Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 13:11:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FHP podneo prijavu protiv MUP-a  (Pročitano 20163 puta)
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Siemens c 75
Pravi se malo ravnoteže zarad priče o vađenju organa. Nego mene zanima kakav bi odgovor dale gospođe Biserko i Kandić na činjenicu da je pod vlašću "genocidnih" Srba broj Albanaca na KiM skočio 4,5( četiri i po) puta za 80 godina. Verujem da je to nezabeležen primer u istoriji čovečanstva da se jedna nacionalna manjina toliko uveća pod vlašću druge većine, i to genocidne kako tvrde naše poslenice "humanitarnog" nevladinog korpusa. Izvesno je, međutim, da ovaj podatak govori o velikom srpskom kosmpolitizmu, a Boga mi i o neviđenoj srpskoj gluposti da nacionalnim manjinama stvara bolje uslove za razvoj nego svojoj sopstvenoj naciji.

Bar smo se u nečemu u potpunosti složili. Odličan post  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230
Pravi se malo ravnoteže zarad priče o vađenju organa. Nego mene zanima kakav bi odgovor dale gospođe Biserko i Kandić na činjenicu da je pod vlašću "genocidnih" Srba broj Albanaca na KiM skočio 4,5( četiri i po) puta za 80 godina. Verujem da je to nezabeležen primer u istoriji čovečanstva da se jedna nacionalna manjina toliko uveća pod vlašću druge većine, i to genocidne kako tvrde naše poslenice "humanitarnog" nevladinog korpusa. Izvesno je, međutim, da ovaj podatak govori o velikom srpskom kosmpolitizmu, a Boga mi i o neviđenoj srpskoj gluposti da nacionalnim manjinama stvara bolje uslove za razvoj nego svojoj sopstvenoj naciji.
Prvo to se desilo zbog toga sto si im stvorio standard. Drugo sto nisu hteo da smanjis natalitet tako kako se to radi: urbanizacijom, nego 'olako obecanom brzinom' a to je bila silom.
Udbaski popovi imaju negde i Sveto Jevandjelje: Ko se macha lati, od macha ce poginuti.
Jebe se njima za nauku Zivog Boga, vazno je da imaju firme za malterisanje i da diluju srpskim nekretninama (crkvena zemlja u vlasnistvu drzave).
Ali to su samo posledice. Uzrok je sto si sam pobio prvo svoje ljude (sebe nazvao naronom vlascu a njih narodnim neprijateljima, samo zato sto su imali nesto vredno), pobio i izmasakrirao svoju vojsku i doveo tudjeg komandanta i tudju vojsku da ti kroji kapu. U toj tudjoj vojsci su ti bili narodni heroji svih dzelata koji su te kasapili (Shiptari, Hrvati, Muslimani) a to si za rad malo chokolade to velichao i divio se.Pa sta ti Jebo te Istorija ocekujes?
Da postanes nacija tako sto ces okrenuti petokraku u kokardu po potrebi?
Pogledaj se sta si postao. Poklich 'noz, zica, Srebrenica' ti je ispred 'Tamo daleko' i 'Vostani Serbije'.
Pogledaj da nemas nacionalnu stranku. Znas zasto? Nemas naciju.
Treba bato 7 miliona kuci i 3 miliona napolju da pogledaju prvo: od koga su.Pa tek posle kreces dalje.

Evo ti ziv primer. Pre neki dan si prodao Hotel Astoriju u Beogradu. U hotelu zive vlasnici hotela. Prodao si Progresu (ako znas koja je to firma, cija i sta radi)?
Znas koja ti je buducnost tako? Da te za 50 godina Shiptari jebu na sred Beograda.Na pepelistu koje ce ti ostati od Obrenovca i ostalih rudnika koje ne razmisljajuci zhderes bez milosti da be ziveo od danas do sutra. Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2009, 17:20:45 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Siemens c 75

Citat
Udbaski popovi imaju negde i Sveto Jevandjelje: Ko se macha lati, od macha ce poginuti.

Smile

Pobogu čoveče, kakve su tebe muke stisle, huliš na živo telo Božje. Pet vekova su nas čuvali od turaka, čuvali i očuvali jer sad moramo ovako da im vraćamo. Od ustaške i arbanske ruke najgore su stradali ti " udbaški popovi " jer su čuvali svoj narod, šta misliš da su oni tada samo poturali vratove za klanje, narod se brani od krvnika i molitvom bogu i svetlim oružjem vodjenim božjom rukom, zar i Isus Hrist nije rekao " čuvaj se, čuvaću te ".

