Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FExplorer za S60 OS 9.1 3rd Pitanja i Problemi  (Pročitano 23252 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
laza, ne pojavljuješ se redovno pa zato kasniš. Dao je Aco kuna sve ovo u posebnoj temi ovde: Tutorijal za OS 9.1 da ugete u Private (systemske fajlove).
Prelistajte par strana prilikom logovanja na forum kako bi nadoknadili propušteno! Smile

Btw. pitanje za @ad_insane: da li uopšte radi opcija "restart" u ovoj beta verziji FExplorer-a za v9.1 ili i ona stoji tamo reda radi kako neki navode???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla es61
mob
HTC 
@Cigla tel
Da, u ovoj beta verziji radi opcija Restart i to je jedna od rijetkih opcija koje rade... Meni na E61 ne rade npr. Cut > paste kada izaberem vise od jednog fajla ili isto tako copy > paste sa vise fajlova. Ako izaberem samo jedan fajl onda je OK. U ovoj verziji pokazuje vam i informacije o vasem telefonu kao i o mrezi... Na E61 splash screen je totalno nejasan i ima jos nekih problema zbog rezolucije E61 pretpostavljam...
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
uh zasad ne sto je ugrozio nego ga pregazio sasvim ,,,Ima tema Pregled File Manager-a za SymbianOS tako da pricajte tamo za ovaj X-Plore
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ja sam beta tester FExplorera i samo mogu reci da sam razocaran iako je Domi naglasio da je tek u ranoj fazi izrade i da ce usavrsiti isti... Vjerovacu u to pa vidjecemo...

aj postavi ga taj FExplorer da isprobamo i mi malo kako radi
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Evo malo tekst sa lik koje testira FExplorer

I started testing this new release from the bottom of the menu to the upper part.
so here are the first results on the N93:

1) The main screen of FExplorer :
- the description of "C:" is "???"; it should be replaced by something ("disk", as for "E:", maybe?)
- the RAM ( D: ) shows 21/21, then it goes to 19/19 or 17/17, but it's always empty when I enter it.

2) "About..." :
- image truncated in "normal screen". OK in "full screen"

3) "Check for upgrade" :
- OK : under construction

4) "Settings" :
- on the main "settings screen":
a) the softkeys descriptions: "OK" should be replaced with "Change" and "Cancel" should be replaced with "OK", for example
b) when pressing the "menu" key in this screen, then coming back to the opened fexplorer, the lower bar (the one with the options for the left and right softkeys) disappeared
- "Display mode" : when in "full screen", the lower part of the screen is always in a different color. Normal screen OK
- "Color in list" : OK
- "Path in full screen" : OK
- "Save last path" : doesn't work
- "Viewer type" : I think there's no need for it anymore, as a selection window is proposed whenever we choose "File"/"Editor viewer" (which is great)
- "Screenshot media" : OK, but when turning the screenshot ON, the message always referes to "E:...", even if internal memory was chosen
- "True icons" : whether it's "on" or "off", no icons can be seen
- "System/hidden files" : no effect (private directories are always shown, but can't access them)
- "Password" : when defining a password, the first letter is uppercase. but when entering FExplorer, it's lowercase by default
- "Splashscreen" : OK

5) "Phone" :
- "Info" : OK
- "Restart" : just great 
- "Network info" : OK

All of the little bugs mentioned here are mostly aesthetic issues, but it would be fine to correct them, so that we have a perfect FExplorer, like the one for v2 

I will soon test "Tools", "Edit" and "File".

6) "Tools"
- "Turn screenshot...' : OK, except for the message which always indicates the image will be saved on E:/
- "Turn light..." : OK
- "Turn infrared..." : under construction
- "Bluetooth manager" : under construction
- "Compress memory" : just a message showing equal values for "before" and "after"
- "Installed applications" : OK

7) "Edit"
- "Copy" : OK
- "Cut" : OK
- "Paste"
a) doesn't work if "Mark" was used to Copy or to Cut
b) message "not done -12" when cut a folder and paste it to a superior level (although it worked fine as I see; so what is -12?)
c) expecting a progress bar in a future release 
d) cut folder from one drive to another creates an extra-subfolder with the same name as the folder (if you make the cut/paste of a folder 3 times you will have 3 nested folders)
e) cut/paste of a folder doesn't work when a folder with the same name exists on the target, even if I confirm "Overwrite" (message - "not done -11")
- "Mark/Unmark" : OK, but there's this tricky movement of the line highlight
- "Mark all" : OK
- "Unmark all" : OK
- "Invert selection" : OK

8 ) "File"
- "Open" and "Open with"
a) for files: OK, but not for "pdf' - adobe reader tries to open, then it closes. if you change "default" to "adobe reader", then it works
b) for folders: doesn't enter the folder
- "Editor/Viewer" : OK
- "Find" : it works "in the neighbourhood" of the files. but if you start it from the root of the memory card or phone memory, FExplorer exits
- "Rename": OK, but no info message when I want to rename it to an already existing name
- "Make dir" : OK, but no info message when I want to create a folder with an already existing name
- "Set as operator logo" : not working
- "Delete" : OK
- "Show path" : OK
- "Properties" : OK
- "Set attributes" : OK - and actually using this I realized that the option "System/hidden files" from "Settings" works accordingly to the attributes set here.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ja sam i dalje pesimista, sve nekako mislim da ovo "izmisljaju" kako bi davali korisnicima laznu nadu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
ma i da nebude ovaj FExplorer ja opet sam optimista da se mora srusiti ta bariera (mozda nece znati sve kako to da urade al je sigurno da ce moci pojedini koje barataju bolje Symbian)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
pazi svi mi to cekamo..... i vi, koji koristite telefon sa OS 9.1, i mi, oni koji ce nekad koristiti telefon sa tim OS-om  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
pazi svi mi to cekamo..... i vi, koji koristite telefon sa OS 9.1, i mi, oni koji ce nekad koristiti telefon sa tim OS-om  Smile

ove reci nekako me zamisljaju na neke moje reci i to u onoj anketi izmegu OS 6,7,8 i OS 9.1  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
pa znas kako.... na zalost, ali necemo moci zauvek da koristimo OS 8.1 jel tako? a posle toga, ako budemo hteli Symbian telefon, ostaje nam OS 9.1....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.