Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 235 236 238 239 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Filmovi u najavi ili ti filmadzije na poslu  (Pročitano 722096 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
“Čuvari Galaksije Vol. 2” premijerno 3. maja – karte u prodaji

Karte za premijerne projekcije biće puštene u prodaju danas, a najvernije i najbrže fanove ove akcione avanture očekuje iznenađenje uz kupljene ulaznice!

Uz zvuke potpuno novog Savršenog miksa broj 2, Marvelovi „Čuvari galaksije vol. 2“ nastavljaju avanture tima koji prelazi krajnje granice kosmosa. Čuvari moraju da se bore da bi održali svoju novostvorenu porodicu na okupu dok razotkrivaju misteriju pravog porekla Pitera Kvila. Stari neprijatelji postaju novi saveznici, a omiljeni likovi iz stripova dolaze u pomoć našim herojima dok Marvelov filmski svet nastavlja da se širi. Na redovnom repertoaru svih bioskopa Marvelovi „Čuvari galaksije vol. 2“ uleteće u bioskope 4. maja 2017. godine.

https://www.youtube.com/watch?v=M6bNljYuRaE

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Predstavljamo titlovani trailer za “The Lost City of Z”

Biografsko-avanturističku akciju The Lost City of Z je režirao nagrađivani James Gray (Little Odessa, The Yards, We Own the Night, Two Lovers, The Immigrant). Glumačku postavu čine Charlie Hunnam (Pacific Rim) kao Percy Fawcett, Robert Pattinson (The Twilight Saga) kao Henry Costin, Sienna Miller (American Sniper) kao Nina Fawcett, te Tom Holland (Spider-Man: Homecoming), Angus Macfadyen, Edward Ashley, Clive Francis, Ian McDiarmid, Franco Nero i dr.

Baziran na istoimenoj noveli novinara The New Yorker magazina Davida Granna, The Lost City of Z nam donosi nevjerovatnu istinitu priču o britanskom pukovniku Percyu Fawcettu koji početkom 20. veka odlazi u Amazoniju kako bi se bavio arheologijom. Tokom istraživanja otkriva dokaze o nepoznatoj naprednoj civilizaciji koja je svojevremeno naseljavala šumska prostranstva Južne Amerike. Uprkos tome što je ismejavan od strane tadašnjeg naučnog establišmenta koji je autohtonu populaciju Amazonije posmatrao kao “divljake”, odlučni Fawcett – podržan od strane svoje odane žene (Miller), sina (Holland) i ađutanta (Robert Pattinson), bio je istrajan u nameri da pronađe drevni izgubljeni grad kojeg je jednostavno nazvao “Z”. Konstantno se vraćao u džunglu, a njegovi pokušaji da dokaže svoje tvrdnje kulminirali su njegovim misterioznim nestankom 1925.

The Lost City of Z je epska priča o hrabrosti i opsesiji i predstavlja posvetu istraživačkom duhu i pojedincima koji su svoja istraživačka saznanja nastojali dokazati po svaku cenu. Jedan od izvršnih producenata filma je Brad Pitt, a muziku je radio Christopher Spelman.

https://www.youtube.com/watch?v=FCWOAM1kT24

Izvor prolog
« Poslednja izmena: 18. Apr 2017, 23:47:08 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 

Dva Majkla ,onaj B. Džordan i onaj Šenon će biti glavni likovi u najavljenoj Ha-Be-Oovoj adaptaciji Farenhajta 451 (po Verajetiju).

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

michael-b-jordan-michael-shannon.jpg
(213.69 KB, 670x377)
« Poslednja izmena: 20. Apr 2017, 17:15:31 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Том Круз у борби против „умотаних“ сила зла

Холивуд изгледа не може без филмова о мумијама. С друге стране, публика воли када Том Круз спасава свет. Будући да ова глумачка звезда није превише делила велико платно са немртвима, продуценти су сабрали два и два и пред нама је трејлер за филм „Мумија“.

Глумачку екипу у спектакуларној, новој филмској верзији легенде која је фасцинирала културе широм света од настанка цивилизације па до данас предводи Том Круз.