Citat

Za ime Božje, osudješ narod kao da je on to svojom voljom birao, ko da mu komunizam i satrap Broz nije bio nametnut, kao da su srpski domaćini sami trčali na Goli otako da budu mučeni, intelektualci ubijani, srpska domaćinstva pustošena, zemljka otimana i davana neradnicima. Srpski narod je sistematski uništavan, pomorom i ispiranjem mozgova pa je zato i došao u situaciju da plače ukopan kada mu je krvnik umro.

Pruži šansu svom narodu, Srpskoj naciji da se nacionalno osvesti, ne napadaj žrtvu dovoljno je što trpi ovu " demokratsku vlast " i njihova pederska prava i slobode.

I ovo okretanje petokrake na kokardu je nevidjena glupost. U Šumadijskom selu na šubari nikad ikad, petokraka stajala nije, i to okretanje i ako ga je negde bilo je proizvod unutrašnje svesti i spoznaje pojedinca o svetu koji ga okružuje, ljudi su se otreznili ako nisi primetio i od naroda koji je plakao za satrapom Brozom nije ostalo gotovo ništa, što je veliki korak napred. Dakle otrovne strelice ispalju prema drugima, nažalost ima ih mnogo i predstavljaju bolest savremenog doba npr. " demokratska vlast ", NVO, pederse organizacije i tako ćeš pomoći svom narodu da se vrati sebi i svojom tradicionalnim vrednostima koje su sistematski silovane i uništavane od 1941 pa na ovamo.

Živela nam majčica Srbijica ili Rusija sve jedno !!!  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230

Citat

Smile

Pobogu čoveče, kakve su tebe muke stisle, huliš na živo telo Božje. Pet vekova su nas čuvali od turaka, čuvali i očuvali jer sad moramo ovako da im vraćamo. Od ustaške i arbanske ruke najgore su stradali ti " udbaški popovi " jer su čuvali svoj narod, šta misliš da su oni tada samo poturali vratove za klanje, narod se brani od krvnika i molitvom bogu i svetlim oružjem vodjenim božjom rukom, zar i Isus Hrist nije rekao " čuvaj se, čuvaću te ".

Citat

Za ime Božje, osudješ narod kao da je on to svojom voljom birao, ko da mu komunizam i satrap Broz nije bio nametnut, kao da su srpski domaćini sami trčali na Goli otako da budu mučeni, intelektualci ubijani, srpska domaćinstva pustošena, zemljka otimana i davana neradnicima. Srpski narod je sistematski uništavan, pomorom i ispiranjem mozgova pa je zato i došao u situaciju da plače ukopan kada mu je krvnik umro.

Pruži šansu svom narodu, Srpskoj naciji da se nacionalno osvesti, ne napadaj žrtvu dovoljno je što trpi ovu " demokratsku vlast " i njihova pederska prava i slobode.

I ovo okretanje petokrake na kokardu je nevidjena glupost. U Šumadijskom selu na šubari nikad ikad, petokraka stajala nije, i to okretanje i ako ga je negde bilo je proizvod unutrašnje svesti i spoznaje pojedinca o svetu koji ga okružuje, ljudi su se otreznili ako nisi primetio i od naroda koji je plakao za satrapom Brozom nije ostalo gotovo ništa, što je veliki korak napred. Dakle otrovne strelice ispalju prema drugima, nažalost ima ih mnogo i predstavljaju bolest savremenog doba npr. " demokratska vlast ", NVO, pederse organizacije i tako ćeš pomoći svom narodu da se vrati sebi i svojom tradicionalnim vrednostima koje su sistematski silovane i uništavane od 1941 pa na ovamo.

Živela nam majčica Srbijica ili Rusija sve jedno !!!  Smile
Citaj dobro koga osudjujem:Udbaske popove, ne mesaj Boga.

