Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 18:28:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Feminizam  (Pročitano 81938 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG 4X HD
Tj fazon, mi smo razvijali je l smo intelektualno superiorniji. A i zelimo da manje razvijene vrste dobiju sansu za prezivljavanje ako superiorniji alfa-pol nekim cudom iscezne Smile

Ma, da... nesto kao dinosaurusi i male krznene zivotinjice Smile

Ne, ozbiljno... da li je moguce da musko zenske odnose tako banalizujete.... vecina... musko, zensko.. nebitno..

Meni ste prilepili to feministkinja.
Dobro, ja sam feministkinja.
Ali ja ne smatram da mi muskarac treba zbog svoje snage ili umesnosti.
Dovoljno sam snazna i umesna da sama radim sve. Ili da zaradim, pa da platim. Ili prosto zamolim za pomoc druge ljude.
Ne treba mi ni da mi bude zivi dildo ili nosilac DNK.
Ako zelim, mogu obe potrebe da zadovoljim na razne nacine... od apstinencije do seks shopova, preko poslovne pratnje, do banke sperme, usvajanja ili child free zivota.
Ne treba mi da mi obezbedi uslove za zivot. Osposobljena sam za to. Naucena da zivim od svog rada.

Ono sto je meni fascinantno u svim vasim pricama je sto vi uopste ne gledate ljude pored sebe kao ljudsko bice. Gledate ih samo kroz ispunjavanje vasih licnih potreba.

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%98%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0_%28%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B0%29

Da, izvini... Argument:

"Ja ne mogu da mrzim zene jer sam ozenjen jednom"

Da, upravo tako ... jednom Wink

Ne znam shta hocesh da kazesh.

Linkom koji sam postavio sam hteo da kazem da svoje mishljenje o mushkarcima projektujesh na mushkarce.
Nije se odnosio na zene, odnosio se direktno na tebe.

Chini mi se da je mozda tvoj post josh jedna projekcija, mozda ti mrzish mushkarce pa sve vidish kao mrznju prema zenama.

Ne znam za druge ljude na ovoj temi, ali sam  siguran  da mrznju prema zenama nisam ispoljio u nijednom trenutku , sem ako smatrash da je neslaganje sa tobom znak da mrzim zene?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Sony xperia
Off i pocetak dizanja tenzija   

Tema je pod privremeni lock dok se rashladite.  Smile

==================================

Pa da nastavimo s temom. 

Zivi bili ...  Smile

« Poslednja izmena: 28. Okt 2013, 16:50:50 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Qtek 666
arlekin, a da daš sebi mogućnost da ti logika nije najtačnija? ne mora da znači da nisi u pravu...samo da razmisliš o tome da možda nisi...nije strašno nekad pogrešiti
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
 Ај мало искулирај пошто очигледно ни приближно не можеш да парираш у квалитетној расправи са Арлекином. Или је ово изазивање пажње, шта друго.

То што ти радиш је најобичнија ароганција.

Ако ниси у стању да самокритички сагледаш своје ставове и размишљања онда дефинитивно ниси у стању да процениш ни саму себе у корелацији са другима.

Могла би мало да искулираш дефинитивно. Без увреде.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ovde je interesantno.

Smrt Feminizmu, sloboda narodu  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Qtek 666
a ti si merodavno dao sud o kvalitetnoj raspravi:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
tema je odlicna, gore i nazadnije generalizacije iz zenskih usta nisam cula odavno  Smile  ako biti feministkinja znaci pljuvati po lepoti zene i njenom intelektualnom razvoju, ja sam u pogresnom tramvaju izgleda   Smile

najbolja je ipak izjava da su dobre ribe uglavnom glupe a  one koje losije izgledaju imaju bolju intelektualnu bazu  Smile jer covek prosto ne zna sta prvo da izabere kao polaznu osnovu za  dalje besmislenosti Smile

zato sto su dobre ribe one sto daju intervjue na tv i pevaju u grandu, sponzoruse, starlete, kurve, a los ribe predaju na katedri za atomsku i nuklearnu fiziku , naglasimo i da izjavljivaci ovakvih bisera znaju kakva je svaka devojka na  planeti kad skine odecu i obuce se u recimo crni korset i stikletine i krene da te bicuje  Smile  u nedostatku boljeg primera  Smile    gde takodje mozemo uociti koliko je pojam dobre ribe ili lepe devojke ili kompletne osobe uopste subjektivan i koliko je besmisleno generalizovati ovako povrsno, ali to je sve za ljude.. ali one sto se ne izjasnjavaju kao nesto pa ispadaju licemeri  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
a ti si merodavno dao sud o kvalitetnoj raspravi:)
Човек да ме не схвати као да му се шлихтам нешто али бре, дао ти је материјала и одличне аргументе да преиспиташ своје ставове које, наравно, ниси ни преиспитала али ок, не желим да се мешам више, само да знаш да се са стране много боље виде ствари Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Evo ovako.

Nismo jednaki i to je svima jasno. Dosta stvari je razlicito podijeljeno biologijom.

Ne mislim da je zena inferiorna samo zato sto je manje fizicke snage.

Ima vise suptilnosti i npr. mnogo vise psihoterapeuta su zene jer su "emocionalno egzaktnije"(moja kovanica )

Nit bih ja da hvalim sad nesto posebno.

U fizickom svijetu, tj. istorijski razlike su bile izrazene, ali su i tada donekle kompenzovane klasicnim kavaljerstvom..

--
Danas su razlike, zbog drukcijih poslova manje, pa su i kompenzacije kavaljerstva drukcija.

--

Ici u detalje u razlikama polova i pojedinacne primjere vrijednosti, povlastenosti je isto kao i traziti razlike u rasama.
Tj. ne vodi nicemu.

Kao i nacija - mozemo reci da nas na Balkanu razlikuje vjera, politicka opredijeljenost. A jednostavnije bi bilo da shvatimo opstu(ekonomsku, kulturnu itd...)  prednost koju pruza zajednicko govorno podrucje.

Pa sad, sta je produktivnije, ceprkanje po razlikama, ili hladnokrvno iskoristavanje slicnosti u zajednicku korist.

(Naravno da bijesni feniministi idioti sa youtuba nisu dobrodosli i radi se o zalutalim dusama  a ne o predstavnicima neke filozofije)
« Poslednja izmena: 28. Okt 2013, 19:27:19 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Qtek 666
apsolutno se slažem sa poslednjim postom...ove što im slabo razumevanje sarkazma ne bih komentarisala...poenta je bila u tome da feministkinje nisu ružne ni glupe, a ponajmanje neko ko ne voli muškarce...no...treba to shvatiti:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 18:28:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.