Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Феминизација администрације  (Pročitano 6394 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
А ти европејац мораш код приватника.
 Smile

Ja sam pravi patriota tj nezaposlen. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ја радим у државној администрацији где су жене заступљене око 85 % и има доста истине у томе.
Сразмерно свом броју, мушкарци су чешће непушачи, што значи да више времена проведемо за радним столом, док жене убијају радну продуктивност због тих пуш пауза, шопинга у току радног времена, много  чешће користе боловања и бесконачна баљезгања о свему и свачему.
Има јако вредних жена, али довољна је једна лења дебелгуза у одељењу и чак и она највреднија ће временом рећи себи ''што сам ја будала да радим више од њих'' ... тада нерад постаје као заразна болест.
У мојој фирми кривични поступак због злоупотребе службеног положаја се води ... наравно против неколико жена.

Ипак ово не важи за приватне фирме, али истина је да је наша државна администрација легло нерада, корумпирана и нестручна и да су жене најодговорније за то из простог разлога зато што чине велику већину.
Са друге стране држави одговора такво стање, јер лако може да угуши синдикалне штрајкове.

не знам тебе, не знам каква је твоја радна околина ... али брате Гамби ... ја не могу да се отмем утиску да ни сам не верујеш у ово што пишеш ... као и за већину осталих ствари, већ свесно чиниш отклон у једну страну не би ли боље истакао своје мишљење  Smile

Слично као и хер Месершмит ... штета јбга, могли бисте бити стварно занимљиви и озбиљни саговорници у неким дискусијама.

Овако брате ... нико те неће узети за озбиљно

А ако нисам у праву за горе наведено ... јбга, брате сјебао си се жешће  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
А ти европејац мораш код приватника.
 Smile

Ja sam pravi patriota tj nezaposlen. Smile

Pobedio si. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Ja verujem da je Gambino evropejac do koske, samo se plaši da izađe iz ormana i onda se maksimalno trudi da to sakrije i često ide do ekstremnih granica da bi za svaki slučaj svaku sumnju otklonio... Al provalio sam te ja batice  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Qtek 小米

Жене су у друштвеном сектору у Србији запослене више него у Европској унији

po pravilu , zene su zaposljavaju u onim sistemima gde se ne zele promene i gde se tezi odrzavanju status quo . prirodna uloga zene je ochuvanje a ne otkrivanje i razvijanje novog - zbog toga ih administracija toliko "voli" , jer su sposobne da gotovo idiotski ponavljaju jedan isti postupak bez razmishljanja da li to moze brze i lakshe .

u nashem drushtvu vlada anomalija koja se sastoji od toga da imamo metastaziranu administraciju i nikakvu proizvodnju , pa je shodno tome nastala i ta anomalija u broju zaposhljenih mushkaraca i zena .

Тачно слажем се. Али опет са друге стране постоји систем који ти намеће правила, тако да без обзира што си свестан чињенице да то функционише лоше односно да је услуга катастрофална ти не можеш ништа да промениш. Шта ти имаш од тога ако ти службеник љубазно, са разумевањем са све сузом у оку каже ''господине уплатите таксу у пошти која је се не налази у овој згради, па онда ту таксу однесите на други крај града, па онда ту таксу оверену пријемним печатом донесите опет овде, али са пратећим доказима, па опет дођите овде, али сада на пети спрат, да вам закажу када да дођете по ту документацију, а ако немате правни интерес онда ћете то све поновити још једном ... јесте ли разумели  ?''  Smile
Ја немам проблема са тим. Јесу ли грађани већински желели ову жуту коалицију ? Јесу. Па према томе трпите и услугу администрације која је таква каква јесте због система.
Није проблем у некој шалтерској радници за коју се ухвате сви, него закони/прописи, а грађани би законе и услугу по својој мери и еу. Е па неће моћи.
Ја радим у државној администрацији где су жене заступљене око 85 % и има доста истине у томе.
Сразмерно свом броју, мушкарци су чешће непушачи, што значи да више времена проведемо за радним столом, док жене убијају радну продуктивност због тих пуш пауза, шопинга у току радног времена, много  чешће користе боловања и бесконачна баљезгања о свему и свачему.
Има јако вредних жена, али довољна је једна лења дебелгуза у одељењу и чак и она највреднија ће временом рећи себи ''што сам ја будала да радим више од њих'' ... тада нерад постаје као заразна болест.
У мојој фирми кривични поступак због злоупотребе службеног положаја се води ... наравно против неколико жена.

