Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 00:47:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Feminizam  (Pročitano 80707 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Ajmo ovako, ajde recimo da je pipkanje i zajebavanje u tim godinama bilo obostrano, i prodje 20-30 godina i njoj nesto kvrcne u glavi i kaze da je bila sexualno napastvovana? To je ok po tebi? Isto bih rekao i da neki klinac optuzi neku ribu da ga je uhvatila za dupe ili tako nesto.

Da, jer postoji nesto sto se zove sud, koji prihvati ili odbaci dokaze i donese presudu. Svako pod kapom nebeskom ima pravo da tuzi bilo koga za sta god hoce, samo to mora da dokaze.

Citat
Ako je neki problem, prijavi tada, a ne na foru ko sto rade Amerikanke (punoletne) idu izjebu se za noc i onda ujutru se osecaju postidjeno ili im se sex nije dopao, partner ili nizak barometarski pritisak, pa onda kazu da ih je decko silovao ili seksualno napastvovao. O tome se ovde radi.  Zene mogu da povuku saglasnost 20 godina kasnije i da tvrde da ih je neko silovao i uniste choveku zivot. Ja tu ne vidim ikakvu pravdu vec unistavanje iste.

Amerika je ultra-konzervativno drustvo koje moze da se poredi sa Saudijskom Arabijom u ovom momentom... Puritanci... nikad se nisu odmakli od toga... Mene, iskreno, groze te americke vrednosti koje se granice sa cistom paranoidnom sizofrenijom... posebno sto je u osnovi drustva veciti strah da ce te neko zajebati i da je citav zivot borba... Ja ih ne razume... i ne zelim da razumem...

Zato i njihove zenske pokrete ne smatram feministickim, jer se nikada ne bore za prava svih zena, vec tacno odredjene grupe... ili ultimativno... sebe... samo sebe...

A i vole da se tuze, tako da je ovo samo nastavak toga...

Pa ipak... ne smatram da je normalno da nekoga stipas za dupe... posebno ako si u Americi... jer su svi oni retardi... U Evropi bi verovatno dobio sut u mosnice...

Citat
To je na nivou koliko god Weinstein bio svinja, niko nije terao te ribe da idu kod njega da ih jebe za glumacke uloge. Mogle su na tezi nacin ako su imale talenta da dobiju uloge, a ne preko seksa, e sad kada je popularrno biti zrtva, sad ce da cvile o tome kako im je zivot bio tezak, a ovamo su ga cmakale u javnosti na svakom koraku. Feminizam je rak.

Nije feminizma rak. To sto ti spominjes, to sto svi vi spominjete nije feminizam. To je americka varijanta feminizma, kao sto je americka varijanta demokratije da bombardujes zemlju koja ti se ne dopada. Prosto su goveda najglasniji i unistavaju sve ono za sta su se zene sirom sveta borile decenijama, citav vek... Amerikanci su psihopate naspram kojih Severna Koreja izgleda kao mirna i normalna zemlja... Sve cega se dotaknu pretvaraju u kancer... Apsolutno ne postoji nista u istoriji ljudskog roda sto u Americi nije dovedeno do potpunog apsurda... A Rusija je samo istocna varijanta toga.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2018, 12:59:06 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Da, jer postoji nesto sto se zove sud, koji prihvati ili odbaci dokaze i donese presudu. Svako pod kapom nebeskom ima pravo da tuzi bilo koga za sta god hoce, samo to mora da dokaze.
Како доказати силовање које се наводно десило прије 20 година?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Izjave svedoka i strucnjaka. Mada, s obzirom da je lik koji je silovao devojku u kampusu, za sta su postojali fizicki dokaz, dobio 6 meseci uslovno kako mu ne bi bio unisten zivot i karijera, kapiram da jedan prosecan silovatelj u SAD nema sta da se brine... Stipac za dupe je postao i predsednik... tako da...
« Poslednja izmena: 08. Okt 2018, 13:17:29 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Физички доказ пенетрације значи да је било пенетрације, не говори да је у питању силовање. Повреде вагине? Јбг, масивна алатка. Маснице од везивања? Госпођица читала 50 нијанси. И како ћемо да докажемо? Никако. Већина правих жртава силовања не остане у могућности да исприча своју причу јер заврше задављене и бачене у контејнер.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Не контам то након тридесет година ти се сетиш...зар не постоји застарелост случаја...

