Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Fijat“ će zaposliti 2.000 radnika do marta  (Pročitano 9786 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Буква Smile

Што бре лажеш шапане лажовски? Ко се бунио за вишак рада? Бунио се независтан синдикат јер се ради а не плаћа се. Је л то довољно концизно за твоју геј главицу, купуса?

Иначе, ЗЗО је програм заставиних радника где је пар индивидуа покупило невладине паре за програм и десети део употребило ради одржавања курсева и увод људи у послове по којима се обучавају. Ај слинави објасни систем Застава запошљавање и образовање? Ко ту добија?

Smile
mene sada mrzi da trazim ovde, ali ta prica je kasnije smisljena verovatno je neko rekao "ljudi nemojte bas da pricate da vam se ne radi", ali svakako je tih dana to bila glavna vest u medijima i mi koji nemamo pamcenje kao muve se secamo toga kada su se zalili po novinama da eto mora da se radi, da ne sme da se zapali cigareta i slicno tome.

i nemoj da lazes da se ne placa, dobijali su platu, normalno sve. to sto oni 8-casovni rad smatraju viskom, njihov je problem, kako rade drugi tako i oni, nego su navikli da drzava placa njihov nerad! godinama nisu nista radili a sve su dobijali od drzave, sto se tada nisu bunili zbog manjka rada!?

e sada oko tog programa za zaposljavanje i edukaciju, slazem se da se tu novac trosio svakako samo ne onako kako je trebalo, ali naravno ja necu reci da to ne treba upotrebiti na pravi nacin, to je potrebno

i pored svega ja ne mislim da su ti radnici glupi ljudi, nego su ziveli u jednom nerealnom sistemu i prosto drzava bi trebala da im kroz edukaciju pomogne

retko kada vredjam nekoga i kada to uradim taj neko to mora da zasluzi.... jednostavno kada me neko laze u lice i pri tome prica gluposti ne mogu da izbegnem takav vid obracanja.

a i lako pronalazis izgovore  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Frizider
Citat
i pored svega ja ne mislim da su ti radnici glupi ljudi, nego su ziveli u jednom nerealnom sistemu i prosto drzava bi trebala da im kroz edukaciju pomogne

Је л имаш ти родитеље? Њима не треба едукација опаучени већ посао. Разумеш, посао који су радили годинама који знају да раде ............ који ће курац машинбравару обука у ворду за даљи посао?! То је ЗЗО...

Citat
i nemoj da lazes da se ne placa, dobijali su platu, normalno sve. to sto oni 8-casovni rad smatraju viskom, njihov je problem, kako rade drugi tako i oni, nego su navikli da drzava placa njihov nerad! godinama nisu nista radili a sve su dobijali od drzave, sto se tada nisu bunili zbog manjka rada!?

Не лажи. Плата није примана у више сектора месецима, радила је наменска, оружје и камиони. Остало рупчага. Везе немаш о чему причаш. Који део фабрике је штрајковао?
« Poslednja izmena: 08. Avg 2010, 02:07:56 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Citat
е л имаш ти родитеље? Њима не треба едукација опаучени већ посао. Разумеш, посао који су радили годинама који знају да раде ............ који ће курац машинбравару обука у ворду за даљи посао?! То је ЗЗО...

za tog radnika postoje tri opcije: da nastavi da radi u nekoj firmi kao masinbravar, da pocne privatno da radi isti posao ili da nauci da kuca u wordu. e sada oni koji smisljaju nesto cetvrto nemaju veze sa realnoscu.

Citat
Не лажи. Плата није примана у више сектора месецима, радила је наменска, оружје и камиони. Остало рупчага. Везе немаш о чему причаш. Који део фабрике је штрајковао?

o kom periodu pricas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Frizider
Citat
za tog radnika postoje tri opcije: da nastavi da radi u nekoj firmi kao masinbravar, da pocne privatno da radi isti posao ili da nauci da kuca u wordu. e sada oni koji smisljaju nesto cetvrto nemaju veze sa realnoscu.

Шта добија куцањем у ворду?

Citat
o kom periodu pricas?

О периоду кад су вас уништили од батина на паради. Знаш ваљда о чему си сам почео да говориш? Ја да ти помогнем да сабереш своје мисли и на који период се односе?

Уосталом ако си упознат са ситуацијом знаш кад и како, не желим да ти дам материјала за гуглање које обилато користиш као допуну сопственог експертског мозга  Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2010, 02:30:01 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Citat
prvo ja sam vodio firmu, malu firmu, ali radio sam to i islo je dobro pa smo posle otisli u stecaj, ali sada krecem opet

шта...опет ћеш у стечај? Smile Smile Smile

ти водио фирму... Smile  ти не можеш да чуваш нацртане овце а не да водиш факинг фирму Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Citat
Шта добија куцањем у ворду?

pa nemoj to mene da pitas, ako mu neko kaze - sutra ces dobiti platu od 1000 eura ali da kucas u wordu, to je jedna stvar, ali ja mislim da tim kucanjem u wordu dobija samo onaj ko ga edukuje!

jos gori slucaj je skolovanja kadrova u tehnickim skolama za zanimanja koja vise nece biti toliko potrebna o tome je pricala srbijanka turajlic

Citat
О периоду кад су вас уништили од батина на паради. Знаш ваљда о чему си сам почео да говориш? Ја да ти помогнем да сабереш своје мисли и на који период се односе?

Уосталом ако си упознат са ситуацијом знаш кад и како, не желим да ти дам материјала за гуглање које обилато користиш као допуну сопственог експертског мозга  Smile

hahaha  Smile

oni su non stop primali dotacije od drzave i subvencija je bilo uvek! cak i za vreme milosevica, odnosno tada pogotovo!

a sto se tice parade, vidimo se na sledecoj, dolazim u fiatu na nju!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Citat
o tome je pricala srbijanka turajlic

та још жива? Smile
ја сам мислио да се она одавно упокојила Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Frizider
Добро маслина је л си толико јадан да се шалташ на моје чињенице у сред дискусије које се супростављају твојим до пре 15 минута? Је л могуће да мислиш да те нико не изваљује колики си болид и колико везе немаш са животом? Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2010, 03:04:04 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Добро маслина је л си толико јадан да се шалташ на моје чињенице у сред дискусије које се супростављају твојим до пре 15 минута? Је л могуће да мислиш да те нико не изваљује колики си болид и колико везе немаш са животом? Smile

vanyo ti da imas pamcenje malo duze od puza, bilo bi ti jasno o cemu smo do malopre raspravljali, a ne da kada nemas argumente pocnes sa svojim kucnim recnikom. tvrdio si da nema subvencija i da se niko nije bunio zbog rada, a kada si tu propao onda si poceo mene da ubedjujes kako su edukacije lose, kao da ja to ne znam, pa sam potvrdio a onda to uzimas kao vrhunski argument da se ja saltam prema onome sto pises

da nije tuzno bilo bi smesno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Frizider
Да ипак је тужно, што ја са полумозгашем покушавам да разговарам Smile

Какве субвенције, објасни? Како је функционисао програм отпуста вишка радника из Заставе? На којим принципима и могућим решењима се води систем груписања радника око Завода за запошљавање?

Ти поставим једно по једно? Страх ме да ти не експлодира мозак  Smile

Ајмо клићо гуглај! Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2010, 03:15:16 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.