Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FExplorer za S60 OS 9.1 3rd Pitanja i Problemi  (Pročitano 22989 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
PLEASE, when reporting a bug, can you indicate it in the subject !!, not something like : another bug, big bug, .... BUT something like : bug in killing a task, closing 'view full path' doesn't return to search ....

REMEMBER : FExplorer (like the XXL Screensaver) is YOUR program, I try to take care about any comments, bugs, suggestion, ... with the help of everybody I can make this program better and usefull !! Thanks to everyone !! (Domi).

Please don't post request or something like this here : "cannnot send file via IR, bluetooth, ..."; this kind of topics are discussed several time in the general section ....

Please, don't request FExplorer in a specific language here.

Please, avoid to create new topics for bugs that are already reported in this section.

Please, read the "Tips & Tricks" section too.

I have edited the subject of your topic by putting some keyword in front of the subject (this is easier for me & you, but, please, do not use these keywords yourself in the subject ) :

[OK] - this bug is 'normally' fixed.
[WAIT] - I'm waiting for more information from you.
[CNR] - cannot reproduce, I need more info or confirmation by other users.
[WP] - the place of this topic is not here but I don't delete it to keep the answer available for the author.
[NAB] - this is not a bug.

Version : ASAP ... 2007 (coming soon)
-----------------------------------------------

* the browser of the tasks works now (01/30/2007).

* the browser of the tasks works now (01/30/2007).

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Vidi ovo:

* I was obliged to remove the inbox access from the top level, the dir containing these files can't be access for seciurity reason .... sorry (02/03/2007). Smile

?!?!?!? Smile
Nije valjda da ce da ukine upliv u INBOX folder zbog, kako kaze, sigurosnih razloga?  Smile E tacno cu zamjeniti telefon majke mi! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Vidi ovo:

* I was obliged to remove the inbox access from the top level, the dir containing these files can't be access for seciurity reason .... sorry (02/03/2007). Smile

?!?!?!? Smile
Nije valjda da ce da ukine upliv u INBOX folder zbog, kako kaze, sigurosnih razloga?  Smile E tacno cu zamjeniti telefon majke mi! Smile
Toliko o svemoćnom FExplorer-u. Sada autoru i prete tj., "prinudjen" je da izbaci "inbox" folder .... Smile
Kako to ne prinudiše autora Y-Browser-a do to uradi??
Rekoh ja da se ovim telefonima mora pristupati kao običnim a ne "smart" uredjajima i na njih tako gledati!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC One X
Ja ni sada ne koristim Inbox funkciju u FExploreru... ne radi, cak ni posle formatiranja... udjem u x:\system\mail i idem na Search, to jedino radi...

A to sto pominje "Security reasons"... cim moze u Y-browseru, moze svuda, samo sto autor ne ume to da uradi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Ne bih bas rekao da autor ne umije da ovo odradi jer valjda u ovim pre-beta verzijama ima mogucnost ulaska u INBOX folder! E sada koji je fazon da on nesmije a y-browser smije da udje u Inbox to se izgleda ovi iz NOKIE prese...ju!  Smile
E da hoce braca Rusi da ishakaju malo i odrade mali samo MOD firmwera. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ja ni sada ne koristim Inbox funkciju u FExploreru... ne radi, cak ni posle formatiranja... udjem u x:\system\mail i idem na Search, to jedino radi...

A to sto pominje "Security reasons"... cim moze u Y-browseru, moze svuda, samo sto autor ne ume to da uradi...
I ja mislim da je autoru malkice problematično to proradi valjano, pa se vadi na "I was obliged", ..... Njemu nije pošlo za rukom ni na starijem OS-u da njegov FExplorer može slati zaštićene fajlove i vadio se na to da LCG ProfiExplorer to može jer autori imaju pristup samom OS-u, ....

