Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 08:04:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FHP podneo prijavu protiv MUP-a  (Pročitano 20206 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230
Prvo i prvo, svakome da bude jasno: nijedan sef obavestajne sluzbe na svetu ne saradjuje sa drugom obavestajanom sluzbom.To je nebuloza koju je izbacio Goran Petrovic, i ono sto je pricao da je bio u MI6 i njegovi pisali itd, to samo dokazuje koliki je amater bio ili da je bio jedan nepismen obavestajac na celu DB-a.
Protokol ne bi trebao da mu to dozvoli, jer u sutini on obavetsav samo jednu osobu na ovom svetu a to je sef drzave.To sve mora da se zavodi u protokolima i taman posla da se bilo koja drzava vodi po principu: prico sam sa Perom iz cia-e.
Svaki dokaz koji imas, zavodi se u arhivu, a ne drzi se u dzepu po potrebi.
Iz arhive vadi samo par ljudi, koji znaju sifru obezbedjenja.
Sve sto cuvas za sebe je na tvoju licnu odgovornost. I strogo zabranjeno.
Oni svi moraju da imaju svu dolumentaciju o svojim ljudima, gde su bili sta su radili.
Pa ne ide to: bio sam da pisham, pa sam usput ubio 250 Shiptara. Smile Smile Smile

Hocu da kazem, postoje neka pravila sluzbe, koja se moraju postovati, inace cela sluzba ode u qrac.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Prvo i prvo, svakome da bude jasno: nijedan sef obavestajne sluzbe na svetu ne saradjuje sa drugom obavestajanom sluzbom.

aлергичан сам на реченице које почињу са никада, нико, ниједан, (несесер, недерланд  Smile)

Ја ама баш ништа страшно не видим у томе што је Станишић имао контакте са цијом ... мислим боље имати контакте и бити свестан шта се дешава него жмурити и надати се да проблеми не постоје ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
"A đubre niko nije video mrtvo, sahranili su ko zna šta pod lipom."

za ovu tezu sam i ja više puta čuo i mislim da će to biti pokrenuto u javnosti

imacete komplekse od mrtvog slobe do smrti Smile Smile Smile

idi i iskopaj to sto je ispod lipe i onda pusti u javni promet Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
sve marioneta do marionete,pravo lutkarsko pozoriste Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230
Problem je sto si od 45-e vaspitan da stalno vidis petu kolonu, narodne neprijatelje, strane zavere.
Stvara se utisak da je ceo svet, od jutra do mraka, od prvog do zadnjeg, zaveren protiv Srbije, Srba i sve ostalo.
Strani element, je deo genetike partizanskih naslednika, mi se svi radjamo sa ugradjenom averzijom prema petom elementu i sa televizorom u glavi.Srbin post 45-e zna dobro da ga svi mrze i da se protiv toga treba boriti, jedini opstanak je u Nebesku Srbiju, udbaskih popova.A na zemlji njeno velicanstvo Partija.
Partija pa posle licni zivot. Jebes zivot bez Partije.Sada se to zove stranka, ali isto je.
Interes je velik u pitanju. Kosovo ima uglja, pa je amerima stalo do kile lignita vise od svog rodjenog.
I zato cia barata po Srbiji i vrbuje ni manje ni vise nego sefove drzavne bezbednosti. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Problem je sto si od 45-e vaspitan da stalno vidis petu kolonu, narodne neprijatelje, strane zavere.

Citat
I zato cia barata po Srbiji i vrbuje ni manje ni vise nego sefove drzavne bezbednosti.

и ко сада на све стране види пету колону, стране завере и домаће-издајнике-стране-плаћенике

Шкорпи па јбте ЊЈТ објављује причу о Хрватској која напада Бања Луку а ЛАТ причу о Станишићу који је главни чпвек ЦИА на Балкану ... и ову прву сви листом одбацују као ђубре а на ову други опет су се сви листом  залетели ко свиња на масан џак  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230
Citat

Citat
I zato cia barata po Srbiji i vrbuje ni manje ni vise nego sefove drzavne bezbednosti.

