2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 04:49:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Filip Krajinović  (Pročitano 36833 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Filip na treningu.

[Edit by Enis - Mafija: Slika smanjena i postavljena kao attacment]

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

f_FilipKrajinm_bbf41de.jpg
(167.16 KB, 2000x1239)
« Poslednja izmena: 12. Dec 2008, 21:09:08 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Jel ovo Karlovic pored?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Wave II
Jel ovo Karlovic pored?
Moguce... I meni lici na Karlovica... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy S
Jeste Karlovic ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Krajinović želi na 'Noletov turnir'

Jedan od najperspektivnijih tenisera sveta 16-godišnji Filip Krajinović izjavio je da se nada da će učestvovati na ATP turniru u Beogradu.

Krajinović je u debitantskoj sezoni na juniorskim Gren slemovima odigrao dva polufinala, i već je preskočio dve trećine ATP liste. Filip u ponedeljak dolazi u Srbiju gde će zajedno sa najboljim igračima u ostalim starosnim kategorijama primiti priznanje TSS-a kao najbolji junior Srbije.

"Nadam se da ću biti na ATP turniru u Beogradu. Nadam se da ću na prethodnim turnirima igrati dobro, pa ću moći da igram i na tom", kaže mladi Somborac.

Beogradska publika će u svakom slučaju u 2009. imatu priliku da uživo pogleda momka koga porede sa legendarnim Rodžerom Federerom. Krajinović će sigurno dobiti 'vajldkard' za Gemaksov 'čelendžer'.

"To je veoma važan turnir za mene. Jedva čekam igranje u Srbiji, pred mojom porodicom i prijateljima. Nadam se da ću uspešno odigrati turnir i prikazati dobar tenis. Veoma sam zahvalan za 'vejdkard' za takmičenje na kojem je toliko velikih igrača učestvovalo u prošlosti."

Krajinović je jedan od retkih igrača koji su imali prilike da treniraju i sa Samprasom i sa Federerom.

"Bilo je to sjajno iskustvo, moj menadžer mi je pomogao da dođem u situaciju da treniram sa Samprasom i Federerom. Veoma sam srećan zbog toga, jer mi je pomoglo da shvatim koliko mnogo još moram da učim da bih postao vrhunski igrač. Obojica su mi dali sjajne savete kako da postanem odličan profesionalac na ATP turu", kaže Krajinović.

Krajinović trenira u legendarnoj akademiji Nika Bolitijerija koji je za mladog Srbina izjavio da je kao Agasi, samo sa volejom. Bolitijeri je ovog leta proslavio svojevrstan jubilej – Jelena Janković je deseti broj jeda iz njegove akademije.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Obradović: Filipe, dođi u reprezentaciju

Selektor srpskog Dejvis kup tima Bogdan Obradović nezadovoljan je najavom mladog Filipa Krajinovića, da početkom marta neće moći da dođe na pripreme reprezentacije za meč sa Španijom.

Talentovani Somborac, čije je prebivalište već godinama na Floridi, istakao je da mu prioritet predstavljaju uspon na ATP listi i "kaljenje" na profesionalnim turnirima.

"Nije lako odazvati se reprezentaciji usred sezone, ali nije bilo lako ni Đokoviću i Zimonjiću, pa su ipak igrali. Iskoristiću Filipov boravak u zemlji da mu uputim zvaničan poziv, pa neka on sa svojim menadžmentom odluči šta će da uradi", izjavio je Obradović za "Sportski žurnal".

Dakle, nema dileme da je Krajinović, uz Đokovića, Tipsarevića i Troickog član srpskog kvarteta za budućnost, s obzirom na to da se Zimonjićeva karijera ipak bliži kraju.

"Pozvaću Filipa jer on to talentom i kvalitetom zaslužuje, a ostalo je na njemu. Igranje u nacionalnom timu je pre svega čast i za to uvek mora da se ostavi slobodno mesto u kalendaru", dodao je selektor.

Krajinović od 6. do 8. marta verovatno ne bi dobio šansu da n Benidormu igra meč u tri seta sa Nadalom, Verdaskom ili nekim trećim španskim majstorom, ali bi samim prisustvom u ekipi i treninzima sa iskusnijim igračima mogao da se dobro pripremi za ono što mu sledi u dogledno vreme.

Izvor: (MONDO)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 1100
Kako me nervira balavac jedan nudi mu se da igra za repku,a njemu vazniji americki dolari...

Nema nista od takvih "rodoljuba"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Krajinović: Doha preča od reprezentacije Ponedeljak, 22. decembar 2008. 21:47     

Filip Krajinović, iako će punoletstvo proslaviti tek 27. februara 2009, već ima status zvezde u Srbiji.