Btw. lepo je to što na starijim telefonima može da se udje u sistemske fajlove i brlja po njima i pregledava "mail" folder, ali na novijim sa OS verzijom 9.1 neće moći. Postoji doduše fora za pregled svih foldera na MMC kartici koju je na ovom forumu dao Aco Kuna, ali i to je problematično jer ne radi svima koliko sam primetio ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9

Btw. lepo je to što na starijim telefonima može da se udje u sistemske fajlove i brlja po njima i pregledava "mail" folder, ali na novijim sa OS verzijom 9.1 neće moći. Postoji doduše fora za pregled svih foldera na MMC kartici koju je na ovom forumu dao Aco Kuna, ali i to je problematično jer ne radi svima koliko sam primetio ...

radi sve bes probleme  i sve moze da se izvuce al nemoze da se postavi nesto u private
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Aco, 90% korisnika ovih telefona ne obilaze forume i nemaju blage veze sa tim šta njihovi aparati mogu. Još više verujem da svih 90% i ne obraćaju pažnju gde skladište svoje SMS poruke. Misliš li da nekoga briga za to da ulazi u opcije i podešava da mu se SMS poruke i ono što dobija preko bluetooth-a skladišti na MMC kada ovi telefoni imaju internu memoriju od preko 50Mb?!?
Čak šta više i neznaju gde se fajlovi koje dobijaju putem bluetootha skladište uopšte. Samim tim, ako dobiju neki .avi fajl od prijatelja, nikada ga oni otvoriti neće, niti će znati da to prebace na PC, ako se skladišti na memoriji telefona.
Mi se ovde na forumu zaludjujemo finesama .... treba malo prošetati gradom i videti koji duduci nose ove telefone i bezuspešno u njih pokušavaju da uguraju Psiloc TotalIr verujući da još nisu uboli pravu verziju koja radi(a probali već 10 verzija pride) ... Smile
« Poslednja izmena: 09. Feb 2007, 15:27:57 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
tacno je to ista situacija i u Makedoniju a mogu da kazem da neki i nemaju ni jednu applikaciju u telefonu a trce da kupe Nokia i culisu nesto za symbian kao da je neki program pa me pitaj kako da ga instaliraju a ima 6630 ,a mogu reci da to je i zbog to sto jos internet nije tako jeftin a bogami i nemaju mnoge ljude PC racunare kod kuce a kupuju 6630 i nista od app u njega ,,nego da ne idemo u off ,,ja mislim da sa FExplorer je frka kako da doge do Prodaja na samog Programa pa zato ne izbacuje betu verziju pa onda nek usavrsava,svesan sam za zastitu i da mozda to teze ce da bude da se   razbije, al ipak ja mislim da ce doci taj dan
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
tacno je to ista situacija i u Makedoniju a mogu da kazem da neki i nemaju ni jednu applikaciju u telefonu a trce da kupe Nokia i culisu nesto za symbian kao da je neki program pa me pitaj kako da ga instaliraju a ima 6630 ,a mogu reci da to je i zbog to sto jos internet nije tako jeftin a bogami i nemaju mnoge ljude PC racunare kod kuce a kupuju 6630 i nista od app u njega ,,nego da ne idemo u off ,,ja mislim da sa FExplorer je frka kako da doge do Prodaja na samog Programa pa zato ne izbacuje betu verziju pa onda nek usavrsava,svesan sam za zastitu i da mozda to teze ce da bude da se   razbije, al ipak ja mislim da ce doci taj dan
Veruj mi na reč da i oni koji imaju PC ne posećuju internet jer nemaju "penicilin" pri sebi usled bojazni od opakih virusa. Smile Još bolje rečeno, kupuju kompjutere samo zato što njihov komšija, prijatelj, rodjak ... ima isti. Eto, kolika je zaista potreba za računarom u Srbiji danas. Još je zanimljivije reći da danas gotovo 50% ljudi po seoskim zabitima imaju računare, ... ali ko ih zaista koristi .....
Ovo oko FExplorer-a, pa svašta je moguće, ... no ja sam ubedjeniji da lik nezna kako to da odradi nego što to pokušava da naplati, no videćemo!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.