и ко сада на све стране види пету колону, стране завере и домаће-издајнике-стране-плаћенике

Шкорпи па јбте ЊЈТ објављује причу о Хрватској која напада Бања Луку а ЛАТ причу о Станишићу који је главни чпвек ЦИА на Балкану ... и ову прву сви листом одбацују као ђубре а на ову други опет су се сви листом  залетели ко свиња на масан џак  Smile Smile Smile
Mi ovde ne vidimo gde smo. I koja se igra tu radi.
Pogledaj Nurneberski proces. Nije se sudilo vermahtu, nego se sudilo partiji i policiji (nacistima i ss-u)
Vermaht je tu ispao cist.
Pogledaj kod nas!!!!!!!!
Ne sudi se partiji, ideologiji, sps-u koji je cak sta vise postao dobar momak.Malo se zanelki decki, ali su sada dobri momci.
Sudi se bas suprotno Vermahtu, Vojsci (Mladic i Vojni vrh).
Dakle drug Milutin bio zaveden ali nisu se dali da ga osude nevinog zbog nekih mrskih srpskih generala.
Stiti se policajac, koji je stvorio Arkana, Skorpione, Crvene beretke. Nasi nevini momci.
Krivi su vojnici. Srpski vojnici, obicne ubice.
I nas vojni politicki demokratski vrh, nikom nista. treba Kandicka da kaze: nije tako, policajci su bili ti koji su to radili.
Jebo te, ja govorim ovde o nama kao fol nekim Srbima. Jel ima neko sramote ovde?
nema. Jel ima neko od danasnjeg politickog vrha nesto ljudsko u sebi?
Zmirkavi ubedi Lazarevica da se preda. Lazarevic ni kriv ni duzan, ispada istorijski ubica i sramota srpskog vojnog vrha. Jel ikome jasno zasto Mladic ne sme tamo da ide?

Lihvari stite, srpske komuniste, i nagradjuju ih jer su se nakrali na tudjim lesevima.
Vele, jedno talasanje dolara i evo lihvarcica sirotinje, ko im jebe mater. Navuku novokomponovane milionere i milijardere na qrac za tili cas. Ipak su to bivsi komosmolci koji su brisali bulju prstima.
Nego nabi kompleks celom narodu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat

е набијем га на ***** оног коме Хаг набије комплексе ... Нешто не верујем ни да је комунистичко иживљавање на Источној Немачкој набило комплексе људима који су знали ко су и шта су ... Ови остали за боље од комплекса и нису ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6230
Citat

е набијем га на ***** оног коме Хаг набије комплексе ... Нешто не верујем ни да је комунистичко иживљавање на Источној Немачкој набило комплексе људима који су знали ко су и шта су ... Ови остали за боље од комплекса и нису ...
Pa kratkorocno u redu, ali dugorocno nije bas tako.
Time zapad absolvira krivice celu pljacku sa sve harangama koje su u to vreme delovale.
Izgleda mi da nisi razumeo sta sam napisao. Ali nije ni vazno.
U Srba su odvajkada posteni ili krivi ili moraju da cute. Ako ne cute, ispasce i oni krivi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Pravi se malo ravnoteže zarad priče o vađenju organa. Nego mene zanima kakav bi odgovor dale gospođe Biserko i Kandić na činjenicu da je pod vlašću "genocidnih" Srba broj Albanaca na KiM skočio 4,5( četiri i po) puta za 80 godina. Verujem da je to nezabeležen primer u istoriji čovečanstva da se jedna nacionalna manjina toliko uveća pod vlašću druge većine, i to genocidne kako tvrde naše poslenice "humanitarnog" nevladinog korpusa. Izvesno je, međutim, da ovaj podatak govori o velikom srpskom kosmpolitizmu, a Boga mi i o neviđenoj srpskoj gluposti da nacionalnim manjinama stvara bolje uslove za razvoj nego svojoj sopstvenoj naciji.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2009, 20:45:27 od Srebrni Letač »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 08:04:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.