Када је она пре Монике Левински тужила Клинтона за сексуално узнемиравање, то је учињено два дана пре застаревања...а то је било три године од када се то наводно десило...

Овде ликуше се сете да су у средњој школи злостављане а сад имају 50 година и као океј...море... Smile
« Poslednja izmena: 08. Okt 2018, 15:31:30 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Ja sam prvi da se kazne krivci, za svaki zlocin, pogotovo za silovanje, ali ono sto ti ne shvatas je to da bez obzira sto na primer neko dokaze na sudu da je nevin, da nije silovao on je i dalje okarakterisan kao chudoviste od strane sredine u kojoj zivi. Do sada smo imali brdo slucajeva gde muskarci izvrse samoubistvo zbog hajke protiv njih, bez obzira na to sto su nevini. Ovde bi ti bilo bolje da si krao pare iz crkve nego da te okarakterisu kao seksualnog napasnika. Eno slucaj sa onim momcima gde ih je riba okrivila za "gang rape" gde je chak tvrdila da su joj gurali flasu u vaginu, i na kraju izadje na sud i dokaze se da je sve to izmislila. Oni su izgubili stipendije, izbceneni sa faksa i ne mogu u javnosti nigde da se vide jer ce ih ljuta rulja prozivati za nesto sto nisu uchinili. Rolling Stone izdao taj clanak i posle demantovao to sto su pisali, da bi se na kraju okupile Americke Feministkinje da tvrde da toj maloj treba i dalje verovati jer ako u njenim mislima se osecala silovana onda je bila silovana i da je to realno za nju bez obzira na to sto je neko nije pipnuo.

Ja nisam da bilo ko stipa bilo koga za dupe, ja samo navodiim da kad si glup klinac ili klinka, pravis sranja i ne razmisljas, i smatram da je banalno nekog pubertetliju slati na sud 20 godina kasnije zbog nekih navoda da se nesto desilo. Drugo, ovde poistovecuju silovanje i seksualni napad, gde svaki dodir, pogled ili bilo sta drugo silovanje. Tipa potapses nekog po ledjima je seksualni napad itd.  Evo na primer ovaj slucaj sa Visim Sudom. Gledao sam svedocenje Ford, i to ne da je puno rupa, nema veze sa vezom, chak mislim da otvoreno laze, i njoj se i dalje veruje jer ima vaginu. U Americi su toliko zaludjeni sa tim "zenskim pravima" da je to posao fashizam. Zene su jake i nezavisne ali su istovremeno krhke i uvek zrtve.  Kada nastavnica ima seks sa ucenikom koji nema 18 godina, to je avantura, a kada nastavnik to uradi, onda je on Pedofil. I tako talje i tako dalje.

Stvar je postala problematicna zbog toga sto na primer nije nesto najgore biti osudjen na sudu, vec biti osudjen u javnosti, i to bez ikakvih dokaza.

Tipa, osudili su Kozbija, jer ih je silovao. Pa izvini sreco, ako si isla kod njea 5 puta i znas da ces da pijes alkohol i da se drogiras kako mozes sad da kazes da te silovao? U tome je fora, zenska prava su ovde dovedena do nivoa na koji radi Windows danas, da se jebes i onda da probas da resetuj sebe na pocetnu tacku, a posto ne mozes, onda posle seksa povucen odobrenje za isti, i vices silovanje.

TIpa, vodi se fama u Akademskim krugovima da gurnu u prvi plan zavodjenje kao vid prevare i chak "zlocina mrznje." Tako da tu smo gde smo.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
Citat
Girl Scouts Suing Boy Scouts For Stealing All Their Female Members
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled.png
(220.15 KB, 477x412)
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
И како сад човек да их поштује?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 00:47:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.416 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.