Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:05:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fejk... ups... Fejsbuk  (Pročitano 45782 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Hajde da se igramo

Nedavno je moja drugarica Anđela zaprošena. Napokon je jedna od nas nezvanično izgovorila sudbonosno DA, i to na najromantičniji mogući način. Već sutradan smo ovaj čin proslavljale uz amareto i uživljavale se u detalje Anđelinog života.

Inspirisane tom situacijom, zamišljale smo kako bismo mi reagovale da nas zaprosi naš princ. Ja sam malo dalje otišla, te sam želela zaista da vidim kako bi izgledalo da sam se ja verila te mi je palo na pamet Šta bi se desilo da promenim status na fejsbuku. Nije dugo trebalo da to i učinim. Već sledećeg dana moj status na FB je glasio „engagged“. Nisam morala dugo da čekam na reakciju, jer već u sledećem trenutku počele su da mi pristižu poruke podrške, mejlovi čestitke, a prozori od četa su samo iskakali. Potpuno neočekivano. Bila sam u šoku.

Šta ću sad - pomislila sam, ipak su mi čestitke stizale od vrlo dragih ljudi koji su mislili da mi se to zaista desilo, a zapravo je sve bila moja igra. Mahnito sam počela da menjam status, iovako je trebalo samo da vidi da je promenjen, ali ne i da ostane trajno, ali naravno da nije uvek onako kao što zamislimo.
Nastala je opšta euforija, brat iz Kanade se zabrinuo kako to da ništa nije znao, dalji prijatelji čestitali, a nekolicina najužih nije se ni brecnula… ON je bio taj koji se javio u prvih pet sekundi i sav nazovi ushićen mi čestitao - kao, drago mu je zbog mene i poželeo mi je svu sreću, mada ipak, sve je bilo nekako čudno, nisam navikla da od NJEGA slušam takvu tematiku.

Joooj, šta sada da radim, ON zaista misli da sam digla ruke od NAS… i dok su mi sva moguća objašnjenja prolazila kroz glavu, nisam se usudila započinjati priču dok nisam sve kockice sklopila u glavi. Kako da mu objasnim da sam se samo igrala?!  Mada, i sujeta mi je proradila, jer ipak se nismo čuli nedelju dana, a sada se javlja brzinom svetlosti.
Jedno dugačko "neeeee" s moje strane motivisalo ga je da me pozove. Nastavila sam - neeee, sve je to greška.

Odmah me je pozvao da vidi sta se dešava…

Uspela sam nekako da ga ubedim da to nije do mene, da sam kuckala nešto i slučajno stisnula i, naravno, prošla je priča, jer sam se svim silama trudila da ga ubedim u to, a mi smo nastavili tamo gde smo stali pre desetak dana. Zar je trebalo da pomisli da me je izgubio da bi se javio? Na ovo pitanje neću tražiti odgovor.

Kada na kraju sumiram, priznajem da uopšte nije loš osećaj. Ne samo da si u centru pažnje, već se čuješ s ljudima s kojima nisi mesecima ili, što je najvažnije, na osnovu poruka možeš da zaključiš kome je stalo, a ko govori samo radi reda. Kome je stalo da te ne izgubi, a ko se pomirio s činjenicom da su mu sve lađe potonule. Nije bila loša ta igra, mada mi i dan-danas neki čestitaju veridbu.

Jedan drug mi je rekao (kada sam mu ipak priznala istinu) da vodim računa sledeći put, jer kad se zaista to bude dogodilo, niko mi neće verovati. Ja sam sigurna da će tada reagovati samo ona nekolicina koja se sada nije oglasila i primila na moj promenjeni status.

Na dlanu
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
Eh. ja po tim statusima pisem kojekave gluposti na svakih 2-3 meseca  Smile ne secam se kad sam promenio status nit na spejsu nit na fejsu xD
Btw, space je mnogo bolji od face, na fejsu igram samo mob wars i to je to.  Smile a za komunikaciju mi sluzi msn
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Zar je trebalo da pomisli da me je izgubio da bi se javio? Na ovo pitanje neću tražiti odgovor.

pametno , ko bi njih vise razumeo ...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Što se tiče fejsbuka .. nikad ga ne marim .. lepo je videti dosta ljudi .. a taj isti fejsbuk me je spojio sa dosta ljudi iz domovine tako da .. hvala mu na tome.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala mu na tome.
Nema problema i drugi put  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja iskreno ne podrzavam ovo...Imam 15 godina,u mom odeljenju su svi zaludjeni Fejsbukom,a ja se ovoga jezim.
Dakle,razlozi...Imao sam u osnovnoj jednu streberku u odeljenju.Dete je zivelo da bi ucilo,plakala je sto nije djak generacije,znaci ubijala se od ucenja.A ceo svoj zivot zeli da bude fensi i popularna,pa je pocela u skolu da dolazi sa "dzombarkama" ili "martinkama" kako hocete,da glumi ludilo kako slusa metal i rok...Kad je pozoves napolje - ne moze! A razlog - slusa muziku(u ovo moze da poveruje samo debil)! Folirala se nenormalno,a kulminiralo je time sto je sve ljude iz odeljenja molila da joj komentarisu slike na fejsbuku??!!  Smiley 1  Smile
Poenta,smuvala se sa nekim likom '87 (ona je '93)okacila slike,i sad hoce da mi vidimo kako je ona fensi,kako nije istina da samo uci po ceo dan,kako ima decka koji isto slusa rok i to jos '87(ovim se posebno dici,a lik je klosar)...Okacila sliku gde drzi pivo,napisala:"Ovde sam se odvalila..."  Smile A pivo u zivotu nije probala...   Smile

Gledam druge stranice od likova i likusa koje sada poznajem...Znaci one pozerske slike  Smiley 1  Smile Ne zna se ko vise pravi idiota od sebe.Sve je to ono debelo foliranje.Okaci likusa svoju sliku u full minicu,neka dobra poza,nasminka se ko nenormalana,i kad vidis sliku - reko bi ovo neka vrh riba! A da je vidis ovako...  Smile

Druga stvar,mnogi se hvale kako imaju stotine i stotine prijatelja...Dodje mi da kazem,alo maloumni,nemas ti nijednog prijatelja,komp ti nije prijatelj...Prijatelj ti je ziva osoba,a ne neko koga ne vidis i ko ti komentarise slike.  Smile

Ipak,kao sto je receno,nekima koji su isli u neki drugi grad da studiraju,nasli prijatelje pa izgubili kontakt,ovo zaista ful dodje...Ali ovo tinejdzersko majmunisanje,poziranje i "molim vas komentarisite mi slike" je totalni tres...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ипак је велика предност Фејса та што на основу читања само два статуса једне особе може да се види да ли је дебил, ако јесте у којим је размерама, и, наравно, ако није дебил. Није ми ова метода још ниједном оманула.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
Није ми ова метода још ниједном оманула.

nisam ni sumnjao Smile Smile

ne koristim te internet zezalice iz samo jednog razloga:mrzi me Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Ипак је велика предност Фејса та што на основу читања само два статуса једне особе може да се види да ли је дебил, ако јесте у којим је размерама, и, наравно, ако није дебил. Није ми ова метода још ниједном оманула. Smile

sta kazes za moj danassnji status - lolana krade lepo vreme ? Smile
'el debilski ? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Фали још један, рекла сам да требају два.  Smile

Тема  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:05:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.