Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 10:45:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 531 532 534 535 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FC Barcelona  (Pročitano 800626 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
u jednoj recenici kazes :
"nije tacno" + "imali su pomoc" -- idi begaj  :p

Šta ti tu nije jasno?

Ovo "nije točno" odnosi se na tvoju tvrdnju da je Barcelona ne bi postigla ove rezultete bez sudačke pomoći.

A ovo "imali su pomoć" se odnosi na moju tvrdnju da SVI jaki, bogati, utjecajni, uspješni i dominantni klubovi imaju sudačku pomoć. Barcelona nije nikakav izuzetak u tome.

Znaci..POMAZU IH + SIMULANTSKA su govna ===> trenutno najogavniji klub na planeti !

Znači... Pomažu SVIMA + SVI su simulantska govna ===> trenutno su svi najogavniji klubovi na planetu!

Gledam kako ljudi pricaju...a drogba? Jbt...drogbu su bili ko da je ultimat fajt a ne fudbal...pa nije ni cudo sto je padao. Ove seka persice samo gledaju da se na najciganskiji nacin domognu bodova a ako to ne uspe...aj onda sudije da pomognu.

Drogba je simulirao, ništa više od igrača Barcelone.

I igrače Barcelone mlate. Pa oni padaju. Sasvim logično. Udarci, kao i simuliranje, su oduvijek dio igre.

Zakljucak :
1 - jaki su...al to ne pali uvek...onda idemo na tacku 2
2 - simuliraju...to upali skoro uvek...ako ne...idemo na tacku 3
3 - uefalona/farselona uvek ima pomoc sudije.

uz 3 pomoci...lako je biti milioner  Smile

Fali ti i ovo:

4 - uz svu pomoć sudaca, da nisu toliko jaki, ne bi imali rezultat. Jer su svakog protivnika nadigrali bez pomoći sudaca

Aj recimo uzmi tim kao sto je Bajern. Kad bi oni simulirali kao farsa + imali takvu pomoc sudija...garant bi imali 5x bolje rezultate !

Da nema pomoci sudija i simuliranja...barsa bi bila samo prosecan tim (po rezultatima) !

Bayern ima jednaku pomoć sudaca kao šta je ima i Barcelona. Pa im opet nisu ni blizu po uspjesima. Jer nemaju toliki kvalitet.

Barcelona bi u bilo kojim okolnostima, protiv bilo koje konkurencije, bila po rezultatima najbolja. Jer imaju najkvalitetnije igrače.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
SonyEricsson xperia m2
Vrlo si onako objektivan mefisto  Smile Od kad pratis fudbal,juce?
« Poslednja izmena: 01. Okt 2012, 13:02:37 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
A vjerovatno je to jedan od onih internet-navijača Reala...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Just another wannabe god.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Hoćeš da ti kažem koliko je meni u životu bitno šta ti vjeruješ ili ne vjeruješ?   Smile
Ma puca mi kiton hoces li ti meni sta reci ili neces. Sve dok si normalan, nema problema. Kako bi se ti osjecao da neko ismijava zrtve Hilsbroa, jer ti navijas za Liverpool, zar ne ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Ne vidim kakve veze ima Hillsborough ili Liverpool isa Barcelonom, niti vidim poveznicu bilo čega šta sam ja napisao sa ismijavanjem žrtava bilo čega...

Ali eto, da ti odgovorim na pitanje... Kako bi se osjećao? Bolio bi me kurac. Kratko i jasno.

Zadovoljan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Just another wannabe god.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Ne vidim kakve veze ima Hillsborough ili Liverpool isa Barcelonom, niti vidim poveznicu bilo čega šta sam ja napisao sa ismijavanjem žrtava bilo čega...

Ali eto, da ti odgovorim na pitanje... Kako bi se osjećao? Bolio bi me kurac. Kratko i jasno.

Zadovoljan?
Jesam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 6120c
Inace generalno ne volim spansku ligu a samim tim ni real. Daleko sam bas od navijaca reala.
Ono sto me uzasava je sto barsa pored toga sto stvarno ima prejak tim (sa tim se slazem naravno...samo bi budala rekla suprotno) simulira i ima pomoc sudija.
Da su im svi uspesi bazirani samo na snazi tima i cistim fudbalom morao bih da se slozim da su najbolji tim na planeti...ovako...za mene su i dalje simulantska govna potpomognuta sudijama.