I opet jadni narod, nije nista kriv. da mu damo malo americke  chokolade, malo ruske nafte, malo Putrinove slike, malo evrichi.
jebote naaaarod Smile Smile Smile Od onog copavog Vuka na stulu, sto je isao po celoj evropi i opismenio ga, ni za 200 godina nista nije naucio a od Kardelja naucio za cas da trazi leba bez motike.
More bodljikava zica i odzak mamicu li vam narodnu.
More hvalis se ovde Shumadijom, kao da ja tamo nisam radio, video procitao. Pogledaj se malo sami Kardeljasi po Nisu, Kragujevcu, Kraljevu, Chachku, Trsteniku i koliko jos samo na placenom pa traze markice, regrese, tople obroke. Jos da ustane Kardelj pa da im da i stimulacije.Ne treba, uzece cika Mirko od mmf-a par milijardi, prodace jos par gaca, da mu da da zhdere.
Motika bre i savi grabchu mamicu li ti narodnu ili tor korbach i bodljikava zica.
Nece ni da uci, ni da se obrazuje, ni da radi ama bas nista sta je od Boga.
Hoce od kurtona leba za tri dinara i od poluglavog Velje svinjara da kraducka.
Arbeit mach frei! moze i cirilicom: Рад чини слободним Smile Smile Smile Smile
Ljubim te u narod. Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2009, 23:25:10 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Prvo to se desilo zbog toga sto si im stvorio standard. Drugo sto nisu hteo da smanjis natalitet tako kako se to radi: urbanizacijom, nego 'olako obecanom brzinom' a to je bila silom.
Jebe se njima za nauku Zivog Boga, vazno je da imaju firme za malterisanje i da diluju srpskim nekretninama (crkvena zemlja u vlasnistvu drzave).
Ali to su samo posledice. Uzrok je sto si sam pobio prvo svoje ljude (sebe nazvao naronom vlascu a njih narodnim neprijateljima, samo zato sto su imali nesto vredno), pobio i izmasakrirao svoju vojsku i doveo tudjeg komandanta i tudju vojsku da ti kroji kapu. U toj tudjoj vojsci su ti bili narodni heroji svih dzelata koji su te kasapili (Shiptari, Hrvati, Muslimani) a to si za rad malo chokolade to velichao i divio se.Pa sta ti Jebo te Istorija ocekujes?
Pogledaj se sta si postao. Poklich 'noz, zica, Srebrenica' ti je ispred 'Tamo daleko' i 'Vostani Serbije'.
Pogledaj da nemas nacionalnu stranku. Znas zasto? Nemas naciju.
Treba bato 7 miliona kuci i 3 miliona napolju da pogledaju prvo: od koga su.Pa tek posle kreces dalje.

Evo ti ziv primer. Pre neki dan si prodao Hotel Astoriju u Beogradu. U hotelu zive vlasnici hotela. Prodao si Progresu (ako znas koja je to firma, cija i sta radi)?
Znas koja ti je buducnost tako? Da te za 50 godina Shiptari jebu na sred Beograda.Na pepelistu koje ce ti ostati od Obrenovca i ostalih rudnika koje ne razmisljajuci zhderes bez milosti da be ziveo od danas do sutra. Smile
Što ja Shkorpi pobratime Smile
Rudnici su, uzgred, oko Lazerevcu, u Obrenovcu se ugalj sagoreva Smile Inače stoji, u Kolubari se već decenijam probijaju planovi, Tesla štancuje struju za potrebe socijalnog mira, neki put i izvoza i sl. Kad sam išao u školu, rezerve su procenjivane na više od 100 godina, sad se došlo do 20-25.
Inače to je i moje teza, da smo izgubili nacionalni identitet, tj osećaj za pravdu još 1945, pa duplirano 48, pa multiplicirano 90ih. Sve dok su nacionalisti Šešelj, Nikolić i Koštunica, slabo se tu prati i razume šta je nacija. Neda Arnerić je recimo za moj račun pravi nacionalista i patriota, jer se bavila glumom, za razliku onoga što se kod nas zove "nacionalista". Šešelj ne samo da nije etnički Srbin, nego nije ni nacionalni. Već sam to pominjao, da su on i Čanak ljudi koji funcionišu po istim principima, samo se jedan okotio na hercegovačkom kamenu, a jedan u toplini autonomaških komunjara. Ako ima 2 miliona Srbalja koji u Šešelju vide Srbendu, šta reći nego da narod bukvalno nema pojma šta je srpska nacionalna ideja i kako se kod pojedinca iskazuje. Čak i drugi polaritet naroda koji se bukvalno gadi srpstva, Šešelja vidi kao nacionalistu, jer upravo komunjama odgovara da se Šešelj definiše kao "nacionalno svestan" i svojim radom ogadi samu nacionalnu ideju kao takvu. Problem je što bez nacionalne ideje ne može da se napravi država, što su vremenom shvatili i komunisti, pa su kad je propalo jugoslevenstvo, napravili praktično konfederaciju nacionalnih država tj republika.Da je Šešelj srpski nacionalista, lečio bi stoku po srpskim selima kao veterinar, a ne prodavao beskorisnu maglu zbog intelektuelnog egzibicionizma.
Da se vratim na činjenicu da bez nacionalne ideje nema ni države, dokazuje upravo naša nemogućnost da se otkačimo od Jugoslavije, i bivših republika u mentalnom smislu. Sad da raspišeš referendum za vaspostavljanje Jugoslavije, cenim da bi prošao ko jedan i dva, jer je srpskom narodu uništen identitet i ne konta šta će mu Srbija, pored toga što i ne radi. Normalno da ne radi, kad ne postoji oko specifičnog nacionalnog identiteta, nego oko "patriotske" larme. Patriotizam nije u tome da se busaš u gradi i nego da kao čovek Srbin odradiš neki posao od interesa za svoj narod. Neko može da se bavi politikom, ali nije sve u politici, treba i drugi poslovi da se rade ... evo recimo seoske sredine vape za dobrim veterinarima, tako da Šešelj još može da da kvalitativni doprinos srpkom narodu. Sad je era tih prekvalifikacija, pravnika ima dosta, a dobar veterinar može uvek da se iskoristi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Национална странка по твојим назорима који се ето и слажу са мојим ... ће да се појави у Србији ... знаш кад? ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Siemens c 75
Citat
Citaj dobro koga osudjujem:Udbaske popove, ne mesaj Boga.

