2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 13:50:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Filip Krajinović  (Pročitano 36704 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Predstavljamo vam novu nadu srpskog tenisa - Filipa Krajinovića

Gemax-ov čelindžer poznat je po tome što su neka od velikih imena svetskog tenisa osvojila svoje prve ATP poene i počela proboj ka vrhu upravo na terenima velelepnog beogradskog kluba na Dedinju, među kojima su Rafael Nadal, Novak Đoković, Mario Ančić, bivši prvi juniori sveta: Rišar Gaske, Janko Tipsarević, Žil Muler... Nove mlade nade, igrači koji pretenduju da se jednog dana nađu u društvu velikana belog sporta nastavljaju tradiciju, dolaze na Gemax po bodove, nova iskustva i pobede.

Beogradska publika će po prvi put, na sedmom Gemax-ovom čelindžeru, moći da vidi na delu i upozna jednog od najvećih teniskih potencijala današnjice, dečaka koji iako ima samo 16 godina, već je duboko zagazio u vode profesionalaca i najavio blistavu budućnost – Filipa Krajinovića.

- Veoma se radujem učešću na Gemax-ovom čelindžeru gde ću igrati pred roditeljima, porodicom, prijateljima, domaćom publikom i zahvaljujem se na dobijenoj “vajld kard” gospodinu Đorđu Antelju i Aleksandru Boliću. Nadam se da ću uspešno odigrati ovaj turnir na kome je u prošlosti učestvovalo puno velikih imena svetskog tenisa i da ću pružiti sjajnu igru. Već po dolasku odradio sam prvi trening, podloga je izuzetno brza. Spreman sam i nadam se pobedi – zaključio je Krajinović, koji je na Gemax stigao sa trenerom Pablom Majorgom koji ga inače prati na turnirima.

Sezonu 2009. Krajinović je započeo čelindžer turnirima u Južnoj Americi.

- Odigrao sam tri čelindžera, prvi izgubio u kvalifikacijama, drugi u prvom kolu, dok sam za treći imao “vajld kard” i stigao do četvrtfinala. Relativno sam zadovoljan igrom i rezultatima, nisam imao sreće jer sam na prva dva turnira za protivnike imao jake igrače, ali istakao bih duel sa Marijanom Puertom, bivšim finalistom Rolan Garosa. Igrali smo na šljaci, na kojoj je on specijalista, super sam se osećao na terenu, zabeležio ubedljivu pobedu i to je jedan od boljih mečeva u mojoj karijeri. Nakon Gemax-a, gde su mi želje i ambicije po pitanju igre i rezultata velike, učestvovaću na čelindžeru u Nemačkoj (Wolfsburg, 35.000$+H), zatim čelindžer u Milanu (125.000+H) za koji sam dobio “vajld kard”, a možda učestvujem i na Davis Cup meču Srbija – Španija. Uvek mi je bila čast da budem deo reprezentacije i hvala svima što su me zvali. To je šansa da budem sa velikim igračima i takvo iskustvo ne treba propustiti – kaže Krajinović, koji je trenutno na 528. mestu ATP liste i šesti junior sveta.

Filip je rođen je 27. februara 1992. godine u Somboru. Tenisom je počeo da se bavi kada je imao četiri godine. Prvi turnir odigrao je u Novom Sadu sa osam godina i kući se vratio sa pobedničkim peharom. Do naslova prvaka države stizao je u konkurencijama do 10, 12 i 14 godina, posle čega je prestao da igra naše turnire. U konkurenciji 1991/92 na ETA turnirima je neporažen, ima izgubljena samo dva seta. Na ITF turnirima (do 18 godina) prvi put se pojavio 2007. godine i odmah na startu, od četiri odigrana turnira, tri je završio na pobedničkom postolju, dok je na poslednjem stigao do finala.

U 2008. godini Krajinović je briljirao na ITF, ali i na profesionalnoj sceni. Stigao je do polufinala juniorskih gren slem takmičenja – Vimbldona i US Open-a, osvojio Astrid Bowl u Belgiji i igrao finale Banana Bowl-a u Brazilu. Stigao je do pozicije 14. na ITF listi do 18 godina. U profesionalnoj konkurenciji, kao kvalifikant dospeo je do polufinala čelindžera u Knoksvilu (nagradni fond 50.000 dolara) i odigrao je dva četvrtfinala na fjučers turnirima u Srbiji. Član je Akademije Nika Bolitijerija na Floridi, gde je imao je priliku da trenira sa svojim idolom Rodžerom Federerom, kao i jednom od najvećih legendi belog sporta, Pitom Samprasom. Trenerski tim Filipa čine: Gabriel Sančez, Red Aimei, Nik Bolitijeri i Pablo Majorga koji sa njim putuje na turnire.