Дубоко испод пустиње сахрањена је древна принцеза (улогу тумачи француско-алжирска глумица Софија Бутела) којом се судбина грубо поиграла. Ахманет се буди и доноси зло које је расло током више од хиљаду година и ужасе који прете да униште људски род.

Од очаравајућих пустиња Блиског истока, преко мреже тајних пролаза испод Лондона, Мумија доноси изненађујући интензитет и баланс чуда.

Судећи према најавама филма, узбуђења неће мањкати (захваљујући вратоломијама Тома Круза) у маштовитом остварењу које гледаоца уводи у нови свет богова и чудовишта.

У поход на светске биоскопе Мумија креће почетком јуна.

https://www.youtube.com/watch?v=GzorZUuZqEI
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
„Козје уши“ премијерно 25. априла у Центру „Сава“

Дугометражни играни филм „Козје уши“ у режији Марка Костића, настао по истоименом роману Владиславе Војновић, биће премијерно приказан 25. априла у Центру „Сава“, дан касније у новосадском биоскопу „Арена Синеплекс“, а од 27. априла биће на репертоару биоскопа широм Србије и региона. Реч је о остварењу намењеном свим генерацијама, које ће после биоскопске дистрибуције бити приказано на РТС-у као филм и серија.

„Често се дешава да читаоци кажу да филм није оно што су они замишљали док су читали књигу, али није ни оно што сам ја замишљала док сам писала оно што су они мислили. То су увек бескрајне интерпретације. Свако у продукцији, глумци, редитељ.... сви имају своје интерпретације, и наравно на крају публика“, рекла је Владислава Војновић на конференцији за новинаре.

Ауторка романа примећује да нико у Србији данас не живи лако.

„Наша јунакиња је неко ко покушава да се искобеља из ситуације у којој је и, што је најважније, на крају одлучује да и она има права на срећу“, истакла је сценаристкиња и продуценткиња по чијој књизи је филм снимљен.

Филм Козје уши јесте дирљива прича о борби баке Стојанке са суровом данашњицом и свим притисцима друштва у којем живимо.

Главну јунакињу стицајем околности из града и студија давне 1968. године живот је вратио у родно село и сада, у својим шездесетим годинама, у јужном Банату одгаја унуке, 14-годишњу Софију и шест година млађег Стевана, чији су родитељи отишли у иностранство трбухом за крухом.

Стојанка се не уклапа у типичан сеоски миље, па ће њен карактер у судару са средином у којој живи дати много повода за смех, а филм чини низ занимљивих ситуација, јер Стојанка покушава да преживи како зна и уме.

Син и снаја не шаљу паре, а и ретко се јављају, па она кроз низ трагикомичних ситуација покушава да купи унуки нове патике, унуку жељени бицикл, на кући поправи кров који прокишњава. Зато се труди да заради гледајући у шољу, намештајући ишчашене руке и ноге, остављајући замке за зечеве у шуми...

Главну јунакињу, савемене драме са примесама комедије Козје уши, кроз низ анегдота и необичних ситуација, оживљава Горица Поповић.

„То су жене, људи који имају велике проблеме емотивне и које покушавају да реше свако на свој начин", објашњава Горица Поповић.

Глумица истиче да су филм правили скоро две године.

„То нам је наша кинематографија. Треба много времена да се једна беба роди. На срећу, она се на крају родила“, приметила је глумица.

Како је навела, много ради у позоришту, има често премијере у Атељеу 212, те није ни имала осећај да је нема на филму.

„Било ми је дивно што сам била одсутна месец дана из Београда“, истакла је позната глумица и додала да је њена Стојанка „жена са много тајни, способности, снажна, која покушава да ту децу сачува и изведе на прави пут“.