Mladi teniser, rodom iz Sombora, već duže vreme živi na Floridi gde je član Akademije Nika Bolitijerija, a u Beograd je došao kako bi primio nagradu Teniskog saveza Srbije za najboljeg igrača u kategoriji do 18 godina.

Po završetku ceremonije dodele nagrada u Kristalnoj sali hotela "Hajat" novinari su nagnuli na Krajinovića.

Naravno, prvo pitanje upućeno srpskoj teniskoj nadi je bilo da li će biti član Dejvis kup reprezentacije, što selektor Bogdan Obradović žarko priželjkuje.

"Menadžer mi je rekao da bi mi bilo bolje da učestvujem u kvalifikacijama za turnir u Dohi nego da budem sa reprezentacijom. Mada, to još nije konačna odluka", nije bio decidiran Krajinović, ali je šanse da se pridruži Đokoviću i ostalima koji će se pripremati za Dejvis kup meč sa Špancima sveo na minimum.

Krajinović je 14. igrač na ITF listi u konkurenciji do 18 godina. Ove godine je dva puta stizao do polufinala juniorskih gren slemova, a igrao je i u polufinalu jednog seniroskog čelendžera.

NA ATP listi je 588, a o njegovom razvoju se već sad brine veliki tim ljudi.

"Posle postignutih rezultata nisam se uobrazio. Ni ne znam šta ljudi u Srbiji misle o meni, jer ovde dolazim samo dva puta godišnje".

Srbija je svetska teniska sila i nema potreba da brine za budućnost.

"Volim sve naše tenisere... Novaku svaka čast za sve što je učinio u ovoj godini. Sa Jelenom sam nedavno proveo dosta vremena na Floridi".

Krajinović je iz teniske porodice. Tim sportom su se bavili svi osim majke. Pored tenisa, Filip mora da vodi računa i o obrazovanju.

"Do sada sam samo učio jezik, a od juna ću i krenuti u školu".

Imao je priliku da trenira sa velikanima kakvi su Rodžer Federer i Pit Sampras i to smatra dragocenim iskustvom, a najavio je da će u Beograd doći na Gemaksov turnir.

Pored Krajinovića, TSS je nagradio i druge talentovane tenisere.

U istoj kategoriji, ali u ženskoj konkurenciji priznanje je dobila Bojana Jovanovski, inače deveta na ITF listi.

Najbolji igrači do 16 godina su Aleksandra Krunić i Danilo Petrović, dok su Tamara Čurović, Natalija Kostić i Miki Janković nagrađeni za dostignuća u kategoriji do 14 godina.

Nikola Milojević je najviše napredovao u 2008, a najmlađi laureati su 12-godišnji Dejana Radenović i Petar Čonkić.

Srbija je, uz Veliku Britaniju i Francusku, jedina imala pet selekcija u finalima velikih takmičenja.

Posebna priznanja TSS dobili su šestoplasirani sa Letnjeg EP, muška ekipa do 18 godina (Krajinović, Vučić, Đoković, Tasić), ženski tim do 16 godina (Erić, Krunić, Jakšić) za osvojeno četvrto mesto u Evropi i sedmo na SP, i najbolje teniserke Srbije do 14 godina (Čurović, Kostić, Radojković), petoplasirane na SP.
« Poslednja izmena: 22. Dec 2008, 22:58:37 od igor delija sever »
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Nisam se uobrazio

Priznajem, spopadaju me devojke, ali mnogo više sam koncentrisan na tenis jer imam još mnogo da učim

Najbolji srpski teniser do 18 godina Filip Krajinović tvrdi da se nije uobrazio iako u domovini već ima status zvezdice, a na Akademiji Nika Bolitijerija je imao priliku da trenira sa Pitom Samprasom i Rodžerom Federerom. Mladi Somborac, koji će 27. februara napuniti tek 17 godina, priznaje da nije mamin sin, ali je zato vrlo tražen među devojčicama. Mnoge od njih biće vrlo srećne što će ga uživo gledati na predstojećem Gemaks openu, a potom i na Srbija openu.

Kakvi su vam planovi za 2009. godinu?
- Najvažnije je da sam zdrav i da nemam nikakvih povreda. Ne planiram da nastupam na juniorskim turnirima, možda samo na grend slemovima, već hoću da se u potpunosti fokusiram na profesionalna takmičenja. Treba da radim na kondiciji. Moram još da ojačam, pošto se suviše slabo osećam. Nadam se da ću to popraviti - kaže Filip Krajinović, trenutno 588. teniser na ATP listi i 14. u konkurenciji igrača do 18 godina.