- U 2009. pre svega želim da budem zdrav, fizički spreman za sve napore koji me očekuju i da me zaobiđu povrede. Uveren sam da će, ukoliko mi se ove želje ostvare, stići i željeni rezultati. Imam sjajan tim sa kojim radim na Akademiji Nika Bolitijerija, svi brinu o meni i daju sve od sebe da me pripreme za život profesionalnog tenisera, što je moj cilj i moj san. Želim da igram vrhunski tenis i postižem izvanredne rezultate, a do tada još mnogo toga moram da naučim i poboljšam sve segmente igre. Plan je da u ovoj sezoni odigram što više čelindžera i kvalifikacije za neka ATP takmičenja – zaključio je Krajinović.

Izvor: www.filip-krajinovic.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Poraz Krajinovića na startu

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u prvom kolu MTS opena 2009 od Čeha Lukaša Rosola sa 2:1 (6:3, 6:7, 6:1).

Duel Krajinovića i Rosola trajao je dva sata. Protivnik Čeha u narednoj rundi biće Nemac Benedikt Dorš koji je u prvoj rundi savladao Iliju Bozoljca u dva taj breka. Srbija je tako na čelendžeru, koji se igra na terenima Gemaksa, ostala sa tri predstavnika u singlu.

Viktor Troicki i Janko Tipsarević već su obezbedili plasman u narednu rundu, dok će Nenad Zimonjić svoj duel prvog kola igrati u sredu protiv Rumuna Adrijana Krusijata.

Čelendžer MTS open 2009 igra se za nagradni fond od 106 i po hiljada evra, a pobedniku će pripasti 15 hiljada i 300.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Wave II
Krajinović doneo sunce u Benidorm

Teniska reprezentacija Srbije vratila se uobičajenom ritmu rada pošto su se popravili vremenski uslovi u Benidormu. Sunčano vreme je sa sobom doneo najmlađi član ekipe, 17-godišnji Filip Krajinović.

"Izuzetno smo zadovoljni, jer su se popravile vremenske prilike. Sa suncem dolazi i bolje radno raspoloženje. U sredu ćemo trenirati svi punim intenzitetom na dva terena i očekujem da se igrači polako prilagode podlozi za meč. U četvrtak nas očekuje žreb i videćemo ko će od naših igrača da probije led", rekao je selektor Bogdan Obradović.

Opširnije o pripremama reprezentacije Srbije pročitajte na našoj stranici posvećenoj Dejvis kupu.

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
« Poslednja izmena: 08. Mar 2009, 12:43:36 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Wave II
Saradnja Krajinovića i Gilberta

Srpski teniser Filip Krajinović imaće priliku da radi sa poznatim trenerom Bredom Gilbertom na akademiji Nika Bolitijerija.

Naime, u utorak je objavljeno da se Golbert dogovorio sa Nikom Bolitijerijem da u njegovoj akademiji na Floridi radi kao gostujući trener, a mladi Somborac baš u toj akademiji radi na poboljšanju igre već dve godine.

"Filipov glavni trener ostaće Nik Bolitijeri, ali kada Bred dođe u akademiju i on će biti angažovan u radu sa njim", rekao je Krajinovićev menadžer Olivije van Lindonk

U svetu tenisa smatra se da je Amerikanac verovatno najveći strateški genije, zato što njegov akcenat nije na tehnici ili fizičkoj pripremljenosti, već na učenju kako se osvajaju poeni, pogotovo u važnim trenutima i velikim mečevima.

Gilbert je 1990. godine bio četvrti igrač pšlanete iako su svi smatrali da nema tehniku ni igru za takav rejting.

Trenersku karijeru Gilbert je izgradio saradnjom sa Andre Agasijem. Preuzeo ga je 1994. kada je Agasi bio u velikoj krizi, i kada je na ATP listi bio između 30. i 40. mesta. Samo pola godine kasnije Andre je osvojio U.S. Open, a nakon toga je i postao prvi teniser još od Roda Lejvera koji je uspeo da osvoji sva četiri gren slema.

Nakon Agasija Gilbert je radio i sa Ropdikom koga je doveo do prvog mesta ATP liste. Njegov poslednji učenik bio je Endi Mari, ali ta saradnja je brzo prekinuta.