После биоскопске дистрибуције Козје уши биће приказане на РТС-у као филм и серија.

https://www.youtube.com/watch?v=NnMrfY7iXDw
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Prvi trejler za dramu rađenu po istinitim događajima, “Detroit”

Kompanija Annapurna predstavlja nam prvi zvanični trejler za novo ostvarenje rediteljke Ketrin Bigelou (“Blue Steel”, “Point Break”, “Strange Days”, “The Weight of Water”, “K-19: The Widowmaker”) pod nazivom “Detroit”. To je priča koja je zasnovana na istinitim događajima koji su se odigrali tokom čuvenih nereda u Detroitu, 1967. godine, kada su građani odlučili da ustanu, pobune se, a predsednik bio primoran da pošalje trupe u ovaj grad kada su se stvari toliko omasovile da su se otele kontroli.
Glumačku ekipu čine Džon Bojega, Džek Rejnor, Vil Poulter, Ben O’Tul, Hana Marej, Entoni Meki i mnogi drugi.
Scenario je napisao Mark Boal, a film u bioskope dolazi 4. avgusta ove godine.

https://www.youtube.com/watch?v=HFeWsDpy9y0

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Počinje dvodnevni Festival domaćeg "treš" filma u Novom Sadu

Prvi dvodnevni Festival domaćeg "treš" filma počeće večeras u Novom Sadu, a publika će, kako kažu organizatori, odlučiti ko će biti pobednik i "najveće smeće".

Novosađani okupljeni na Fejsbuk grupi "Zezaње" odlučili su da publici ponude nešto novo. Umesto najboljih, zainteresovani će imati priliku da tokom dva dana festivala prisustvuju svojevrsnoj verziji domaće "Zlatne maline" i odgledaju nekoliko dugometražnih filmova za koje su organizatori smatrali da predstavljaju lošija ostvarenja domaće kinematografije.

Jedan od organizatora, administrator "Zezaњa" Aleksa Vujović, kaže za 021.rs da su organizovali mnogobrojne projekcije, ali su na kraju shvatili da ljudi najviše vole "treš".

"I mi, kao organizatori, volimo treš, pa je bespotrebno praviti bilo šta ozbiljno. Neki filmovi su toliko loši da su na kraju postali dobri. Iako su u poslednje vreme skoro svi domaći filmovi 'treš', mi smo izabrali filmove uglavnom iz 90-ih godina, jer oni predstavljaju odraz tadašnjeg pravog stanja. Većina tih filmova je budžetska, dakle država je ulagala u te filmove, koji su ispali zaista očajni", navodi Vujović.

Publika će moći da odgleda filmove kao što su "Rođeni sjutra", "Ljubav s okusom baruta", "Slatko od snova" i druge. Vujović dodaje da im je bilo teško da odaberu koji će filmovi ući u selekciju festivala, jer je konkurencija velika. Glavni kriterijum je, kako kaže, bila "količina treša u filmu".

Organizatori su pre početka Festivala domaćeg 'treš' filma napravili glasanje za najgore domaće glumce i glumice. Na listi su se našli Ivana Žigon, Andrija Milošević, Mima Karadžić, Sima iz "Srećnih ljudi". Ipak, najviše glasova odnela je Milica Milša, dok je odmah iza nje bio Ivan Bosiljčić.

Ulaz na projekcije filmova je besplatan. Festival počinje u 21 čas, u prostorijama "Nopoteke", u Vojvođanskoj ulici broj 30. Više o samom događaju možete pogledati OVDE.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Džilenhol i Espinoza ponovo sarađuju, ovoga puta na filmu “The Anarchists vs ISIS”

Ostvarenje “Life” koje se trenutno nalazi na svetskim top listama najgledanijih filmova, prvi je zajednički projekat reditelja Daniela Espinoze i glumca Džejka Džilenhola.

Očigledno zadovoljni prethodnim projektom i saradnjom, njih dvojica već su dogovorili novi zajednički nastup.

U pripremi se nalazi ostvarenje “The Anarchists vs ISIS”, priča o grupi američkih dobrovoljaca i otpadnika koji se bore na strani kurdske milicije, u borbi protic ISIS-a u Siriji. Oni uspevaju da uspostave i samostalnu organizaciju usred anarhije rata.

Kada će snimanje početi nije još poznato, ali se uskoro očekuju još neka nova imena koja će se pridružiti Džilenholu u ovom ratnom filmu.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
После 10 година Кира Најтли поново Елизабет Свон

Нови трејлер за филм „Пирати са Кариба: Салазарова освета“ открива лицe које је радо виђено у популарном филмском серијалу – међу морске пљачкаше вратила се Елизабет Свон, коју глуми Кира Најтли.

