Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 22:20:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Feminizam  (Pročitano 81269 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 600.8.9
mob
Apple 15
Mislim da to tebi nekako smeta, ne znam zasto, ali dobro...
« Poslednja izmena: 14. Sep 2015, 15:39:32 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Mislim da to tebi nekako smeta, ne znam zasto, ali dobro...
Ma jok. Ja, ipak mislim da tebi moje poruke smetaju? : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 600.8.9
mob
Apple 15
"Tekovina naše revolucije jeste i ravnopravnost žena u našem socjalističkom društvu... Kada je ženska glava mogla da nosi pušku i mitraljez i da se bori, zašto ne bi mogla da se bavi i politikom...Ja vam kažem da je nama potrebno i da će nam biti vrlo potrebno da naše žene budu sposobne da se bave svim poslovima, i proizvodnjom i politikom, i vodjenjem komunalne politike i drugim... Ne smijemo dozvoliti da bude razlike imzmedju muškaraca i žene kad se radi o odlučivanju o našoj sudbini, kad se radi o odlučivanju o raznim krupnim političkim i drugim problemima. Tu i žene treba da imaju vlast"
Josip Broz Tito, iz govora u Bjelovaru, 4. 10. 1953.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
"Tekovina naše revolucije jeste i ravnopravnost žena u našem socjalističkom društvu... Kada je ženska glava mogla da nosi pušku i mitraljez i da se bori, zašto ne bi mogla da se bavi i politikom...Ja vam kažem da je nama potrebno i da će nam biti vrlo potrebno da naše žene budu sposobne da se bave svim poslovima, i proizvodnjom i politikom, i vodjenjem komunalne politike i drugim... Ne smijemo dozvoliti da bude razlike imzmedju muškaraca i žene kad se radi o odlučivanju o našoj sudbini, kad se radi o odlučivanju o raznim krupnim političkim i drugim problemima. Tu i žene treba da imaju vlast"
Josip Broz Tito, iz govora u Bjelovaru, 4. 10. 1953.
Vidi se da si dug, trnovit put presla da bi postala prava, zadrta feministkinja. Kakve veze ima ravnopravnost polova sa zloupotrebom ljudskih prava? "Zena" je rekla da bi sve muskarce trebalo poslati u konc logor, kao i da bi trebalo zatrti heteroseksualnost : )) Cist fasizam! A zamisli da je to rekao neki muskarac za sve zene? Ne znam sta tebi tu nije jasno?
« Poslednja izmena: 14. Sep 2015, 15:54:40 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Ja iskreno mislim da u biologiji coveka i naucnoj sociologiji jednostavno nema mesta deljenju muskaraca na alfa muskarce i beta muskarce. Zato sto su to termini za drustvene organizacije pasa i vukova i mozda jos kojih zivotinja kao sto su, recimo, majmuni. Alfa je prvi i najdominantniji u coporu. Njega u borbi niko ne moze da pobedi. Takve simpanze pare se sa zenkama zato sto su najjace.

Prvo o kakvoj mi organizaciji kod coveka pricamo. Alfa bi trebao da bude jedini u drzavi? Ili u svakoj porodici, kuci, ulici ili gradu moze da postoji 55 alfi?

Sa druge strane kakva je ta cuvena snaga kod coveka, pa je on alfa? Evo Đinđića su upucali ko zeca. Da li su oni vece alfe od njega. Neki lik koji ima seks sa 15 riba u mesec dana prodje pored mene. Ja, posto sam, recimo hipoteticki lud, uzmem pistolj i nateram ga da moli za milost. Boze moj, posle toga odem u zatvor za krivicno delo. Jesam li ja alfa zato sto sam naterao nekog nafuranog jebaca da se osramoti? Ili je alfa neko ko je zenskaros.

A to sa zenama je posebna prica. Ti si baja ako dobijes dozvolu od puno zena da ih jebes. Da bi to postigao moras da izmishljas lazes, varas i pitaj boga sta. Znaci moras da izigravas klovna da bi zabavio danasnje zene i predstavio sebe kao nesto misticno i vredno. Prospekt tog danashnjeg alfe mi je porazan. A zene kao samo cekaju na to da ih neko prisili na seks da li taj ko je to ucinio, postao alfa?