"Kada je u pitanju priprema za meč, niko nije bolji od Gilberta", rekao je zadovoljno Nik Bolitijeri.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Filip Krajinovic VS Rosol Lukas Gemax Open 2009

Beograd 17 02 2009

Filip Krajinovic VS Rosol Lukas - 2 Deo

Filip Krajinovic VS Rosol Lukas - 3 Deo

Izvor: www.filip-krajinovic.com
« Poslednja izmena: 13. Mar 2009, 20:58:05 od Sandra85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Wave II
Filip Krajinović bez glavnog žreba

Srpski teniser Filip Krajinović nije se plasirao u glavni žreb turnira u Hjustonu, pošto je u poslednjoj rundi kvalifikacija izgubio od Majkla Rasela 6:1, 6:2.

Amerikanac, trenutno 219. teniser na ATP listi, pobedio je 17-godišnjeg Somborca za 69 minuta igre. Krajinović je na 518. poziciji na ATP lestvici, a u prva dva kola kvalifikacija pobedio je Rusa Sitaka i Amerikanca Kevina Kima.

Krajinović ove sezone nema naročito dobre rezultate, jedino je na ’fjučersu’ u Bukaramangi (35.000 dolara, Kolumbija) stigao do četvrtfinala, ali je izgubio od Gžegoža Panfila iz Poljske.

Prvi nosilac na turniru u Hjustonu (zelena šljaka, 500.000 dolara) je Amerikanac Džejms Blejk, koji je prošle godine u finalu izgubio od Marsela Granoljers-Pujola. Španac, branilac titule, ove godine je postavljen za šestog nosioca, a među favoritima su i Mardi Fiš, Jirgen Melcer, Žeremi Šardi i Sem Kveri.

’Specijalne pozivnice’ za učešće dobili su Nemac Tomi Has i Amerikanci Džon Ajzner i Tejlor Dent.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Wave II
Izgubi' na Srbija Open-u... 0:6, 6:2, 2:6...
Pristojno izdanje za jednog sedamnaestogodisnjaka, pogotowo u drugom setu...
Po meni je u mec usao prewise nerwozno, inace bi werowatno pruzio jos bolje izdanje...
Ocekujem dosta od njega u buducnosti...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Wave II
Krajinović: "Žao mi je zbog poraza"

Mladi srpski teniser Filip Krajinović rekao je da mu je veoma žao što je poražen u prvom kolu Otvorenog prvenstva Srbije.

To je bio njegov prvi nastup na ATP turnirima. Krajinović, rođen 1992. godine, poražen je od Španca Marsela Granoljersa sa 2:1 (6:0, 2:6, 6:2).

"Žao mi je što nisam prošao prvo kolo na svom prvom učešću na ATP turniru. U prvom setu sam bio previše nervozan, Španac me je poremetio čestim 'drop šotovima', na koje nisam imao pravi odgovor", rekao je Krajinović na konferenciji za novinare.

"U nastavku sam pronašao pravi ritam i to je rezultiralo osvajanjem drugog seta. Nisam imao snage u trećem setu. Granoljers je spreman i na kraju je zasluženo pobedio", dodao je mladi srpski teniser, koji se nalazi na 514. mestu ATP liste.

Španac Granoljers će u drugom kolu igrati sa pobednikom duela Troickog, petog nosioca "Serbia Open" turnira, i 61. tenisera sveta, Sema Kvirija iz SAD.

Nagradni fond turnira u Beogradu je 450.000 evra, a prvi nosilac je treći teniser sveta Novak Đoković čija je porodica organizovala turnir.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Uspeh Krajinovića u San Sebastijanu

Mladi teniser iz Srbije Filip Krajinović priredio je veliko iznenađenje na turniru u San Sebastijanu.

Krajinović je u drugom kolu savladao Rubena Ramirez Idalgoa iz Španije, prvog nosioca na turniru, rezultatom 6:1, 7:5 i plasirao se u četvrtfinale. U četvrtfinalu je danas savladao Davida Marera rezultatom 0:6, 6:1, 6:3 i plasirao se u polufinale gde ce sutra odmeriti snage sa Olivierom Patiencom.

Ruben Ramirez Idalgo je na ATP listi na 104. mestu, Marero je 209, Olivier Patience je 175, a Filip Krajinović je u San Sebastijan stigao kao 391. teniser sveta.

Na turniru koji se na šljaci igra za nagradni fond od 30.000 evra učestvovao je i Boris Pašanski. Njega je u drugom kolu savladao Tiemo De Baker iz Holandije, šesti nosilac, rezultatom 6:4, 6:4.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 13:50:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.