Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 09:30:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Feminizam  (Pročitano 81092 puta)
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Qtek 666
jbg, ne vidim ni fotke ni klipove...al vidim pomirljivi ton:) napredujemo:) i kad smo kod Amerike, meni su ti Amerikanci toliko devijantni da ja baš ne bih njih uzimala ko primer... sa generalizacijom ste vi krenuli...kad ste tvrdili da su feministkinje nedojebane i ružne...a ja sam se zajebavala sa onim da su pametne žene i glupe i sl... jer su to inače muške generalizacije...nego...nisu svi pametni da ukapiraju sarkazam....
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
jbg, ne vidim ni fotke ni klipove...al vidim pomirljivi ton:) napredujemo:) i kad smo kod Amerike, meni su ti Amerikanci toliko devijantni da ja baš ne bih njih uzimala ko primer... sa generalizacijom ste vi krenuli...kad ste tvrdili da su feministkinje nedojebane i ružne...a ja sam se zajebavala sa onim da su pametne žene i glupe i sl... jer su to inače muške generalizacije...nego...nisu svi pametni da ukapiraju sarkazam....
Ovde mogu samo da primetim da su u vecini slucajeva one koje nisu privlacne, mnogo militantnije od privlacnijih, ali to su moje interakcije i moje iskustvo.

I naletim na ovakva cuda Smiley
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0

Mislim da je lik maaaalo izdominirao...  Smile   Smile Smile 

OWNAGE!  Smile Smile

Oh,btw...

2:00 ''- Do you agree that you are judgemental?
- Sure. I think everyone is.''

Lik barem priznaje. Za razliku od 95% feminista, lezbejki, nadrkanih ili frustriranih kučki i sličnih.

E,da... i Tax je objasnio neke stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
jbg, ne vidim ni fotke ni klipove...al vidim pomirljivi tonSmiley napredujemoSmiley ...
   Позитивна си што је лепо али звучиш као си у праву за све што си рекла а да су сви мало "спустили лопту" схватили да "греше" па се смирили па тако видиш то као "напредак" друге стране.

Као што рекох, компромис је када свака страна помало изгуби. Паметна свађа је она која води ка решењу док је свађа која води ка победи чисто его лузерство.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Qtek 666
jbg, ne vidim ni fotke ni klipove...al vidim pomirljivi tonSmiley napredujemoSmiley ...
   Позитивна си што је лепо али звучиш као си у праву за све што си рекла а да су сви мало "спустили лопту" схватили да "греше" па се смирили па тако видиш то као "напредак" друге стране.

Као што рекох, компромис је када свака страна помало изгуби. Паметна свађа је она која води ка решењу док је свађа која води ка победи чисто его лузерство.
Не иду ти моја звучења и значења.  SmileШто се осталог тиче... само су највеће будале увек у праву.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
 Обратите пажњу на овај видео. Посебно pussy whipped манџајнас..
 Ово је за вас.

Иницио..Јухууу..

---------

Други део је посвећен феминистичком фолирању.
-Девојке, не схватите као напад него критички погледајте:
« Poslednja izmena: 31. Okt 2013, 22:15:27 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
I-mate 30 Pro
Zemo preuzmi.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
glupi smo za sarkazam, ali smo zato shvatili podelu zena na 1. feministkinje i 2. one koje peru noge i idealne su domacice i majke  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
I-mate 30 Pro
Ajde smirglaj nesto.... Smile

Bojana Stojković broji dane do razvoda: Želim još dece, ali brak više nikada

V. Đ.    | 31. 10. 2013. - 20:53h | Komentara: 7
Manekenka Bojana Stojković početkom sledeće nedelje oslobodiće se ovog prezimena i zvanično vratiti devojačko Rajić, jer je samo nekoliko dana deli od razvoda.

Bojana Stojković
Uskoro slobodna. Bojana Stojković će i pred zakonom biti slobodna žena, jer je početkom naredne nedelje čeka ročište za razvod braka od golmana Partizana Vladimira Stojkovića. Oni će se pred sudijom opštinskog suda razići sporazumno, kako su se ranije dogovorili - saznaje „Blic“.

- Iako smo u medijima mogli svašta pročitati, Bojana i Vladimir su se dogovorili oko svega. I oko podele imovine i oko alimentacije. Govorilo se da će joj sve oduzeti, a ništa dati, ali to nije tačno. Ona ne želi da se oglašava u medijima i to je njen izbor, ali razvod će biti sporazuman i okončaće se odmah, nakon tog prvog i poslednjeg ročišta - priča za „Blic“ izvor blizak paru.

Ipak, manekenka ne krije zadovoljstvo zbog toga što će povratiti svoje devojačko prezime Rajić i, kako je nedavno izjavila, ne planira da u budućnosti opet staje na ludi kamen. Ipak, volela bi da sinu Lavu (2) podari brata ili sestru.

- Svakako da bih u nekoj daljoj budućnosti volela da osnujem porodicu, da sa nekim delim život i da dobijem još jedno dete. To svaku ženu čini kompletnom. Ipak, često sumnjam da bih pristala da se za nekoga zakonski vežem. Nemam nameru da potpisujem ugovor kojim ću se obavezati da nekome pripadam. Kada osetimo potrebu da jedno od drugog odemo, ne želim da sud odlučuje kada će se to desiti - rekla je manekenka.

Mali Lav je jedini moj muškarac
- U mom životu trenutno nema mesta za novog muškarca. U njemu već postoji jedan mladi muškarac koji će uvek imati prioritet u odnosu na sve druge. To je, naravno, moj sin - rekla je nedavno za jedan nedeljnik manekenka Bojana Stojković.

Izvor:Blic
« Poslednja izmena: 31. Okt 2013, 23:22:11 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
 mukica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 09:30:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.