Aj ovako...jel su pomognuti jedno 3puta godisnje od strane sudija..i jel odsimuliraju jedno 3 penala (ili crvena kartona..recimo...posto je to aktuelno) godisnje ? Samo mi na ovo pitanje odgovori (spanska li ga i liga sampiona...svejedno).
Ako das odgovor DA...preracunaj kolko je to bodova u proseku...i daj te bodove atletiku, valensiji...i vidi gde bi bili.
O tome ja pricam...prejak tim...potpomognut sudijama i simuliarnjem = odlicni rezultati. Samo prejak tim...dobri rezultati.

Pogledaj bre razliku izmedju reala+barse i ostalih timova...beze im po 30bodova na kraju. Oba tima su mi ogavna upravo zbog toga (barsa malo vise..jer su malo sekaperkastiji  Smile ) Izmedju mesara pepea i padavicara busketsa....padavicar me vise nervira (mada bi i jednom i drugom davao po 1nu utakmicu neigranja za svaki sledeci slican incident).

sto se ne uvede challenge u fudbalu recimo ? Kad bi neki "jak tim"mogo da bude opet proguran tako ako imas pravilo na 2 challenge-a tokom utakmice recimo. Pregleda se snimak (2min) i proceni situacija. Produzilo bi utakmicu za 10min (smanjis poluvreme na 40...recimo) u proseku...ali bi iskristalisalo mnogo toga.
I da...ovo zvuci malko glupo...isto kao sto je zvucalo glupo ukidanje promene u odbojci...pa ispade super na kraju.

za kraj...jos jednom...ne sporim barsin kvalitet...ali nacin na koji dolaze do rezultata (kada im kvalitet ne pomaze) me uzasava i cini sam fudbal odbojnijim.

e da...zajebite sa tim komentarima..prati fudbal od juce...navijac reala i sl... To sto pisem protiv barse nije jer volim neki drugi klub iz spanije ili sam od juce...nego moje (i moje okoline) sagledavanje situacije.

pps - posto kazes nije tacno...da te podsetim overboa a ? sta bi bilo da nisu potpomognuti te godine ? Ispali bi iz LS zar ne ?
 http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1050513/tom-henning-ovrebo:-my-refereeing-errors-cost-chelsea-in-2009?cc=5739
umesto toga...osvojise je ?
eto ti primera...jel se secas te utakmice ? Aj mi kazi da tu nisu pomognuti od strane sudija...i da zbog toga (4-5 grubih "gresaka"sudije) nisu osvojili posle LS ? Da je bilo pravde..ispali bi..zar ne ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Ukoliko bi se uveo tzv. "challenge" onda bi to utjecalo na sve one klubove koji se koriste sudačkim greškama (a ima ih malo više od Barcelone i Reala).

Pa bi u tom slučaju, opet, Barcelona bila najkvalitetnija. I opet bi imala najbolje rezultate.

Zašto? Zato šta je najkvalitetnija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 6120c
30 bodova kvalitetnija od atletika ?
+ jel bila kvalitetnija od chelsea u gore pomenutoj utakmici ? Sto ne pobedi onda bez pomoci sudije ?
Man se te price...ne pije vodu.
Kvalitet ne donosi bodove uvek...kad bi tako bilo...man city bi na papiru bio totalni favorit protiv svakog tima (gledajuci imena) i ne bi gubio nijednu utakmicu. Isto tako...ne bi bilo neresenih i izgubljenih utakmica u barseloni...jer zaboga...kvalitetniji su .
Nije ti bre kvalitet jedini uslov za pobedu.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2012, 14:01:47 od mefistoNo1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
U stvari, jedina priča koja ne pije vodu je tvoja, o Barceloninoj slabosti i uspjesima isključivo zahvaljujući sucima.

Sudac Ovrebo je nedvojbeno katastrofalno sudio, i omogućio je Barceloni prolaz protiv Chelsea. Ali je usprkos tome Barcelona kvalitetnija od Chelseaja.

Ne kažem da je kvalitet jedini preduvjet za pobjedu, ali je još manje utemeljena tvoja insinuacija kako je kvalitet najmanje bitan za pobjedu, a posve neutemeljena tvoja tvrdnja kako Barcelona ima kvalitet za treće mjesto na ligaškoj tabeli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 531 532 534 535 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 10:45:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.