Nisu pomogli ni sklekovi koje ste radili kada ste trenirali sa Pitom Samprasom?
- Ja sam ih uradio manje! Igrali smo do 11 i ko izgubi, radi sklekove, i on je uradio 80, a ja 20.

Kakav savet vam je dao najuspešniji teniser svih vremena?
- Rekao mi je da samo radim, radim, radim i da će sve ostalo doći, jer talenat imam. Prijatan je, malo se zeza, i to mi se sviđa. Ali nisam baš naučio neki novi trik od njega.

Da li ima planova za nove sparinge sa najboljim teniserima?
- Nadam se da će ih biti. Ako me pozovu, verovatno ću ići. Bilo je to veliko iskustvo. Često treniram sa Ivom Karlovićem i Tomijem Hasom, sa njima dvojicom najviše i razgovaram od tih igrača iz vrha. I sa Nikol Vaidišovom se viđam i povremeno treniramo, ali još nismo otišli na dogovoreni ručak.

Koliko vam prija to što vas je čak i slavni teniski učitelj Nik Bolitijeri uporedio sa Andreom Agasijem, bivšim brojem jedan?
- Naravno da to lepo zvuči. Ali moram još mnogo, mnogo da radim da bih se dokazao i uradim ono što je Agasi uradio.

Da li ste se malo uobrazili?
- Pa sad... Nisam često u Srbiji. Dođem dva puta godišnje, tako da ne znam šta ljudi ovde misle o meni.

A devojčice?
- A, pa ne bih o tome...

Što? Zbog vaše devojke teniserke?
- Malo me napadaju devojčice, ali dobro...

Kako ste podneli odvojenost od porodice?
- Normalno da je i meni nedostajala porodica. Otišao sam mlad tamo. Engleski jezik sam znao nešto malo. Zbog toga nisam mogao da ove godine idem u školu, ali trebalo bi od juna da krenem. Sada ga govorim znatno bolje i moći ću da pratim nastavu, mada još uvek pravim gramatičke greške.

Da li ste bili mamin sin pre nego što ste otišli na Floridu?
- Nisam. Stariji brat je mamin sin. Inače, svi u porodici su trenirali tenis, osim mame. Ona kuva.

Videćemo se ponovo u Beogradu u februaru, zar ne?
- Da. Dobio sam vajld kard za turnir na Gemaksu, na čemu sam veoma zahvalan organizatorima. Nadam se da ću se dobro pokazati.

Znate li da su tu karijeru počeli Rafael Nadal, Rišar Gaske, Mario Ančić...?
- Svakako da će mi mnogo značiti učešće na tom turniru. Ali treba da se koncentrišem na tenis, publika i ostalo moraju da mi izađu iz glave.

DOHA PRE DEJVIS KUPA

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović računao je na Filipa Krajinovića kao sparing igrača za meč sa Španijom, ali sva je prilika da se mladi Somborac neće priključiti Novaku Đokoviću, Janku Tipsareviću, Viktoru Troickom i Nenadu Zimonjiću. Baš kao i za susret sa Slovacima, menadžeri Krajinoviću sugerišu da umesto treniranja sa nacionalni timom igra turnir.
- Treba da igram ATP turnir u Dohi jer sam dobio pozivnicu za kvalifikacije. Menadžer mi je rekao da je to najpametnije, ali nadam se da ću biti i u Španiji. Odluka još nije konačna - izjavio je Filip Krajinović, štićenik čuvene menadžerske agencije IMG.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Nova pobeda Krajinovića u Kolumbiji

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale čelendžera u Bukaramanji (Kolumbija) pobedom nad Argentincem Marijanom Puertom – 6:4, 7:5.

Nakon trijumfa nad šestim nosiocem ovog turnira i nekadašnjim finalistom Rolan Garosa, Krajinović će se u borbi za polufinale sastati sa Poljakom Gžegoržom Panfilom koji je savladao domaćeg tenisera Mihaela Kvintera u tri seta (4:6, 6:4, 7:6).

Na poslednjoj objavljenoj listi 16-godišnji Krajnović je bio 595. teniser sveta sa 78 bodova, a sa ovim uspehom napredovaće oko 40 mesta. Ukoliko savlada i Poljaka Krajinović će dobiti još 14 ATP poena.

Turnir u Kolumbiji igra se za nagradni fond od 35 hiljada dolara, a pobedniku će pripasti pet hiljada.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Tu je stao, ali dobar posao odradjuje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 04:49:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.