Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Feljton Jutarnjeg lista ~ SFRJ i Srpska hegemonija ??  (Pročitano 27083 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Je*iga Zemunac...opet netko drugi za sve kriv!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ko je kriv reći će istorija, Pokušavam da objasnim da Srbi nisu bili hegemoni u SFRJ,
već su po mnogo čemu bili diskriminisani u odnosu na ostale narode i narodnosti.

IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ko je kriv reći će istorija, Pokušavam da objasnim da Srbi nisu bili hegemoni u SFRJ,
već su po mnogo čemu bili diskriminisani u odnosu na ostale narode i narodnosti.

Povijest je se pisala i do sada i opet neki zele da je pisu po ponovo,mislim mozemo do sutra da pricamo...tesko je nekoga ubijediti u svoja vidjenja Zemunac...i opet danasnji Svijet pise o povijesti izmedju 1990-2000 pa opet neki nezele tu povijest pa pisu svoju,mislim o tome je glupo pricati.Imao sam jedan podatak koliko je oficira je bilo u Bivsoj jugi i velika vecina je bilo srpske nacionalnosti!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0

Povijest je se pisala i do sada i opet neki zele da je pisu po ponovo,mislim mozemo do sutra da pricamo...tesko je nekoga ubijediti u svoja vidjenja Zemunac...i opet danasnji Svijet pise o povijesti izmedju 1990-2000 pa opet neki nezele tu povijest pa pisu svoju,mislim o tome je glupo pricati.Imao sam jedan podatak koliko je oficira je bilo u Bivsoj jugi i velika vecina je bilo srpske nacionalnosti!

Tiger, problem kod većine hrvata su vaše predrasude o nama, a ne istorija.
Ja sam, ovde, izneo brdo činjenica, sve mogu da se provere.Ništa nisam izmislio.
Ali vi imate svoje predrasude i istina vas ne zanima. Vi se konstantno vraćate na nebitne
stvari da su srbi bili većina nižih oficira, milicajaca ili šofera. Pa šta onda? Hegemoniju
vrši onaj ko ima političku i ekonomsku moć u svojim rukama, a ne neki potporučnik
pešadije u nekoj vukojebini. Ko je danas u Hrvatskoj "hegemon"? Jeli to neki satnik
u HV ili ljudi moćni poput Ivice Todorića? Ko može svojim delovanjem da upravlja sudbinom
običnih ljudi? O tome se ovde radi. Srbi nisu suvereno upravljali čak ni svojom republikom,
a u SFRJ su bili kadrovi drugog ešalona, u najboljem slučaju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
Srbi nisu suvereno upravljali čak ni svojom republikom,

Čemu onda onako grčevito držanje za komunizam i ne puštanje nikog da ode iako je referendum pokazao da 94% birača želi samostalnu Hrvatsku.Vi ste postali samostalni tek kad su svi otišli a ne svojom voljom , to mi malo nije u skladu sa ovim što pričaš.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Citat

Čemu onda onako grčevito držanje za komunizam i ne puštanje nikog da ode iako je referendum pokazao da 94% birača želi samostalnu Hrvatsku.Vi ste postali samostalni tek kad su svi otišli a ne svojom voljom , to mi malo nije u skladu sa ovim što pričaš.

Zato sto bi svojim odlazkom odvukli i veliki dio teritorije koji su Srbi naseljavali, to je jest u Hrvatskoj i Bosni gdje je i bio rat. Makedonija se odvojila bez problema. Slovenija skoro isto, nesto malo puskaranja je bilo cisto radi reda, da im pokazu da se ne slazu sa tim.
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Citat

Zato što je Milošević u naletu "sredio" stvari u pokrajinama, pa je ubedio narod da će on
lako da ispravi sve "nepravde" u SFRJ. Čista demagogija, svi znamo krajni rezultat Slobinog
državništva.Katastrofa.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
Zato sto bi svojim odlazkom odvukli i veliki dio teritorije koji su Srbi naseljavali, to je jest u Hrvatskoj i Bosni gdje je i bio rat. Makedonija se odvojila bez problema. Slovenija skoro isto, nesto malo puskaranja je bilo cisto radi reda, da im pokazu da se ne slazu sa tim.

Šta ima veze što su naseljavali , oni su građani RH , oćeš da ti citiram Mesića ....
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
Citat

vec je dokazano da veliki deo ti vasih statistickih podataka je izmisljeno! moj cale se skolovao u voj.gimn. i voj. akademiji u mostaru i zadru tako da znam sta se desavalo u vojsci! nadji ti podatak o nacionalnoj strukturi pilota u jna!
srba bilo najvise po nekim vukojebina, a po smekerskim i strateskim mestima hrvati!
p.s.ortak sa akademije mu je bio onaj vas oficir koji je sad u hagu zbog zlocina nad mungosima!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Citat

Šta ima veze što su naseljavali , oni su građani RH , oćeš da ti citiram Mesića ....

Jesu sada ali oni su bili gradjani i drzavljani Jugoslavije i imali su pravo da odlucuju hoce li u njoj ostati ili ne.
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.212 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.