I opet jadni narod, nije nista kriv. da mu damo malo americke  chokolade, malo ruske nafte, malo Putrinove slike, malo evrichi.
jebote naaaarod Smile Smile Smile Od onog copavog Vuka na stulu, sto je isao po celoj evropi i opismenio ga, ni za 200 godina nista nije naucio a od Kardelja naucio za cas da trazi leba bez motike.
More bodljikava zica i odzak mamicu li vam narodnu.
More hvalis se ovde Shumadijom, kao da ja tamo nisam radio, video procitao. Pogledaj se malo sami Kardeljasi po Nisu, Kragujevcu, Kraljevu, Chachku, Trsteniku i koliko jos samo na placenom pa traze markice, regrese, tople obroke. Jos da ustane Kardelj pa da im da i stimulacije.Ne treba, uzece cika Mirko od mmf-a par milijardi, prodace jos par gaca, da mu da da zhdere.
Motika bre i savi grabchu mamicu li ti narodnu ili tor korbach i bodljikava zica.
Nece ni da uci, ni da se obrazuje, ni da radi ama bas nista sta je od Boga.
Hoce od kurtona leba za tri dinara i od poluglavog Velje svinjara da kraducka.
Arbeit mach frei! moze i cirilicom: Рад чини слободним Smile Smile Smile Smile
Ljubim te u narod. Smile

Sramota. Nisi ni pogledao moj profil a vredjaš ko kočijaš. Lepu si etiketu uprvo sebi nalepio na čelo. Tvoja sramota.

Da moj narod je Srpski a koji je tvoj narod, pošto ovaj tako napadaš i vredjaš. Pogledaj malo moj profil vidjećeš da ja zaradjujem za svoj život i sam sebe školujem i imam 5o učenika koje učim da ne izvaljuju takve gluposti. Ovaj narod treba da se privati ali govnjive motke pa da ode za BG i da rastera sve BG šminkere i lezileboviće koji mu leba otimaju iz usta koji su svojim znojem i krvlju zaradili, dok " zaradjuju " milione, avione, kamione i to samo na mesečnom nivou, narod nema bre leba da jede, to malo kritikuju a ne narod. Bruka
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Neka objasne onda kako je narod bio za komunizam (posebno kada je i u početku glasao za Slobu), ako mu je on bio nametnut? Neće biti da je to baš tako nametnuto imajući u vidu to, a i činjenicu na koju mnogi zaboravljaju a to je da su komunisti još pre drugog rata imali popriličan broj poslanika u parlamentu -  a da ne govorim o bakunjinovcima i ostalima (naravno čast Lazi Pačuu)

A i šta se nudilo mesto komunizna? Socijaldemokratija? Ne! Liberalizam? Ne! Konzervativizam? Ne!
Nudio se nacionalizam, narodnjaštvo i ostale koještarije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
А шта теби тај национализам и народњаштво толико сметају? Па то је нормална ствар у свакој држави. Што то теби толико боде очи?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
А шта теби тај национализам и народњаштво толико сметају? Па то је нормална ствар у свакој држави. Што то теби толико боде очи?

pa nije normalna stvar u svakoj državi ajde samo jednu stvar da vidimo - a to je porodična zadruga koja je osnova narodnjaštvu. E ta zadruga u nekom osavremenjenom obliku i dan danas traje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 13:11:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.356 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.