Елизабет Свон се последњи пут појавила у франшизи Пирати са Кариба пре једне деценије – 2007. године, у наставку На крају света.

У петом делу популарног филмског серијала, који носи назив Салазарова освета, Џони Деп биће Џек Спероу, Орландо Блум ће репризирати улогу Вила Тарнера, Џефри Раш ће тумачити улогу Хектора Барбосе, док ће Хавијер Бардем оживети Арманда Салазара.

У поход на светске биоскопе филм креће 26. маја, а у овој авантури капетан Џек Спероу бориће се против злогласног капетана Салазара, који је након изласка из Бермудског троугла одлучио да побије све гусаре.

Досадашња четири филма – Проклетство црног бисера, Тајна шкриње, На крају света и На чуднијим плимама – зарадила су укупно 3,7 милијарди долара, што серијал чини једним од најуспешнијих у историји кинематографије.

https://www.youtube.com/watch?v=f6B7jIHIBaY
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Стиже најгледанији руски филм, са причом и ефектима бољим од холивудских!

Научнофантастична три-де драма режисера Фјодора Бондарчука „Сила привлачности“, стиже 27. априла у биоскопе широм Србије. Уз зараду од скоро 20 милиона долара само у Русији, филм је невероватним специјалним ефектима и иновативном причом за тај жанр одушевио светску публику и критику, доказавши да се филмови холивудског квалитета могу снимати и у Европи.

Британски дневни лист Дејли мејл окарактерисао је Силу привлачности као „руски Дан независности“.

„Ако ова руска ванземаљска инвазија успе да освоји свет, сасвим је сигурно да ће покренути нову еру руских научнофантастичних блокбастера“, оценио је филмски критичар Индипендента, истичући да је занимљиво видети да се свемирски бродови у филмовима не руше само у Лос Анђелесу, Њујорку и Вашингтону.

Француски Фигаро поручује да није реч о обичном научнофантастичном филму већ је посреди лекција о хуманости и толеранцији: „Поруке овог филма морају се тражити између редова, ван граница држава и континената. У причу о првом контакту људи и ванземаљаца вешто су уткани наши страхови од непознатог. А већина их потиче са ове планете. Било да је реч о мигрантима, људима различите боје коже, сексуалне оријентације или вероисповести. Толеранција је најважнија лекција Силе привлачности“.

Сила привлачности је класична социолошка драма, чији је главни циљ истраживање понашања људи у контакту са непознатим. Пројекат је инспирисан немирима у руском градићу Бирјуљово из 2013, када је за убиство 25-годишњег младића оптужен избеглица из Централне Азије, што је узроковало масовна окупљања незадовољних грађана и хапшење више од 1.200 миграната у тој области, поручио је режисер Фјодор Бондарчук.

Човечанство одувек машта о контакту са ванземаљском цивилизацијом и путовањима на друге планете. Прилика за то коначно нам је пружена. Хекон је представник ванземаљаца. Биолошки је веома сличан људима, али по способностима далеко напреднији. На путу ка Земљи, где се запутио у истраживачку мисију, његов брод оштећен је метеорском кишом.

Од предмета истраживања, наша планета постала му је једина сигурна лука. Међутим, руско ваздухопловство је помешало летелицу са метеором, па Хекону уместо помоћи шаље балистичке ракете. Стамбене четврти су разорене, а људске жртве несагледиве.

Ко су посетиоци из свемира који су са собом донели толико страдање? Пријатељи или непријатељи? Радозналост и страх, две људске особине којима дугујемо све добре и лоше стране човечанства и цивилизације, још једном ступају на снагу.

Из прве се рађа симпатија између Хекона и Јулије, ћерке пуковника Валентина Лебедева. Са друге стране, Јулијин бивши дечко, главни негативац, повешће грађане Москве у бесмислену борбу против онога ко је крив за све. Јер му никада није ни пружена прилика да се брани.

Сила привлачности на крају поставља питање – да ли је могуће да странац с друге планете има више поверења у људе него што га они имају сами у себе?

https://www.youtube.com/watch?v=JvkxsSPlXp4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 235 236 238 239 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.