To alfa i beta muskarac su termini koje su izmislili polupismeni glupi ameri da bi bolje prodali zutu stampu.
« Poslednja izmena: 14. Sep 2015, 16:17:46 od WSeeker »
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.155
To alfa i beta muskarac su termini koje su izmislili polupismeni glupi ameri da bi bolje prodali zutu stampu.

Pominješ mentalitet čopora. Društvene mreže su savršen primer istog.
Nemoj samo da se nosiš mišlju da su alfa i beta vrlo atletski i sposobni "primerci".  Smile

Rudyard Kipling - Ćovek (Ako ).
Simone de Beauvoir - Žena (Drugi pol ).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Vidim da vrlo dobro znate kako je biti beta. Smiley
Ti si ipak kraljica poznavanja tih stvari Wink   Svako ko je u vezi sa tobom je beta, to moze da se vidi izdaleka, jer to je u tvojoj biti, da manipulises, kontrolises i budes glavna ne bi li lecija sopstvenu sujetu zbog jednog ili drugog razloga.

Sto se tice samog usranog feminizma, treba biti iskorenjen poput korova sto jeste, jer on odavno nema nikakve beze za jednakoscu polova, pravdi i borbi za prava.  Da procitas Feministicki Manifesto, blogove, komentare poput debele kravetine koja bise za Gardijan, jasno ti je sa kakvim emocionalnim pobacajima imas posla, a sto je interesantnije je to sto su njihove pisanije ravne jednom Mein Kampfu, tako da koliko god Islam bio kontra Feminizmu, toliko su obrnutno proporcionalno isti.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Muslimani u Francuskoj pretukli polugole aktivistkinje pokreta „Femen“

Aktivistkinje „pokreta Femen”, koji je nastao u predpučističkoj Ukrajini a 2012. je registrovan u Francuskoj, specijalizovale su se za protestne akcije u kojima nastupaju gole do struka.

Sada imaju filijale u više drugih zemalja, a izvele su svoje akcije-provokacije u vipe zemalja. Uglavnom „akcija” koje u po volji onima koji svetu nameću globalizaciju i prava seksualnih manjina kao politička i politizovana prava.

Najpoznatija je verovatno njihova provokacija sa skrnavljenje moskovske saborne crkve  -Hrama Hrista Spasitelja. Ta akcija se završila izvođenjem nekih od „aktivistkinja” pred sud i njihovim odlaskom u zatvor. Međutim, ni dlaka im sa glave nije falila, iako je u Hramu bilo i sveštenika i vernika.

Dakle, u Rusiji Vladimira Putina su se preračunale. Samo, to nije ništa u poređenju sa onim što im se upravo dogodilo u „njihovoj” supercivilizovanoj Francuskoj, gde su zamalo zvukle žive glave.

U gradu Potauzu su muslimani držali konferenciju o ulozi žene u islamu. Polugole aktivistkinje su iskočile na binu i prekinule jednog ogovornika, izvikujući parole na arapskom i francuskom jeziku.

Ali, po njihovom je bilo samo dvadesetak sekundi. Vrlo brzo su se pojavili momci iz obezbeđenja i mlađi organzatori skupa – ili prosto „muslimanski aktivisti” – i očas posla obe „počistili”.

Pritom je bar jedna dobila batine. Islam je opet pokazao da je nešto drugo. I da ne da na sebe kao hrišćanstvo.

Žrtava, na svu sreću, nije bilo, mada su se mnogi sigurno prisetili masakra u redakciji pariskog satiričnog nedeljnika „Šarli Ebdo” zbog karikature Muhameda.

pravda

Praštajte ako sam pogrešio temu, aktivistkinje su ipak feministkinje.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Iskompleksirani debili protiv iskompleksiranih debila.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.8.9
mob
I-mate 30 Pro
To su te zapadne vrednosti...

Posle ce da kazu da su ih silovali...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 22:20:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.