Ипак ово не важи за приватне фирме, али истина је да је наша државна администрација легло нерада, корумпирана и нестручна и да су жене најодговорније за то из простог разлога зато што чине велику већину.
Са друге стране држави одговора такво стање, јер лако може да угуши синдикалне штрајкове.

не знам тебе, не знам каква је твоја радна околина ... али брате Гамби ... ја не могу да се отмем утиску да ни сам не верујеш у ово што пишеш ... као и за већину осталих ствари, већ свесно чиниш отклон у једну страну не би ли боље истакао своје мишљење  Smile

Слично као и хер Месершмит ... штета јбга, могли бисте бити стварно занимљиви и озбиљни саговорници у неким дискусијама.

Овако брате ... нико те неће узети за озбиљно

А ако нисам у праву за горе наведено ... јбга, брате сјебао си се жешће  Smile
Taкo je како је, шта да ти радим.  Smile Опет са друге стране, треба имати разумевања за жене које раде и код куће.
Треба имати разумевања и за чињеницу да жене не воле колектив где су запослене искључиво жене, јер оне саме кажу ''жена је жени вук''.
Оне се диве нама мушкарцима како успевамо да будемо сталожени, док се оне кољу сваки дан и још поред свега им је и шеф женског пола, коју пљују чим окрене леђа.
Мени кад шефица окрене леђа, више не размишљам о послу.   Smile

Citat
Ja verujem da je Gambino evropejac do koske, samo se plaši da izađe iz ormana i onda se maksimalno trudi da to sakrije i često ide do ekstremnih granica da bi za svaki slučaj svaku sumnju otklonio... Al provalio sam te ja batice
Наравно брате, ја сам мегаломан до коске. Да је Слоба успео да одржи његову Србију, а био је близу и да створи велику Србију ... или да су бар Ђинђићевци успели да сачувају ту Слобину државу кад већ не могу да створе праву велику Србију, ја бих био гадан Европејац.
Па шта би био наш следећи корак после стварања ВС, него освајање Европе односно СПЦизација Европе и враћање европских народа правим хришћанским идеалима.
Да виш' како би фрат пустио браду и јурио преостале ћосаве паписте.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2011, 14:04:50 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 95
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Turci, vratite se!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Оне се диве нама мушкарцима како успевамо да будемо сталожени, док се оне кољу сваки дан и још поред свега им је и шеф женског пола, коју пљују чим окрене леђа.
Мени кад шефица окрене леђа, више не размишљам о послу.

Gambi, nisam znao da volis MILF-ice / matorke. Dajte onu od 5 leta sa stanom Gambiju !

Citat
Па шта би био наш следећи корак после стварања ВС, него освајање Европе односно СПЦизација Европе и враћање европских народа правим хришћанским идеалима.

A meni kazu da nisam normalan kada predlozim blitzkrieg osvajanje evrope, a zatim desant na istocnu obalu SAD za koju bi normandija bila mala maca.

IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Dajte onu od 5 leta sa stanom Gambiju !

или ти фали нула иза петице, или банки уместо лета
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Gambi milf-pedofil Smile

Do jaja...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Hajde ne budite ljubomorni na Gambija što je na poslu okružen damama.

A to što radi za sistem je veliki plus, može da ga podriva iznutra.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.