrtićem''.... "

Sta je tu " halucinacija " ? O cemu je potrebno misljenje moderatora ?
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
HTC One
Po ko zna koji put... zar vi ne smatrate da unizavate sebe upustanjem u ove besmislene polemike sa osobom ciji je ovakav vid komunikacije dusevna hrana? Ne shvatam zasto mu dajete municiju.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Mar 2015, 12:07:10 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
Nokia Luvmya 520
Po ko zna koji put... zar vi ne smatrate da unizavate sebe upustanjem u ove besmislene polemike sa osobom ciji je ovakav vid komunikacije dusevna hrana? Ne shvatam zasto mu dajete municiju.  Smile
Nema te ovde posto ti je objasnjeno da lupetas, ovakvi dolasci su ocigledan primer da tu cinjenicu zbog svoje dusevne hrane volis da ignorises.
Uopste ti nisu jasni koncept foruma i nemogucnost da drugima naturis to sto si ti utripovao da forum jeste.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2015, 12:51:23 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 23:33:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.